Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Διχως αυτούς δεν θα είχε καν κόμμα ο Καρατζαφέρης, με ποιον θα το έκανε αν δεν στηρίζανε όλοι αυτοί οι ακροδεξιοι. Με τον Αϊβαλιώτη? Συνέλθετε. Υπόσταση έτσι απέκτησε. Η τετράδα Γεωργιάδης-Βορίδης-Βελόπουλος και Πλεύρης έδωσε ιδεολογικό προφιλ στο κόμμα τότε. Πέραν αυτών το χάος.

δεν σου λεω οτι δεν του βγηκαν σαν επιλογες....αλλα ειχαν και σπρωξιμο απο το κομμα για να εχουν αυτη την αναγνωρισιμοτητα εις βαρος αλλων στελεχων...ο αδωνις στο αλτερ κοιμοταν...

tsiou15

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
:2funny:

Συνημμένα

• 11804_306044966156367_1334359517_n.jpg
    11804_306044966156367_1334359517_n.jpg
    111,2 KB · Εμφανίσεις: 10

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

Ανθρωπάκια με ανασφαλή χαρακτήρα.

Σεξουαλικά προβληματικά κτλ....κτλ... :grin:
αντι να κανει πρωτα ενα ψυχογραφημα για Τσιπρα,Σαμαρα,βενιζελο,Γιωργακη ( σχιζοφρενης τελειως) κτλ,κτλ...κανει για Κασιδιαρη...μαλιστα...
ο βρωμικος πολεμος των ΜΜΕ εναντια σε οτι δεν γουσταρουν, επειδη τους χαλαει την ''μανεστρα'' συνεχιζεται κανονικα...ανεβαστε κ αλλα να γελασουμε μιας κ ειναι Σαβ/βραδο κ δε περναει η ωρα...

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλα κανεις δεν κανει κομμα για να ειναι παπαρηγα....μια ζωη μεροδουλι μεροφαι

Τον παρακολουθώ από τις αρχές της δεκαετίας του '90, σχεδόν με το άνοιγμα του καναλιού του.

Ίσως είναι υπερβολικός ο όρος πολιτικός ουρακοτάγκος, αλλά το ψιλικατζής είναι αυτό που τον αντιπροσωπεύει, διαχρονικά.

Αυτό φαίνεται, άλλωστε, και από τον τρόπο που πολιτεύεται στα δύσκολα, δλδ. τώρα.

Αντί να υποστηρίξει τις θέσεις και το πρόγραμμά του, συκοφαντεί και λασπολογεί διαρκώς της Χ.Α. Έβαλε τον Πλεύρη επικεφαλής στο επικρατείας για να πάρει τις ψήφους των ακροδεξιών όταν μέχρι πρότινος έλεγε ότι το κόμμα του δεν έχει σχέση με την ακροδεξιά.

Ψιλικατζής και ακροβάτης.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αντι να κανει πρωτα ενα ψυχογραφημα για Τσιπρα,Σαμαρα,βενιζελο,Γιωργακη ( σχιζοφρενης τελειως) κτλ,κτλ...κανει για Κασιδιαρη...μαλιστα...
ο βρωμικος πολεμος των ΜΜΕ εναντια σε οτι δεν γουσταρουν, επειδη τους χαλαει την ''μανεστρα'' συνεχιζεται κανονικα...ανεβαστε κ αλλα να γελασουμε μιας κ ειναι Σαβ/βραδο κ δε περναει η ωρα...
Ό,τι κ να'ναι όλοι αυτοί δεν αναιρεί αυτό που είναι οι νεοναζί...ανασφαλή ανθρωπάκια με σεξουαλική προβληματικότητα που γοητεύονται από την δύναμη της μάζας κ λειτουργούν μόνο με το ένστικτό της αγέλης.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Ό,τι κ να'ναι όλοι αυτοί δεν αναιρεί αυτό που είναι οι νεοναζί...ανασφαλή ανθρωπάκια με σεξουαλική προβληματικότητα που γοητεύονται από την δύναμη της μάζας κ λειτουργούν μόνο με το ένστικτό της αγέλης.
εδω κανεις το λαθος...γιατι οι προαναφερθεντες (πλην Τσιπρα) ειναι αυτοι που επαιξαν με τις ζωες μας κ το μελλον μας...κ φυσικα τα εχουν κανει ολα σκατα...αυτοι κατειχαν δημοσια αξιωματα,αυτοι ειχαν την μασα,δικη τους κοινως η τσοχα (κ τα ραφτικα)...κατσε τωρα εσυ κ κανε μας κυρηγμα για το ναζισμο κ λοιπες αηδιες...ποιος χεστηκε για αυτα?

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αν η ηλικία σου δεν σου επιτρέπει να γνωρίζεις καταστάσεις για την δεκαετία του '80, θα σου πρότεινα να περιορίσεις τα σχόλια.
Μια χαρά έκανε την δουλειά της η ασφάλεια και στην δεκαετία του ΄80, με αθρόες προσαγωγές, συνεχείς απειλές και φακέλωμα.
Αν πέταγες κανένα υπονοούμενο σε ασφαλίτη ότι ας πούμε "έχω θείο στο πασόκ" για να γλυτώσεις το ξενύχτι στο τμήμα, έτρωγες και βρισίδι και σφαλιάρες.
Κάποιοι βέβαια την έβγαζαν λάδι. Ήταν τα αγαπημένα παιδιά των ασφαλιτών. Σε αφήνω να μαντέψεις ποιοι ήταν.
Στα δικά μου μάτια και στα δικά μου βιώματα. τα παλικάρια του δεξιού πεζοδρομίου αποτελούσαν την ιερή αγελάδα που εσύ αναφέρεις. Τα ίδια συνεχίστηκαν και στο στρατό.
Μόνο στα μέσα ενημέρωσης υπήρχε, σε κάποιο ποσοστό, αυτό που περιγράφεις. Αλλά στην κοινωνία και στο δρόμο όχι. Το αντίθετο συνέβαινε.
ΥΓ: Για δεκαετία του ΄70 δε μιλάω καθόλου. Εκεί πήγαινες για καφέ με τον προσωπικό σου χαφιέ. Γινόσασταν κολλητοί πια.  

Τα δικά σου βιώματα και οι (πολιτικές) παραισθήσεις σου είναι σεβαστά, αλλά δεν αποτελούν μέτρο, ούτε σημείο αναφοράς.

Δεν μίλησα συγκεκριμένα για την ασφάλεια, παρότι θα μπορούσα να σου πω ότι τη δεκαετία του '80 το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα έβαλε ρουσφετολογικά ΟΡΔΕΣ αριστερών (που έγιναν πασόκοι) στην Αστυνομία. Μετά το '74, ο Ανδρέας "κατέλαβε" όλον τον κεντροαριστερό χώρο και μαζί λεηλάτησαν τον Κράτος. Το αποδόμησαν, διέλυσαν τη δημόσια διοίκηση και έθεσαν τις βάσεις για τη διάλυση της ελληνικής παραγωγής και της ελληνικής οικονομίας.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
Ό,τι κ να'ναι όλοι αυτοί δεν αναιρεί αυτό που είναι οι νεοναζίκουμουνιστες...ανασφαλή ανθρωπάκια με σεξουαλική προβληματικότητα που γοητεύονται από την δύναμη της μάζας κ λειτουργούν μόνο με το ένστικτό της αγέλης.
μια λεξη μονο να αλλαξω αλλαζει ολο το νοημα

Heinz W Guderian

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ό,τι κ να'ναι όλοι αυτοί δεν αναιρεί αυτό που είναι οι νεοναζί  αριστεροί...ανασφαλή ανθρωπάκια με σεξουαλική προβληματικότητα που γοητεύονται από την δύναμη της μάζας κ λειτουργούν μόνο με το ένστικτό της αγέλης.
έτσι πιο καλά!
είπαμε...επιχειρηματολογία για τον πούτσο!  :s&m_2:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αν η ηλικία σου δεν σου επιτρέπει να γνωρίζεις καταστάσεις για την δεκαετία του '80, θα σου πρότεινα να περιορίσεις τα σχόλια.
Μια χαρά έκανε την δουλειά της η ασφάλεια και στην δεκαετία του ΄80, με αθρόες προσαγωγές, συνεχείς απειλές και φακέλωμα.
Αν πέταγες κανένα υπονοούμενο σε ασφαλίτη ότι ας πούμε "έχω θείο στο πασόκ" για να γλυτώσεις το ξενύχτι στο τμήμα, έτρωγες και βρισίδι και σφαλιάρες.
Κάποιοι βέβαια την έβγαζαν λάδι. Ήταν τα αγαπημένα παιδιά των ασφαλιτών. Σε αφήνω να μαντέψεις ποιοι ήταν.
Στα δικά μου μάτια και στα δικά μου βιώματα. τα παλικάρια του δεξιού πεζοδρομίου αποτελούσαν την ιερή αγελάδα που εσύ αναφέρεις. Τα ίδια συνεχίστηκαν και στο στρατό.
Μόνο στα μέσα ενημέρωσης υπήρχε, σε κάποιο ποσοστό, αυτό που περιγράφεις. Αλλά στην κοινωνία και στο δρόμο όχι. Το αντίθετο συνέβαινε.
ΥΓ: Για δεκαετία του ΄70 δε μιλάω καθόλου. Εκεί πήγαινες για καφέ με τον προσωπικό σου χαφιέ. Γινόσασταν κολλητοί πια.  

Για τις κλαδικές παίζει καμία ανάμνηση ή μπά? Για τα κριτήρια επιλογής προσωπικού στο δημόσιο τομέα του '80? Μήπως παίζει καμιά αναμνησούλα για τις φοιτητικές νεολαίες και το διδακτικό προσωπικό των '80s/'90s στα ελλαδικά Πανεπιστήμια/Πολυτεχνεία?

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Η γνωστή δήλωση Ψωμιάδη:

Αίσθηση προκαλεί η δήλωση που φέρεται να έκανε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε εφημερίδα, ότι Νέα Δημοκρατία και Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας Θράκη, φέρεται να επιδόθηκε σε μια πρωτόγνωρη "επίθεση" φιλίας προς το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντας συνολικά τον χώρο ως μια "οικογένεια" σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις 12 συνιστώσες του.

Αν και αντιλαμβάνομαι την σκοπιμότητα της δήλωσης, αναρωτιέμαι πόσο αντισυστημικό, επαναστατικό, αντικομφορμιστικό, αντινεοταξιακό, ρηξικέλευθο κλπ,κλπ μπορεί να είναι ένα κόμμα, του οποίου το παρόν και το μέλλον μπορεί να προδιαγράφεται μόνο εντός των κλασικών και αναγνωρίσιμων πλαισίων της ίδιας και απαράλλαχτης δεξιάς παράταξης.
Δεν βλέπω καμία νέα σελίδα.  
Και το 1977, η Εθνική Παράταξη πήρε πανηγυρικά ένα 6,8%. Ε, και, τι έγινε; - διαβάστε να μάθετε ποια ήταν η συνέχεια.

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Για τις κλαδικές παίζει καμία ανάμνηση ή μπά? Για τα κριτήρια επιλογής προσωπικού στο δημόσιο τομέα του '80? Μήπως παίζει καμιά αναμνησούλα για τις φοιτητικές νεολέες και το διδακτικό προσωπικό των '80s/'90s στα ελλαδικά Πανεπιστήμια/Πολυτεχνεία?

Πες του και για τα (πράσινα) καφενεία.  :2funny:  :2funny:  :2funny:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Πες του και για τα (πράσινα) καφενεία.  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Been there done that - οικογενειακώς μάλιστα τότε (καθότι προέρχομαι από οικογένεια πρασινοφρουρών ... κι ας μη πολυφαίνεται)

Απλώς μου τη βαράει όταν υποτιμούν την νοημοσύνη μου ...

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Για τις κλαδικές παίζει καμία ανάμνηση ή μπά? Για τα κριτήρια επιλογής προσωπικού στο δημόσιο τομέα του '80? Μήπως παίζει καμιά αναμνησούλα για τις φοιτητικές νεολαίες και το διδακτικό προσωπικό των '80s/'90s στα ελλαδικά Πανεπιστήμια/Πολυτεχνεία?
΄

Μαζί με τον Temaxisti αναφέρεστε και οι δύο στο Πασόκ, όχι στην αριστερά, θα πρότεινα να υπάρχει μία διάκριση.
Κανένας αριστερός πολίτης δεν αισθανόταν, ούτε ήταν "ιερή αγελάδα", έστω και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ΄90, όπου εκεί όμως άρχισε πια μία σφοδρή απολιτικοποίηση.
Μου επιτρέπετε να είμαι σε θέση να μπορώ να το κρίνω εγώ αυτό;
Αν θέλετε, μιλήστε για αδικημένους δεξιούς.
Το τι ήταν οι αριστεροί, αφήστε να το γνωρίζουν οι ίδιοι οι αριστεροί, ακόμα και αυτοί που ήταν ανένταχτοι σε στενά κομματικά πλαίσια.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
΄

Μαζί με τον Temaxisti αναφέρεστε και οι δύο στο Πασόκ, όχι στην αριστερά, θα πρότεινα να υπάρχει μία διάκριση.
Κανένας αριστερός πολίτης δεν αισθανόταν, ούτε ήταν "ιερή αγελάδα", έστω και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ΄90, όπου εκεί όμως άρχισε πια μία σφοδρή απολιτικοποίηση.
Μου επιτρέπετε να είμαι σε θέση να μπορώ να το κρίνω εγώ αυτό;
Αν θέλετε, μιλήστε για αδικημένους δεξιούς.
Το τι ήταν οι αριστεροί, αφήστε να το γνωρίζουν οι ίδιοι οι αριστεροί, ακόμα και αυτοί που ήταν ανένταχτοι σε στενά κομματικά πλαίσια.
τουλάχιστον αγόραζαν τον ''ριζο'' χωρίς να τον κρύβουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom