Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.381
- Πόντοι
- 266
στειλε οταν εισαι στα κονταεχει πεσει η δουλεια και δεν βλεπουν φως αλλα εχει κατι καλο
για εναν χρονο θα σου πω ανεβαινω αυτη την βδομαδα
στειλε οταν εισαι στα κονταεχει πεσει η δουλεια και δεν βλεπουν φως αλλα εχει κατι καλο
για εναν χρονο θα σου πω ανεβαινω αυτη την βδομαδα
ναι,αμπελοκηποιαθηνα ψηφιζεις τυπε?
νομιζω οτι θα παμε καλα
Της αδερφήσ σου το μπουγαδοκόφινο ειπα. Κλάψε ενα περίδρομο κι εσυ που θα παμε 12% απο 7 χαζομαλάκες αριστεροι, ψυχάκηδες.
ελα ρε συ!!!εγινε τετοιο σκηνικο και δεν το πηρα χαμπαρι;το κυπελλο το πηρε ευκολα η ειχε αντιπαλο;
τι ειπες τωρα!!!!αρε τι ειχαμε και τι χασαμε!!!και μειναμε με τους παγκαλους και βενιζελους
εθνικη ελπιδα δαγκωτο τυπεναι,αμπελοκηποι
τι απόδοση δίνει;
Συμπληρώνω Τσιπρες Σαμαραδες παπαρηγες και μιχαλολιάκους.τι ειπες τωρα!!!!αρε τι ειχαμε και τι χασαμε!!!και μειναμε με τους παγκαλους και βενιζελους
εθνικη ελπιδα δαγκωτο τυπε
ετσι!!!!και θα χυνουμε απο την καυλαΣυμπληρώνω Τσιπρες Σαμαραδες παπαρηγες και μιχαλολιάκους.
Θα ξανάρθει πανω στο ασπρο του αλογο!!!!!!
Συμπληρώνω Τσιπρες Σαμαραδες παπαρηγες και μιχαλολιάκους.
Θα ξανάρθει πανω στο ασπρο του αλογο!!!!!!
http://[URL unfurl="true"]www.zazzle.co.uk/rlv/isapi/designall.dll?action-realview&pdt=zazzle_postcard&pending=false&pid=239203383580474810&rvtype=product&view=front&max_dim=601&bg=dddddd&square_it=true&draw_relative_size=true&type=standard_postcard&front=front_horz&back=back_horz&drawareaboundingbox=false&drawsafearea=false[/img[/URL]]
[/quote]
Ετσι φτιαξε μας την νυχτα!!!!!!!
:headbang3: :headbang3:
Τωρα το ειδες?xaaxxaaxaxxaa έλεος ρε μλκες διορθώσ'τε τον τίτλο..."εκτός" εαυτού είναι..όχι εντός...
εμείς θα γελάμε γιατί ο συριζα θα βγει πρώτο κόμμα με διαφορά!!!
xaaxxaaxaxxaa έλεος ρε μλκες διορθώσ'τε τον τίτλο..."εκτός" εαυτού είναι..όχι εντός...
Ψηλέ έγραψες λέμεΠΟΙΟΝ ΕΙΠΕΣ δασισταας ΜΩΡΗ Δ ΑΡΓΙΩΛΑ?
Αγαπούλα μου, μωρο μου! Τι, έβαλες τέτοιο εικονίδιο με μαστίγιο? Εισαι φασίστας, θες να επιβάλεις με το στανιο αυτο που σου αρέσει σε ολους.
ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ
μάθε ρε βλάκα τον ορισμό του φασισμού πρώτα και μετά γράψε τις μαλακίες σου.Αγαπούλα μου, μωρο μου! Τι, έβαλες τέτοιο εικονίδιο με μαστίγιο? Εισαι φασίστας, θες να επιβάλεις με το στανιο αυτο που σου αρέσει σε ολους.
ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ