baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.241
- Πόντοι
- 5.097
αυτο ηθελα να ακουσωΓΑΜΙΩΝΤΑς ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ
χοντρομπαλα
αυτο ηθελα να ακουσωΓΑΜΙΩΝΤΑς ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ
αιμα τιμη αλεκα στη βουλη http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/01-10-2011/Papariga_Young.jpg[/img[/URL]]
[/quote]δικε μου καυλα ειναι εδω,με καυλωσες ανωμαλε
σαφώς.Θεωρίες συνωμοσίας
και τον Μπέο τον έπιασαν την ημέρα που ψηφίστηκε το Μεσοπρόθεσμο,για αποπροσανατολισμό!!!!
έτσι ακουγόταν από τους ηλιθίους!
μου γάμησες την ψυχολογία τώρα.αυτο ηθελα να ακουσω
χοντρομπαλα
το 33 ο τοτε προεδρος της γερμανιας καλεσε να αναλαβει τα ηνια ο χιτλερ ως καγκελαριοςθες να πας και δασκαλος στο νησί ρε βλαμμένε.....
τι να απαντήσω σε ανθρωπο που δε γνωρίζει τα στοιχειώδη όυτε καν ότι την μπούντεσταγκ την έκαψε ο χίτλερ όπως τους δίδυμους έριξαν τ αμερικάνια για να νομιμοποιηθεί ότι επακολούθησε στην κοινή γνώμη.
τέσπα δεν το συνεχίζω.
μιλάμε για αμόρφωτο λαό, ημιμαθή αγανακτισμένο και πεινασμένο
το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΟΚΤΕΗΛ γι αυτό που θα επακολουθήσει.
γκουντ ναιτ εντ γκουντ λακ.
σαφώς.
και ο σαμαράς την πολάν την ίδρυσε με λεφτά απο την βιοποριστική του εργασία.
γαμάτο αβατάρι βλαμμένε.
και μόνο γι αυτό αξίζει να ψηφίσω σαμαρά
το 33 ο τοτε προεδρος της γερμανιας καλεσε να αναλαβει τα ηνια ο χιτλερ ως καγκελαριος
αργοτερα εγιναν αυτα που λες βλακα
μονοι τους ζητησαν βοηθεια απο τους ναζι
γιατι αμα ηταν ελληνικο δεν θα την χτυπαγανε?δωατε 300000 ευρω για παραβολα στις εκλογες και δεν εχετε 600 ευρω να φτιαξετε μια σελιδα με ελληνικο domain; Λογικο ειναι που σας ριχνουν την σελιδα οι ξενοι εβραικοι παροχοι αρνηστες το ολοκαυτωμα...τι περιμενατε να σας εξαιρεσουν απο την επιθεση ενω χτυπανε να αλλα πατριωτικα κομματα της ευρωπης;
Petraki γερά φάτε τους νεοναζί!!!!δωατε 300000 ευρω για παραβολα στις εκλογες και δεν εχετε 600 ευρω να φτιαξετε μια σελιδα με ελληνικο domain; Λογικο ειναι που σας ριχνουν την σελιδα οι ξενοι εβραικοι παροχοι αρνηστες το ολοκαυτωμα...τι περιμενατε να σας εξαιρεσουν απο την επιθεση ενω χτυπανε να αλλα πατριωτικα κομματα της ευρωπης;
δεν σώζεται αστο.το 33 ο τοτε προεδρος της γερμανιας καλεσε να αναλαβει τα ηνια ο χιτλερ ως καγκελαριος
Τα στειλα όλα έξω
και τωρα δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ,τέτοια απόδοση ούτε επί Χρηματιστηρίου!!!!!
τα μουνόπανα ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ μονομερώς το Μνημόνιο Δευτέρα πρωί και πάει τζάμπα η ψήφος μου
Δηλαδή Έρμο θα ψηφίσεις Σύριζα τώρα;;;Τα στειλα όλα έξω
και τωρα δαγκωτό ΣΥΡΙΖΑ,τέτοια απόδοση ούτε επί Χρηματιστηρίου!!!!!
τα μουνόπανα ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ μονομερώς το Μνημόνιο Δευτέρα πρωί και πάει τζάμπα η ψήφος μου
γιατι αμα ηταν ελληνικο δεν θα την χτυπαγανε?
δεν σώζεται αστο.
λεγε τα δικα σου μαλακα με τον ανικανο σεξουαλικα πορνοπαποδεν σώζεται αστο.
τι μαλακια ειναι αυτη...
Αστο μην το συνεχιζεις. Λες μεγαλες κοτσανες που δεν τις εχεις ψαξει.το 33 ο τοτε προεδρος της γερμανιας καλεσε να αναλαβει τα ηνια ο χιτλερ ως καγκελαριος