CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.404
- Πόντοι
- 2.606
αγαπη και γω γραμμενο στα αρχιδια μου σε εχω,μη σκας!Είσαι ανάξιος απάντησης
αγαπη και γω γραμμενο στα αρχιδια μου σε εχω,μη σκας!Είσαι ανάξιος απάντησης
14,5.....εχω μελλον ακομα....οταν θα πηδαω ακομα,εσυ θα εισαι μια απομαχη γρια πουτανα....
ΝΑΖΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΥΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ
εισαι και αστειουλης....ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑΖΙ ΡΕ ΤΥΠΕ ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙΑ
οσα ξερει ο κωλαρακος,δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.....γουσταρω την αυτοκριτικη σου....ΟΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ
οσα ξερει ο κωλαρακος,δεν τα ξερει ο κοσμος ολος.....γουσταρω την αυτοκριτικη σου....
ποια πολιτικα ρε Σονια? εσυ απο τα μασατζιδικα βρεθηκες εδω....ειπα λοιπον να σε πετυχω μπας και και με λαδοτριψεις λιγακι....α ρε Σονια...κοντά έπεσα εντάξει δικαιολόγησε …εδώ έχει άλλους μεγαλύτερους που είναι χειρότεροι…..Αλλά εσύ είσαι μικρός ακόμα μην μπλέκεσαι με πολιτικά ….
Χάθηκε κ ο μοβόρος οδοντίατρος γμτ. :-εισαι και αστειουλης....
νομιζεις...ΚΑΙ ο λακης ειναι εδω ΚΑΙ ο αλβανακος....αλλα ειναι ασχετοι...δεν ξερουν απο ΙΡ...-χωρις ΛΑΚΗ παντως το νημα ειναι ΦΤΩΧΟ....τιγκανα
ποια πολιτικα ρε Σονια? εσυ απο τα μασατζιδικα βρεθηκες εδω....ειπα λοιπον να σε πετυχω μπας και και με λαδοτριψεις λιγακι....α ρε Σονια...
Όχι, η ''αριστερή'' βία ονομάζεται ''αγώνας'' και ''πάλη'' ενάντια στο κατεστημένο και στην κακούργα την κοινωνία. Κάθε άλλη βία είναι απλά βία καταδικαστέα.Αν την Κανέλη είχε χαστουκίσει εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς την παρουσία της Δούρου, ασφαλώς) θα συζητούσαμε εδώ τώρα;
Χάθηκε κ ο μοβόρος οδοντίατρος γμτ. :-
εεε το γαμήσατε το θέμα με το σπαμ, πρέπει να πέσουν καμια δεκαριά μιουτ για κανένα 24ωρο μπας και αποφασίσετε να ξαλαφρώσετε με καμιά τσόντα και όχι με μαλακίες εδώ μέσα.
Ακυρον το ερωτημα....εχει απαντηθει προ πολλου....ακομα και στα απομνημονευματα υης ευα μπραουν....με τον αδολφο ειχαν μια ΠΛΑΤΩΝΙΚΗ σχεση....τελικά, από την συμπεριφορά του ανάρχιδου τζάμπα μάγκα Κάσιντυ το κοινωνιολογικό ερώτημα είναι:
υπάρχει καταπιεσμένη ομοφυλοφιλική επιθυμία κάτω από το ναζιστικό μπρουτάλ λούστρο?
ή αλλιώς: είναι οι ναζήδες καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι?
είχε πάει στο βουνό να οργανώσει τη διαφυγή του σαμποτέρ κασιδιάρη...
στο μυαλό τους κάνουν αντάρτικο στη σοβιετική εξουσία ...
η πράξη του ήταν άνανδρη, αυτό όμως δεν τον κάνει δειλό, βρες τις διαφορέςτελικά, από την συμπεριφορά του ανάρχιδου τζάμπα μάγκα Κάσιντυ το κοινωνιολογικό ερώτημα είναι:
υπάρχει καταπιεσμένη ομοφυλοφιλική επιθυμία κάτω από το ναζιστικό μπρουτάλ λούστρο?
ή αλλιώς: είναι οι ναζήδες καταπιεσμένοι ομοφυλόφιλοι?