SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
εγω καλη μου....δεν σε σταματαω ΠΟΤΕ.....Ναι ρε Σανιμ και λοιποί σταματήστε ρε…….
εγω καλη μου....δεν σε σταματαω ΠΟΤΕ.....Ναι ρε Σανιμ και λοιποί σταματήστε ρε…….
Μπαααααααα!
Γινόταν ήδη το έλα να δεις στο Σύνταγμα αφενός, αφετέρου οι συγκεκριμένοι κατέβηκαν Μοναστηράκι μόνο και μόνο επειδή ο Σταθμός Σύνταγμα ήταν κλειστός εκείνη τη μέρα.Μη διαστρεβλώνεις τα δεδομένα. Για αυτό λέγονται δεδομένα.
Ο Κασιδιάρης είναι κατηγορούμενος. Όταν βγεί η απόφαση του δικαστηρίου να μιλήσουμε για άδικη στοχοποίηση. Μέχρι τότε αυτός πρέπει να αποδείξει πως είναι αθώος και πως οι "αποχρώσες ενδείξεις" της ενοχής του δεν αρκούν για την καταδίκη του. Είτε σ' αρέσει είτε όχι.
Ξύλο όλοι παίξαμε για διάφορους λόγους. Με γυναίκα όμως ρε φίλε ΠΟΤΕ δεν το έκανα ούτε σκοπεύω να το κάνω. Το να κατηγορηθεί ένα κόμμα πως "θα μας πάει 500 χρόνια πίσω" δεν είναι επί προσωπικού επίθεση, αλλά συνιστά πολιτική αντιπαράθεση.
Με την ίδια λογική ο Πάγκαλος θα έπρεπε να μας είχε δείρει όλους μας....
Κατάλαβε και εσύ τώρα όμως κάτι ακόμα πιο απλό. Ο κόσμος που είναι αγανακτισμένος και αυτό το ακούς καθημερινά από ανθρώπους αριστερω και δεξιών αποχρώσεων ψήφισε Χ.Α. γιατί απλά εξέφρασε με τη βία της την οργή αυτή. "Να μπουν στη Βουλή να τους γαμήσουνε" ακούς από άτομα που μέχρι πρόσφατα ψηφίζαν ανταρσύα. Υπεραπλουστευμένο αλλά αληθές, είτε σου αρέσει είτε όχι. Τα περί αντισυστημικών που λές δεν ισχύουν, διότι τότε θα ήταν η Χ.Α. στη θέση του σύριζα, που αυτός και αν καρπώθηκε (το μεγαλύτερο) μέρος της κοινωνικής οργής, ομοίως από άτομα δεξιών και αριστερών πεποιθήσεων.
Υ.Γ. Αλήθεια δεν θυμάμαι αν το έγραψες εσύ ή κάποιος άλλος για την "επανάσταση" και ελάχιστη σημασία έχει. Σημασία έχει πως επίσης είναι η αλήθεια.
Υ.Γ. Εννοείται πως η κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη δεν θα αποδειχθεί.
Για την ακριβεία ναι,τον κάνει ΘΡΑΣΥδειλο.η πράξη του ήταν άνανδρη, αυτό όμως δεν τον κάνει δειλό, βρες τις διαφορές
εγω καλη μου....δεν σε σταματαω ΠΟΤΕ.....
τελικά, από την συμπεριφορά του ανάρχιδου τζάμπα μάγκα Κάσιντυ το κοινωνιολογικό ερώτημα είναι:
υπάρχει καταπιεσμένη ομοφυλοφιλική επιθυμία κάτω από το ναζιστικό μπρουτάλ λούστρο?
ή αλλιώς: είναι οι ναζήδες καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι?
φαντάζομαι ότι θα εμμένεις στην θέση που είχες εκφράσει προχτές, ότι δηλ. τα ατομικά παραπτώματα χαρακτηρίζουν μόνο τα άτομα και όχι τους συνδυασμούς που συμμετέχουνΓια την ακριβεία ναι,τον κάνει ΘΡΑΣΥδειλο.
Με το πόστ ή με την ώρα σε πληρώνει η χρυσαυγούλα Πετράκη;;;;![]()
2500 αυτοκτονιες Ελληνων!!! κι εσεις ασχολειστε με τη διογκωμενη κλειτοριδα της κανελλη..
Για τον Κασιδιάρη μιλάμε τόσ ώρα πρώτον,άτομο είναι.φαντάζομαι ότι θα εμμένεις στην θέση που είχες εκφράσει προχτές, ότι δηλ. τα ατομικά παραπτώματα χαρακτηρίζουν μόνο τα άτομα και όχι τους συνδυασμούς που συμμετέχουν
δεν είδα κανένα άλλο κομματικό στέλεχος της ΧΑ να δέρνει, μόνο τον Κασιδιάρη, άρα θα ήταν εντελώς αυθαίρετο να χρεώσω την μεμονωμένη αυτή συμπεριφορά και στους υπόλοιπουςΓια τον Κασιδιάρη μιλάμε τόσ ώρα πρώτον,άτομο είναι.![]()
Και δεύτερον οι νεοναζί έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά πως να το κάνουμε τώρα.....σου αρέσει ή όχι.
Έχεις καλή σκέψη αλλά διαφωνώ σε πολλά από αυτά που λες.
Να αρχίσω από το ξύλο..Προσωπική, κακοπροαίρετη ρουφανιά/προσβολή σηκώνει ξύλο σε αντίθεση με τσαμπουκά σε δρόμο..Για τη ψυχή μας ζούμε...Και η ψυχή δεν αναγνωρίζει ούτε φύλα ούτε τπτ..
Η στοχοποίηση του Κασιδιάρη είναι πολιτική..Τσέκαρε τα στοιχεία και θα συμφωνήσεις...Επίσης, δεν έχω σε καμία εκτίμηση την απόφαση της κατευθυνόμενης δικαιοσύνης. Και δεν οφείλεται στα πολιτικά η έκρηξη αλλά στην προσωπική στοχοποίηση. Με την αγάμητη ξέφυγε, η πλούσια την πλήρωσε..
Για το ποιος ψήφισε ΧΑ έχω διαφορετική άποψη. Τσέκαρε και ποιοτικά χαρκτηριστικά από exit poll και δημοσκοπήσεων του ΟΠΑ και θα συμφωνήσεις...Και μην αγνοείς ότι η ΧΑ ηταν και παραμένει κάτι το απαγορευμένο...Αντίθετα, ο σύριζα καρπώνεται την πρώτη θέση στις μη νδ-πασοκ δυνάμεις. Αν πχ είχε πάρει 10% και η δημαρ 11%, τώρα θα μιλάγαμε για τον κουβέλη και όχι τον τσίπρα
Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.
Οι 3 νεκροι της μαρφιν θα ειχαν πολλα να πουνε για την ανδρεια της αναρχοαριστερας.
Ετσι ξυλο και πουτσα θα εχει μουνοπανα για εσας απο δω και περα.
δεν πειραζει Σονια μου,ας το ριξουν....θα σε βρω σε οποιο μασατζιδικο και να πας....καλά μικρή μου συνέχισε μέχρι να ρίξουν κανένα mute![]()
υπάρχει καταπιεσμένη ομοφυλοφιλική επιθυμίακάτω από το ναζιστικό μπρουτάλ λούστρο?
Αυτό το ερώτημα θα μπορούσες να το θέσεις και στον εαυτό σου!![]()
δεν πειραζει Σονια μου,ας το ριξουν....θα σε βρω σε οποιο μασατζιδικο και να πας....