dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.250
- Πόντοι
- 8.535
για αυτο μην εισαι τοσο σιγουρος..θα δειξει... ;)η Χ.Α. κατεβασε τα ποσοστα της
για αυτο μην εισαι τοσο σιγουρος..θα δειξει... ;)η Χ.Α. κατεβασε τα ποσοστα της
το περιστατικο απλα εξασφαλισε πως οπωσδηποτε θα ειναι ΚΑΙ στην επομενη βουλη η ΧΑ αφενως, και ταυτοχρονα εδωσε μια τηλεοπτικη πρωτη ιδεα του τι θα ακολουθησει στους δρομους μεσα στο καλοκαιρι....οι χρυσαυγιτες δεν ηταν προετοιμασμενοι για να διαχειριστουν το 7%. (Οπως αντιστοιχα ο συριζα).
Επρεπε να βρουν εναν τυπο οπως π.χ ο Καρα τον Κυρτσο να μπορει να σταθει απεναντι στα κορακια των καναλιων.
Οι λερες δημοσιογραφοι με καλο σχεδιο στοχευσαν τον νευρικο εκπροσωπο και τα ΜΜΕ πηραν ρεβανς απο τον ΕΓΕΡΘΗΤΙ. Ο Παπαδακης ανεβασε τον μισθο του, η Χ.Α. κατεβασε τα ποσοστα της
το περιστατικο απλα εξασφαλισε πως οπωσδηποτε θα ειναι ΚΑΙ στην επομενη βουλη η ΧΑ αφενως, και ταυτοχρονα εδωσε μια τηλεοπτικη πρωτη ιδεα του τι θα ακολουθησει στους δρομους μεσα στο καλοκαιρι....
δεν ειναι τοσο αθωα οσο φαινονται τα πραγματα καμια φορα... ολοι οι παρευρισκομενοι εκαναν καλα τη δουλεια τους, ΟΛΟΙ, μηδενος εξαιρουμενου
ρε τυπε μπας και ζεις σε κανεναν αλλον πλανητη?υπαρχει εθνος ελληνικο?και τι μαλακιες λες η ελλην η βαρβαρος.ποιος ειναι βαρβαρος ρε.εμεις σαν λαος ειμαστε οτι χειροτερο υπαρχει στην ευρωπη μαζι με τους αλβανους,το εχεις καταλαβει?
μεχρι το περιστατικο, η ΧΑ ηταν ακομη ενα κομα που απειλουσε οτι θα κανει πραγματα αλλα ο τηλεοπτικος καθωσπρεπισμος κινδυνευε να την ισοπεδωσει στα ματια των ψηφοφορων της....απλα εχω τη γνωμη οτι μια ημερα που ξημερωνει με το φονικο στην παιανια και την απαγωγη ενος παιδιου, η Χ.Α. δεν χρειαζοταν περεταιρω διαφημιση
ΕΙΝΑΙ δεδομενο οτι εχουμε τεραστια παραγωγη ΒΛΗΜΑΤΩΝη χρυση αυγη θα ειναι και στις επομενες εκλογες οχι μονο στην βουλη αλλα τα ποσοστα της θα αυξηθουν και αλλο
ο λογος?ΕΙΝΑΙ δεδομενο οτι εχουμε τεραστια παραγωγη ΒΛΗΜΑΤΩΝ
τοτε γιατι ρε βλακα κεδρισε τις εκλογες το 39;
είχαν και τσάμπα σαπούνι για τη λάτζα
τοτε γιατι ρε βλακα κεδρισε τις εκλογες το 39;
γιατι οι κατασταση τοτε στην χωρα τους ηταν οπως σε μας τωρα
η ΧΑ κλειδωσε οτι θα ξαναμπει στην επομενη βουλη, την χρειαζεται ΚΑΙ αυτη το συστημα για το μελλον οπως αλλωστε και τους υπολοιπους κοινοβουλευτικους ραγιαδες...
Το 39; το 33 θες να πεις;τοτε γιατι ρε βλακα κεδρισε τις εκλογες το 39;
γιατι οι κατασταση τοτε στην χωρα τους ηταν οπως σε μας τωρα
Όσον αφορά την πρώτη των ποσοστών της Χ.Α., δε βάζω πάντως και το χέρι μου στη φωτιά..... Από τον περίγυρό μου βλέπω πως μάλλον καλό τους έκανε η όλη ιστορία: αφενός μεν συγκράτησαν άτομα που δε θα τους ξαναψήφιζαν, αφετέρου δε προσελκύουν και νέους ψηφοφόρους.οι χρυσαυγιτες δεν ηταν προετοιμασμενοι για να διαχειριστουν το 7%. (Οπως αντιστοιχα ο συριζα).
Επρεπε να βρουν εναν τυπο οπως π.χ ο Καρα τον Κυρτσο να μπορει να σταθει απεναντι στα κορακια των καναλιων.
Οι λερες δημοσιογραφοι με καλο σχεδιο στοχευσαν τον νευρικο εκπροσωπο και τα ΜΜΕ πηραν ρεβανς απο τον ΕΓΕΡΘΗΤΙ. Ο Παπαδακης ανεβασε τον μισθο του, η Χ.Α. κατεβασε τα ποσοστα της
Όσον αφορά την πρώτη των ποσοστών της Χ.Α., δε βάζω πάντως και το χέρι μου στη φωτιά..... Από τον περίγυρό μου βλέπω πως μάλλον καλό τους έκανε η όλη ιστορία: αφενός μεν συγκράτησαν άτομα που δε θα τους ξαναψήφιζαν, αφετέρου δε προσελκύουν και νέους ψηφοφόρους.
Κατά τα λοιπά, το να έβαζαν έναν τύπο στυλ Κύρτσου σαν εκπρόσωπο τύπου, μάλλον κακό θα τους έκανε: θα τους ταύτιζε με το ήδη υπάρχον σύστημα, οπότε μάπα το καρπούζι. Ενώ το να έχεις έναν εκπρόσωπο τύπου του στυλ του συγκεκριμένου που έχει, συνιστά την ειδοποιό διαφορά.
κωλογερε η χ.α ειναι οπως το κκε στα ξεκινηματα τουο επόμενος θα είναι πρωταθλητής πυγμαχίας. αντισυστημικό κριτήριο...
ΚΚΕ δαγκωτο ειπαμε....γαμεμάκη τελικά εσύ τι θα ρίξεις στην κάλπη???
διαφωνείς ακόμη και με τον εαυτό σου???
κωλογερε η χ.α ειναι οπως το κκε στα ξεκινηματα του
αντισυστημικη,εσεις τωρα ειστε κουραδες
σας εχει σιχαθει ο κοσμος κωλογερε