pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ντροπη σουτυπε και ο Μεγαλειοτατος ματακιας ειναι
Συκοφαντίες για τον ανακτα!
Ντροπη σουτυπε και ο Μεγαλειοτατος ματακιας ειναι
τύπε γουστάρει και να τον παίρνει λίγο?τυπε και ο Μεγαλειοτατος ματακιας ειναι
δικε μου εδω μιλανε σοβαρα,παμε στο thread που γαμησε ο πιτσιρικας και του εσπασε η καποτα;Ντροπη σου
Πριν 10 ημέρες εντοπίστηκε η γνωστή ξανθιά του Αγιου Παντελεήμονα (Θέμις Σκορδέλη) μαζί με άλλα 7-8 φασιστοειδή να τρώνε σε σουβλατζίδικο στα Πατήσια, όπου και τσακίστηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη...
Πρέπει να καταλάβουν ότι δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν πουθενά χαλαροί,
τέρμα οι αμέριμνες βόλτες για τους νεοναζί.
Τσακίστε τους!
Δανεικά είναι λοιπόν όλα.
Νσι.δικε μου εδω μιλανε σοβαρα,παμε στο thread που γαμησε ο πιτσιρικας και του εσπασε η καποτα;
οχου το μου το μικρονταβατζή!!!!
ουστ ρε!!
αυτο το κυπελλο μαλακας 2010 τι ειναι που το ποσταρεις;και για να μην ξεχναμε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ -ΧΑΦΙΕΣ με δημοκρατικες διαδικασιες
ΠΠ -PP και το εσκορτακι του
και για να μην ξεχναμε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ -ΧΑΦΙΕΣ με δημοκρατικες διαδικασιες
ΠΠ -PP
τσούζουν οι φάπες φασιστάκο;Εισαι πουστάρα και γαζώνεσαι απο τον κώλο. Εισαι φασίστας και γαμημένος πούστης. Μας κλάνετε μαι μαντρα αρχίδια. Σας σφάζουμε στα πεζοδρόμια. σαλτα γαμησου τωρα πουστάρα χυμένη στη μαπα.
Ντροπη σου
ο πρωτος διδαξας,ηταν ο πρωτος που φορεσε τα rayban σε σκουρο,τυχαιο;
Τυπε σταματα να ασχολησε εδω εχεις δουλεια στο θεμα με το πετσακι.
τσούζουν οι φάπες φασιστάκο;
Τυπε σταματα να ασχολησε εδω εχεις δουλεια στο θεμα με το πετσακι.
σε ψάχνει να του δωσεις την γνωματευση σου!
άντε να μαζώξεις κανα ευρώ από τις πουτάνες του αη παντελή, μικρονταβατζή!!!!
άντε γιατί ο φύρερ έχει έξοδα...
ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ δασισταας ΜΩΡΗ Δ ΑΡΓΙΩΛΑ?Τσούζουν οι φάπες του κασιδιάρη μωρη πουστάρα, μωρη αδερφάρα ξεφωνημένη ανθέλληνα, δασισταας εισαι εσυ που θες να επιβάλεις με το στανιο στους Έλληνες το κακο τους. Κτάλαβες μαλακα? Σαλτα παρε πιπα στον πατερα σου τωρα.
Εισαι πουστάρα και γαζώνεσαι απο τον κώλο. Εισαι φασίστας και γαμημένος πούστης. Μας κλάνετε μαι μαντρα αρχίδια. Σας σφάζουμε στα πεζοδρόμια. σαλτα γαμησου τωρα πουστάρα χυμένη στη μαπα.
με καυλωσες με αυτη την φωτο του μεγαλειοτατου...μου ελειπε απο την συλλογη μου
νομιζω πως κταλαβε τυπεΤσούζουν οι φάπες του κασιδιάρη μωρη πουστάρα, μωρη αδερφάρα ξεφωνημένη ανθέλληνα, δασισταας εισαι εσυ που θες να επιβάλεις με το στανιο στους Έλληνες το κακο τους. Κτάλαβες μαλακα? Σαλτα παρε πιπα στον πατερα σου τωρα.
αυτο το κυπελλο μαλακας 2010 τι ειναι που το ποσταρεις;