GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
Αν ήμουν κομμουνιστής, θα ντρεπόμουνα για την κατάντια του ΚΚΕ.
εγώ πάλι ντρέπομαι γενικώς
όχι απλώς είμαι δεξιός
βασικά οι ομιλίες του στο κοινοβούλιο με τσίγκλισαν περισσότερο, άλλοι τον βρήκαν γραφικό εμένα μου φάνηκε χείμαρρος, δεν θυμάμαι να έχω ακούσει πιο αυθεντικό-καταγγελτικό λόγο εντός κοινοβουλίου
για τις αληθείς προθέσεις του δεν ήμουν ούτε και τότε απόλυτα σίγουρος, ότι δηλ. δεν είναι ένας ακόμα καιροσκόπος, αλλά ποιός μπορεί να είναι σίγουρος και για ποιόν..
εγώ πάλι ντρέπομαι γενικώς
κάνεις λάθος, ακόμα είμαι, πες μας εσύ τι ψήφιζες πριν ανακαλύψεις τους νεοναζι;Αναμενόμενο, καθότι είσαι (πρώην ; ) πασοκόσκυλο.
ρε φιλε αφου εγραφε και στη σελιδα του οτι τους συμπαθει (τους χρυσαυγουλιτες) και ταυτιζετε ιδεολογικα μαζι τουςΚαμια σχεση
Σιγά ρε Γκουντέριαν... Θα φέρεις και καμμιά θωρακισμένη μεραρχία να συντρίψει την Κανέλη σε λίγο..αναρωτιέμαι....υπάρχει κανένας έλληνας που να μην λέει από χθες "καλά της έκανε"?
Ο Καρατζαφέρης ήταν ένας πολιτικός ψιλικατζής που εξελίχθηκε σε πολιτικό ουρακοτάγκο.
Από τη ΝΔ έφυγε διότι πίστευε ότι είναι γεννημένος κομματάρχης, ότι το πεπρωμένο του είναι να κυβερνήσει την Ελλάδα και να μεγαλουργήσει, και στα τέλη του '90 διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να γίνει αρχηγος της ΝΔ.
Οι Αριστεροί από το ΄74 και μετά, και κυρίως από το '81 και μετά, είναι κάτι σαν Ιερές Αγελάδες του ελληνικού πολιτικού συστήματος. Υπάρχουν λόγοι γι' αυτό, αλλά δεν είναι του παρόντος.
Είναι απίστευτο πόση λεκτική, και όχι μόνο, βία έχει ασκήσει η Κανέλλη από τότε που ανακάλυψε ότι είναι Κομμουνίστρια.
αναρωτιέμαι....υπάρχει κανένας έλληνας που να μην λέει από χθες "καλά της έκανε"?
Κοίτα καλά όλα αυτά για τους αδαείς. Αλλά όλοι αυτοί είχαν υψηλή αναγνωρισιμότητα πριν καν τον Καρατζαφέρη. Ο Βορίδης ειχε το μόνο ακροδεξιό μόρφωμα που ήταν σε θέση να μαζέψει λίγη νεολαία πέρα από την Χ.Α. Από τα μέσα του 90 ήταν ήδη γνωστοί στους κύκλους που εκμεταλλεύτηκε μετά ο Καρατζαφέρης.