Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Βρε μαζι σου κι εγω.....

Πες μου ομως συγκεκριμενα τι καλο βλεπεις τωρα ?
Βλεπεις μελλον ?
Ελπιδα μηπως ?
Δεν μιλω για λεφτα γιατι οντως ΔΕΝ υπαρχουν.... (Ανεργος ειμαι σχεδον)

Τι σκατα βλεπεις εσυ που δεν βλεπω εγω, θα ηθελα να ξερω....
τι ανεργος δικε μου;λαχεια δεν πουλας;γιατι δεν βαζεις και κουλουρια στο καταστημα;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
o Τσίπρας και οι όμοιοι του έσπειραν ανέμους και θέρισαν θύελλες...

το περιστατικό με την Δούρου (με την Κανέλλη δεν το συζητώ γιατί ήταν καυγάς μεταξύ ερωτευμένων και όλα επιτρέπονται) είναι μια λάιτ εκδοχή του ξυλοδαρμού του Χατζιδάκι, του προγκήματος του Πάγκαλου και λοιπών τοιούτων "δημοκρατικών" πρακτικών τις οποίες εξέθρεψε και το χειρότερο επεκρότησε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις...

τυχερή η Δούρου που δεν έφαγε μάπες... ίσως τα χρυσαύγουλα έχουν μαλακώσει σε σχέση με τα αναρχοάμπαλα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.263
Πόντοι
5.097
χρυσαυγουλους και αναρχικους σας θεωρω το ιδιο επικινδυνους για τη χωρα και συνεχιστες του μετεμφυλιακου κλιματος που ειναι η πηγη ολων των κακων αυτου του τοπου για το λαο (γιατι λιγους τους βολευει αυτη η κατασταση για να κονομανε :uglystupid:) σκεφτηκες ποτε φιλε ποιοι χρηματοδοτουν και σιγονταρουν τους χρυσαυγουλιτες και τους αναρχικους αντοιστιχα και πως καποιοι αποκομιζουν ωφελη απ αυτο :uglystupid:
Με τον όρο Ελληνικός Εμφύλιος Πόλεμος 1946-1949 εννοούμε την περίοδο ενόπλων συγκρούσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα μεταξύ του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (υπό τον έλεγχο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας) και του Ελληνικού Στρατού (υπό τον έλεγχο της κυβέρνησης του επίσημου ελληνικού κράτους). Διήρκεσε από τον Μάρτιο του 1946 έως τον Αύγουστο του 1949 και είχε ως αποτέλεσμα την ήττα των κομμουνιστών ανταρτών. Ο Ελληνικός Εμφύλιος θεωρείται διεθνώς ως η πρώτη πράξη του ψυχρού πόλεμου στη μεταπολεμική ιστορία και ήταν η πολεμική σύγκρουση με τις μεγαλύτερες απώλειες που γνώρισε η χώρα από το 1830 έως σήμερα

εδω να σημειωσουμε οτι σε ολα τα κακα παντα ειναι οι κουμουνιστες μεσα τυχαιο δε νομιζω
τοτε δε τα βαλανε με τη χρυση αυγη πχ ενα εθνιστικο κομμα
αλλα με τη κυβερνηση η μαλλον πιο σωστα με ολο το κοσμο καθως οποιος δεν ειναι κουμουιστης ειναι εχθρος τους
αυτα ειναι τα σιχαματα και αν θες ας δουμε τι εγινε στη πολωνια επι κουμουνισμου και σε οποιαδηποτε χωρα θες εγκληματιες ειναι αλλα ποτε κανεις δεν αναφερθκε στις εγκληματικες τους ενεργειες που εχουν καταγραφει στην ιστορια.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Αναρωτιέμαι ποιός θά σάς προστατέψει όταν φαγωθείτε μεταξύ σας μαύροι κόκκινοι σέ μία πάνφτωχη χώρα χωρίς Χίτλερ καί Στάλιν απέξω. Είσαστε εμφυλιακοί πρωτόγονοι βεντετιάριδες κουραστικοί. 70 χρόνια μάς τά πρήξατε.
δικε μου τους κλειδωνεις σε ενα γηπεδο τους κοκκινομαυρους και πας μετα απο 2 μερες με βενζινη και ενα σπιρτο και κανεις καθαρση σε οτι εχει μεινει

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πατέρας Ηλία Κασιδιάρη:

«Θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός επαγγελματίας χορευτής»,λέει ο πατέρας του.
«Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει τον χορό, αλλά τελικά είχε άλλα στο μυαλό του»
, αναφέρει ο πατέρας του πιάνοντας στα χέρια του το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα του γιου του, το βιβλίο «Τομέας Χ». ‘Οπως διαβάζει κάποιος στον πρόλογο, πρόκειται για «οκτώ ιστορικά διηγήματα, για οκτώ μάχες όπου το πνεύμα του πολεμιστή και οι αρετές του πολέμου σκιαγραφούνται στην πραγματική τους διάσταση, τόσο σε φυσικό όσο και σε μεταφυσικό επίπεδο. Ένα επικό και λυθρικό ταυτόχρονα έργο, που θα διαβαστεί με κομμένη την ανάσα από όποιον αισθάνεται μαχητής σήμερα.»

entertv.gr
 :2funny: :2funny: :2funny:  την πιασαμε την κρυφοπουσταρα!  χορευτης ηθελε να γινει το χρυσο μου :2funny: :2funny: :2funny: νουρεγιεφ ξεφωνημενη  :2funny: :2funny: :2funny:  
 πλακα κανω αποδεχομαι πληρως τους ομοφυλοφιλους :uglystupid: οι χρυσαυγουλιτες τους θεωρουν μιασματα και παραφωνια στην ιδανικη κοινωνια τους :jerking:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
χρυσαυγουλους και αναρχικους σας θεωρω το ιδιο επικινδυνους για τη χωρα και συνεχιστες του μετεμφυλιακου κλιματος που ειναι η πηγη ολων των κακων αυτου του τοπου για το λαο (γιατι λιγους τους βολευει αυτη η κατασταση για να κονομανε :uglystupid:) σκεφτηκες ποτε φιλε ποιοι χρηματοδοτουν και σιγονταρουν τους χρυσαυγουλιτες και τους αναρχικους αντοιστιχα και πως καποιοι αποκομιζουν ωφελη απ αυτο :uglystupid:
:2funny: :2funny: :2funny:ντουγκου ντουγκου ζα ντουγκου ζιτσου,στο καζανι και η μαμα του κιτσου......ασια δεν το χεις με τιποτα μεσιε....αστο να παει, ριχτο στον τζημ και αστο να παει,μην το ψαχνεις....μια λεπτομερεια μονο θα σου θυμισω.Απο τα 440χιλ ζομπι που ριξανε αυγη τα 440 αντε  βια να ναι αβγα....ολοι οι αλλοι -ΟΣΟ ΕΠΑΙΖΕ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΤΑ-ηταν χωμενοι με τα μουτρα σε καποιο κωμμα εξουσιας....τωρα που το συστημα τους χρειαζεται σαν εφεδρεια τους αμολησε να ψηφιζουν "καιαδες" και κασιδες....για να τσουβαλιαζουν κατι πονηροι σαν και σενα ,κυριακη πρωι στο μπουρδελα....ψαχτο λιγο παραπανω αλλιως ειπαμε ...τζημερο!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πατέρας Ηλία Κασιδιάρη: Δυστυχώς ο κ. Παπαδάκης δεν προστάτευσε το γιό μου απέναντι στην αήθη επίθεση
Ο πατέρας του Ηλία Κασιδιάρη, Παναγιώτης Κασιδιάρης, συνταξιούχος γιατρός και επίσης υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α’ Πειραιώς, μίλησε αποκλειστικά στο συνάδελφο Παναγιώτη Σαββίδη... και στο «Πρώτο Θέμα» για τη βίαιη συμπεριφορά του Ηλία την οποία αποδίδει στη «φόρτιση της στιγμής».
«Παρακολουθούσα την εκπομπή και όλα κυλούσαν ομαλά έως λίγο πριν από το τέλος. Τότε η κυρία Δούρου πετάχτηκε και αναφέρθηκε σε ένα θέμα άσχετο με την κουβέντα. Πρόσβαλε τον Ηλία κι έτσι έγιναν όσα έγιναν. Δυστυχώς ο κ. Παπαδάκης δεν προστάτευσε το γιό μου απέναντι στην αήθη επίθεση, όπως θα έπρεπε. Ο γιός μου προκλήθηκε και αντέδρασε. Σε μια στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης μπορεί να συμβούν ακόμη και αυτοκτονίες.
Σε ό, τι αφορά δε, παλαιότερα άρθρα του Ηλία Κασιδιάρη αλλά και του κ. Ν. Μιχαλολιάκου υπέρ του Χίτλερ στα έντυπα της Χρυσής Αυγής, ο κ. Παναγιώτης Κασιδιάρης απαντά κατηγορηματικά.

«Στέκονται σε 2-3 αράδες και όχι στα κείμενα που μιλούν για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Ο Μιχαλολιάκος και ο γιός μου είναι Έλληνες εθνικιστές, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.»

Είναι φασίστες, νεοναζί οι Χρυσαυγίτες, οι ομοϊδεάτες του γιου του;

«Δεν έχουν κάτι άλλο να προσάψουν στα παιδιά, δεν μπορούν να πουν ούτε κλέφτες, ούτε λωποδύτες, γι’ αυτό τα αποκαλούν με διάφορους χαρακτηρισμούς γαι να τα μειώσουν».
Η παρουσία της Αρχαίας Ελλάδας είναι ιδιαίτερα έντονη στο σπίτι της οικογένειας Κασιδιάρη.Όχι μόνο μέσω των δεκάδων τόμων κλασικών συγγραφέων στη μεγάλη βιβλιοθήκη, αλλά και από τους πίνακες και τα γλυπτά που διακοσμούν τους τοίχους και τα ράφια.
«Εγώ και η σύζυγος μου, η Βασιλική, η οποία είναι φιλόλογος με σπουδές στην Αρχαιολογία, έχουμε μεγάλο πάθος για την Αρχαία Ελλάδα και την ιστορία. Αυτή την αγάπη καταφέραμε να περάσουμε κα στα τρία παιδιά μας τα οποία στη βρεφική τους ηλικία τα κοιμίζαμε διαβάζοντας τους Άθλους του Ηρακλή και όχι «Τα τρία γουρουνάκια», υπογραμμίζει ο κ. Κασιδιάρης.
Ο Ηλίας από μικρός είχε έφεση όχι μόνο στη γυμναστική και στις πολεμικές τέχνες αλλά και στο γράψιμο, στο τραγούδι, στην ιστιοποϊα, ακόμα και στο χορό.

«Θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός επαγγελματίας χορευτής»,λέει ο πατέρας του.
«Η δασκάλα του επέμενε να ακολουθήσει τον χορό, αλλά τελικά είχε άλλα στο μυαλό του», αναφέρει ο πατέρας του πιάνοντας στα χέρια του το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα του γιου του, το βιβλίο «Τομέας Χ». ‘Οπως διαβάζει κάποιος στον πρόλογο, πρόκειται για «οκτώ ιστορικά διηγήματα, για οκτώ μάχες όπου το πνεύμα του πολεμιστή και οι αρετές του πολέμου σκιαγραφούνται στην πραγματική τους διάσταση, τόσο σε φυσικό όσο και σε μεταφυσικό επίπεδο. Ένα επικό και λυθρικό ταυτόχρονα έργο, που θα διαβαστεί με κομμένη την ανάσα από όποιον αισθάνεται μαχητής σήμερα.»

entertv.gr
ααααααααααααααααααχαχααχχαχαχαχαχαχαχα

μπαμπα μπαμπα πες τους με πειράαααααααααααααζουνννννννννννννν....

τώρα εξηγούνται όλα.
είναι δυνατόν τον παιδί να μη βγει τζαζ όταν ο μπαμπάς του νομίζει ότι είναι ο Ζεύς ο πατέρας του Ηρακλή;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαααχαχχαχαχααχαχχαχααχχαχααχαααα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααααααααααααααααααχχαχαχααχαχαχαχχααχα

λε μιράζ είναι ένα κωλόμπαρο στη λεμεσσό
αααααααααχαχχαχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχχαχααα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.406
Πόντοι
2.606
ααααααααααααααααααχαχααχχαχαχαχαχαχαχα

μπαμπα μπαμπα πες τους με πειράαααααααααααααζουνννννννννννννν....

τώρα εξηγούνται όλα.
είναι δυνατόν τον παιδί να μη βγει τζαζ όταν ο μπαμπάς του νομίζει ότι είναι ο Ζεύς ο πατέρας του Ηρακλή;
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαααχαχχαχαχααχαχχαχααχχαχααχαααα
γαμησε τα...η γενια των μπουληδων...θελουνε και κοκκινη μηλια οι χεστες!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γαμησε τα...η γενια των μπουληδων...θελουνε και κοκκινη μηλια οι χεστες!
μπαμπα μπαμπα στείλε κεραυνό με πειράζουνε.

αααααααααααχαχαχχαχαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχαχααααα

Υ.Γ.
κατάλαβες τώρα που κρυβόταν ο χέστης;  :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Είναι καί φυλετιστές άριοι καί είναι σκούροι στή μάπα, κοίτα ρέ κάτι ψώνια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δικε το καλοκαιρακι περνουμε λιγο χρωμα,τι θες να κανουμε τωρα;
ξερεις ποσοι δεν θα κανουν μπανια φετος με τον φοβο μην σκουρηνουνε και τους πλακωσει στης φαπες ο καιαδας?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι καί φυλετιστές άριοι καί είναι σκούροι στή μάπα, κοίτα ρέ κάτι ψώνια.
φινλανδονορβηγοί  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

michaloliakos.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξερεις ποσοι δεν θα κανουν μπανια φετος με τον φοβο μην σκουρηνουνε και τους πλακωσει στης φαπες ο καιαδας?
ααααααααααααααααααααααααχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ρε σύ νά ακούμε τό 2012 γιά ανώτερους καί κατώτερους χόμο σάπιενς από άτομο πού είναι καί κόπερτον all year; Έλεος.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:ντουγκου ντουγκου ζα ντουγκου ζιτσου,στο καζανι και η μαμα του κιτσου......ασια δεν το χεις με τιποτα μεσιε....αστο να παει, ριχτο στον τζημ και αστο να παει,μην το ψαχνεις....μια λεπτομερεια μονο θα σου θυμισω.Απο τα 440χιλ ζομπι που ριξανε αυγη τα 440 αντε  βια να ναι αβγα....ολοι οι αλλοι -ΟΣΟ ΕΠΑΙΖΕ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΥΝΑΤΑ-ηταν χωμενοι με τα μουτρα σε καποιο κωμμα εξουσιας....τωρα που το συστημα τους χρειαζεται σαν εφεδρεια τους αμολησε να ψηφιζουν "καιαδες" και κασιδες....για να τσουβαλιαζουν κατι πονηροι σαν και σενα ,κυριακη πρωι στο μπουρδελα....ψαχτο λιγο παραπανω αλλιως ειπαμε ...τζημερο!
ακου φιλε ισως δεν καταλαβες τι ηθελα να γραψω (με το δικιο σου) εδω μεσα το μονο που κανω ειναι να σπαω την πλακα μου και το αγχος μου την ωρα που δουλευω στο pc (αγορες) αυτα ειναι τα μονα συμφεροντα που εξυπηρετω :uglystupid:! στο θεμα μας τωρα εχεις απολυτο δικιο οτι οι 440 χιλιαδες που τους ψηφισαν δεν εχουν καμια σχεση με τα "υψηλα ιδεωδη"  :jerking: τους,  και γενικα στο οτι το μεγαλυτερο μερος της κοινωνιας βολευοταν ολο αυτο το καιρο (30 χρονια) με το πασοκονουδου ειτε δουλευοντας στο δημοσιο ειτε περνοντας δουλειες απ το δημοσιο ειτε φοροδιαφευγοντας! το "μαζι τα φαγαμε" του χοντροπαγκαλου, περιεχει αν το αναλυσεις μια μορφη αληθειας. αυτο ακριβως το μετεμφυλιακο κλιμα που εγραψα ειναι και ο τροπος που πασοκ και νδ εκμεταλευτηκαν το λαο χωριζοντας τον σε δεξιους :jerking: και  αριστερους :jerking: πολονοντας τον, για να εναλασονται στην εξουσια και να λημενονται το δημοσιο χρημα :uglystupid: πετοντας σε ενα μερος του λαου (τους επιτηδιους που επηρεαζαν τους υπολοιπους) ενα ξεροκομματο :uglystupid: απο τοτε που γεννηθηκα ειμαι αριστερος ψηφιζω πασοκ ειμαι δεξιος ψηφιζω νδ ακουγα και οταν ρωταγα γιατι (και ποιους εξυπηρετει αυτο) μου λεγαν οτι ετσι ειμαστε απ τον εμφυλιο :jerking:   παρολα αυτα νδ :birdman: και πασοκ :birdman: καταφεραν να αποροφησουν (δεν το πιστευω οτι τους δινω ελαφρυντικο) αυτα τα ακροαριστερα και ακροδεξια στοιχεια που θελουν αιμα και αναβιωση του εμφυλιου (της πηγης ολων των δεινων) τωρα που ανοιξε το κουτι της πανδωρας δεν ξερω τι :dunno: ανυσηχω (οχι υπερβολικα παντως) οτι αυτο με τη χρυση αυγη αρχιζει και ξεφευγει :uglystupid: ο συριζα εχει ενα καλο οτι θα μπορεσει να ελεγξει και να μαντρωσει τα ακροαριστερα στοιχεια! και να κανει τους υπολοιπους γραφικους και περιθωριακους!  θα ηθελα το ιδιο να κανει και η νδ! αλλα δε βλεπω να γινετε! τωρα που η οικονομικη  ελιτ του τοπου  δεν εχει χρηματα να πεταξει ενα ξεροκομματο στο λαο και να τους συνεχισει το παραμυθι δεξιας αριστερας για να κονομαει αυτη, χανετε ο ελεγχος

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω εχω παρει τα μετρα μου,βουτηξα μια ομπρελα απο ενα περιπτερο τις εβγα και στα αρχιδια μου,ασε να τρωνε μαπες αλλοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom