ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
φλούφλη, ευκολάκι είναι. δώσε άρθρα...
όχι και τα 100. φτάνουν 50...
ξεστραβωσου. τα θες και μασημενα βλαξ
φλούφλη, ευκολάκι είναι. δώσε άρθρα...
όχι και τα 100. φτάνουν 50...
Εγω γουσταρω την Κνιτισα γιατι θα ειναι βρωμικη στο κρεββατι. http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=150471.0;attach=425112;image[/img[/URL]]Αγορίνα ξεχασες το αξύριστο πόδι και το στριφτό τσιγαρο!!!!!!!!!!
Καυλα μεγάλη!!!!!!!!!!!
κάτσε τώρα να σου στείλει μπάλα πάλι εξέδρα
μην μιλας ετσι στον καλλιτεχνη ενταξει;
Εγω γουσταρω την Κνιτισα γιατι θα ειναι βρωμικη στο κρεββατι. http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=150471.0;attach=425112;image[/img[/URL]]
Και κυριολεκτικα και μεταφορικα. :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:και να σου φωναζει γαμα με φασιστα!!!!!
δικε μου αυτος τρωει πορτα και στα μπουρδελαΡε σεις τσιπριζαίοι, τσοντάρετε ένα 50ρικάκι να πάει 1 στουντιάκι ο σύντροφος Ιφικράτης, μπας και ξελαμπικάρει λιγάκι και κόψει τις παπαριές που λέει.
Έτσι όπως τον κόβω, 10-15 χρόνια αποχή απτο άθλημα, τα έχει σίγουρα..
ούτε τα 50 χαζούλη???
δώσε 10!!!
κανονισε να τους διωξειςγια αναγνωση ελληνικης γλωσσας τραβα στο δημοτικο. βλαξ. εχεις καταντησει το πιο ευκολο γλεντι εδω μεσα ολο μαλακιες λες σα νασαι καθυστερημενος.
Εγω γουσταρω την Κνιτισα γιατι θα ειναι βρωμικη στο κρεββατι. http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=150471.0;attach=425112;image[/img[/URL]]
Και κυριολεκτικα και μεταφορικα. :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
ΑΑΑΑααααααα εσυ εισαι μεγαλος ανωμαλος
:2funny: :2funny:
κανονισε να τους διωξεις
να σταματησουν να γραφουν να δουμε τι θα κανουμε εδω μεσα
θα μείνουμε μονοι μας αγορινα!να σταματησουν να γραφουν να δουμε τι θα κανουμε εδω μεσα
μα δεν τον βλεπεις;οπου δει τρελακια τον αρχιζει στα γκαζιαθα μείνουμε μονοι μας αγορινα!
μα δεν τον βλεπεις;οπου δει τρελακια τον αρχιζει στα γκαζια
ρε τυπε λαγε βλεπεις κατι απαιτησεις που εχει? σε λιγο θα μου ζηταει και χτυπηματακια στην πλατη για να ρευτει το γαλα.
συ που εχεις υπομονη γιατι δε του κανεις αναγνωση? το λινκ εκει ειναι διαβασε του εσυ.
Εμενα προσωπικα οχι γιατι δεν εχω ταμπελες. Δεν με ενδιαφερει ουτε ο Κουμμουνισμος ουτε ο Φασισμος.και να σου φωναζει γαμα με φασιστα!!!!!
δικος μας εισαι;βασιλοφρων αγαπητε μου;Εμενα προσωπικα οχι γιατι δεν εχω ταμπελες. Δεν με ενδιαφερει ουτε ο Κουμμουνισμος ουτε ο Φασισμος.
Με ενδιαφερει η λογικη και δεν παθιαζομαι. Οτι λεω βασιζεται σε λογικα επιχειρηματα.
Οποιος μπορει να αντιπαρατεθει και αυτος με λογικα επιχειρηματα τον παραδεχομαι.
Οποιος απλα αναπαραγει δογματα δεν με ενδιαφερει να τον ακουσω.
Αλλωστε αυτα τα δυο ειναι ξεπερασμενα απο την ιστορια.
Δοκιμαστηκαν και χαθηκαν απο το προσκηνιο.
Τωρα υπαρχουν μονο στο παρασκηνιο.
Να αρχισω απο το: Να Λολα ενα μήλο?ρε τυπε λαγε βλεπεις κατι απαιτησεις που εχει? σε λιγο θα μου ζηταει και χτυπηματακια στην πλατη για να ρευτει το γαλα.
συ που εχεις υπομονη γιατι δε του κανεις αναγνωση? το λινκ εκει ειναι διαβασε του εσυ.