Νέα

Ο Κασιδιάρης εντός εαυτού πλάκωσε στα χαστούκια τη Λιάνα Κανέλη στο ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gagarin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 139K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι το ξύλο του Κασιδιάρη θα ανεβάσει τα ποσοστά της Χ.Α. (Ψηφοφορία)?

• Ναι για αυτό τους ψηφίζουν

Ψήφοι: 225 43,3%
  • Ναι και πιστεύω ήταν προγραμματισμένο / στημένο

Ψήφοι: 77 14,8%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α.

Ψήφοι: 132 25,4%
  • Όχι θα πέσουν τα ποσοστά της Χ.Α. και θα πάνε αριστερά

Ψήφοι: 32 6,2%
  • Δεν θα επηρεάσει καθόλου το γεγονός

Ψήφοι: 54 10,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    520

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506

Συνημμένα

• tromaktiko.jpg
    tromaktiko.jpg
    96,8 KB · Εμφανίσεις: 12

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
όχι απλώς είμαι δεξιός :2funny:

βασικά οι ομιλίες του στο κοινοβούλιο με τσίγκλισαν περισσότερο, άλλοι τον βρήκαν γραφικό εμένα μου φάνηκε χείμαρρος, δεν θυμάμαι να έχω ακούσει πιο αυθεντικό-καταγγελτικό λόγο εντός κοινοβουλίου

για τις αληθείς προθέσεις του δεν ήμουν ούτε και τότε απόλυτα σίγουρος, ότι δηλ. δεν είναι ένας ακόμα καιροσκόπος, αλλά ποιός μπορεί να είναι σίγουρος και για ποιόν..

+1000   :thumbsup:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506

Συνημμένα

• prd-XA_Ian1987&Ioul1991.jpg
    prd-XA_Ian1987&Ioul1991.jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 18

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Καλα της εκανε και την κοπανησε,οταν του "εσκασε" το τετραδιο στην μουρη ηταν καλη η "ραμολι" γκομενα;
Αν δεν εκανε τιποτα κμαι μιλαγε με "ζητιανιστικους" διαλογους θα τον ελεγαν μαλακα,καποιες φορες ειδικα στην τηλεοραση δεν γινεται να κανουμε "μαγκιες" με τετραδια και μπουχεσοχειρονομιες.
Η  μονη μαλακια του ηταν με το νερο στην ξανθοψειρα η οποια προσβληθηκε και γι'αυτο "καρφωσε" και το χερι στο τραπεζι αποτομα(γλωσσα σωματος)
και το εκανε "στηρικτη" του πηγουνιου της,για να του δειξει οτι φρεναρει και ειναι ακομα εκει(ταχα πολιτισμενη).
Ομως αυτο ηταν το μονο λαθος του μπαρμπα-Ηλια.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο Καρατζαφέρης ήταν ένας πολιτικός ψιλικατζής που εξελίχθηκε σε πολιτικό ουρακοτάγκο.

Από τη ΝΔ έφυγε διότι πίστευε ότι είναι γεννημένος κομματάρχης, ότι το πεπρωμένο του είναι να κυβερνήσει την Ελλάδα και να μεγαλουργήσει, και στα τέλη του '90 διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να γίνει αρχηγος της ΝΔ.

καλα κανεις δεν κανει κομμα για να ειναι παπαρηγα....μια ζωη μεροδουλι μεροφαι

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Οι Αριστεροί από το ΄74 και μετά, και κυρίως από το '81 και μετά, είναι κάτι σαν Ιερές Αγελάδες του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Υπάρχουν λόγοι γι' αυτό, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Είναι απίστευτο πόση λεκτική, και όχι μόνο, βία έχει ασκήσει η Κανέλλη από τότε που ανακάλυψε ότι είναι Κομμουνίστρια.

Αν ήμουν κομμουνιστής, θα ντρεπόμουνα για την κατάντια του ΚΚΕ.

Αν η ηλικία σου δεν σου επιτρέπει να γνωρίζεις καταστάσεις για την δεκαετία του '80, θα σου πρότεινα να περιορίσεις τα σχόλια.
Μια χαρά έκανε την δουλειά της η ασφάλεια και στην δεκαετία του ΄80, με αθρόες προσαγωγές, συνεχείς απειλές και φακέλωμα.
Αν πέταγες κανένα υπονοούμενο σε ασφαλίτη ότι ας πούμε "έχω θείο στο πασόκ" για να γλυτώσεις το ξενύχτι στο τμήμα, έτρωγες και βρισίδι και σφαλιάρες.
Κάποιοι βέβαια την έβγαζαν λάδι. Ήταν τα αγαπημένα παιδιά των ασφαλιτών. Σε αφήνω να μαντέψεις ποιοι ήταν.
Στα δικά μου μάτια και στα δικά μου βιώματα. τα παλικάρια του δεξιού πεζοδρομίου αποτελούσαν την ιερή αγελάδα που εσύ αναφέρεις. Τα ίδια συνεχίστηκαν και στο στρατό.
Μόνο στα μέσα ενημέρωσης υπήρχε, σε κάποιο ποσοστό, αυτό που περιγράφεις. Αλλά στην κοινωνία και στο δρόμο όχι. Το αντίθετο συνέβαινε.
ΥΓ: Για δεκαετία του ΄70 δε μιλάω καθόλου. Εκεί πήγαινες για καφέ με τον προσωπικό σου χαφιέ. Γινόσασταν κολλητοί πια.  

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Καλα οι ΚΚΕδες ολο τους πολιτισμενους κανουν και τους υπερανω μια ζωη..........
Αν του συμπαθουσαν γιατι του την εσκασε;δικηγορος της αλλης ειναι η κυρα-Λιανα;

(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ-ΑΠΟ ΤΑΧΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΨΗΦΙΣΑ)

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Κοίτα καλά όλα αυτά για τους αδαείς. Αλλά όλοι αυτοί είχαν υψηλή αναγνωρισιμότητα πριν καν τον Καρατζαφέρη. Ο Βορίδης ειχε το μόνο ακροδεξιό μόρφωμα που ήταν σε θέση να μαζέψει λίγη νεολαία πέρα από την Χ.Α. Από τα μέσα του 90 ήταν ήδη γνωστοί στους κύκλους που εκμεταλλεύτηκε μετά ο Καρατζαφέρης.

ηταν ομως αγνωστοι στο πανελληνιο κοινο οπως 1 μηνα πριν ο κασιδιαρης

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Τώρα πρόσεξα το "εντός εαυτού" στον τίτλο του θέματος... :2funny: :2funny: :2funny:
Θεματοθέτη εύγε!Εξυπνο.

*Επίσης πόσο θα το τραβήξουμε το θέμα με το χαστούκι?Βαρέθηκα.

KATHREPTOFILOS123

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Ηρθε κι ο Αλεξακος να κυβερνησει,ο γιοκας του μεγαλοεργολαβου,δεν παμε καλα!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Ανθρωπάκια με ανασφαλή χαρακτήρα.

Σεξουαλικά προβληματικά άτομα κτλ....κτλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom