Νέα

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών

• Πελέ

Ψήφοι: 11 12,9%
  • Ντιέγκο Μαραντόνα

Ψήφοι: 37 43,5%
  • Λιονέλ Μεσι

Ψήφοι: 23 27,1%
  • Ζινεντίν Ζιντάν

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Μισελ Πλατινί

Ψήφοι: 3 3,5%
  • Γιόχαν Κρόιφ

Ψήφοι: 6 7,1%
  • Αλφρέντο Ντι Στέφανο

Ψήφοι: 1 1,2%
  • Ροναλντο Ναζαριο

Ψήφοι: 10 11,8%
  • Κριστιάνο Ροναλντο

• Καρλ Χάιντς Σνέλινγκερ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Καφου

• Φραντς Άντον Μπεκενμπάουερ

Ψήφοι: 8 9,4%
  • Πάολο Μαλντίνι

Ψήφοι: 2 2,4%
  • Λεβ Ιβάνοβιτς Γιάσιν

Ψήφοι: 4 4,7%
  • Τσαβιέρ Ερνάντεθ

• Ροναλντινιο

Ψήφοι: 18 21,2%
  • Φέρεντς Πούσκας

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    85
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Επισκέπτης
Ίσως μερικοί να έχουν το ίδιο κόλλημα με τον Ολυμπιακό, γιαυτό...

Για τον ίδιο λόγο ίσως βλέπουμε και sticky θέματα με τίτλο "Ποια απο τις παρακάτω όμάδες που κέρδισαν τον Ολυμπιακό σας προκαλεί το μεγαλύτερο γέλιο". Είναι βλέπεις πολύ σοβαρό το θέμα του γιαυτό και το αφήνουν sticky για να το διαβάζουν όλοι ...
Δεν διαβάζουμε επιλεκτικά φίλε μου, κάθε άλλο.
Χαλάει η αισθητική μας και σπάνε τα νεύρα μας γιατί δεν έχει μείνει thread για thread που να μην έχει μπεί ο Dark ή ο Nik30 και να μην έχει γίνει πουτάνα.

Όλοι κάνουμε χαβαλέ για το ποδόσφαιρο, αλλά το να ανοίγονται κάθε τόσο threads κολλημένα με τον Ολυμπιακό :

- Ποια απο τις παρακάτω όμάδες που κέρδισαν τον Ολυμπιακό σας προκαλεί το μεγαλύτερο γέλιο (Αλήθεια δεν απάντησες, αυτή η μαλακία γιατί είναι sticky ?????)
- Ποιό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού ήταν πιο στημένο
- Ποιος διαιτητής έχει βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακο
- Ποιος παίχτης του Ολυμπιακού είναι πιο άμπαλος
- Ποια ήττα του Ολυμπιακού πανηγηρήσατε περισσότερο
- Γιατί δεν τρώμε μπαρμπούνια - επειδή είναι κόκκινα
- Πώς θέλετε να πεθάνει ο Κόκκαλης, να βουλιάξει το σκάφος του ή να του κάτσει ο αστακός στο λαιμό
- Ποιός παίχτης του Ολυμπιακού θέλετε να μείνει σακάτης απο τροχαίο
- Πόσο μας έχει αδικήσει η ζωή
- Πότε θα κάνει ξαστεριά
- Πότε θα φλεβαρίσει

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Και εδώ δεν ισχύει το αν δεν σου αρέσει, μην το διαβάζεις, γιατί πίσω απο κάθε thread υπάρχει ο Dark που κλαίγεται για την ΑΕΚ και καταριέται τον Ολυμπιακό για τις αδικίες της ζωής.

Πλάκα κάναμε, χαβαλέ κάναμε, στα σοβαρά το πήραμε, παρατηρήσεις κάναμε, έ δεν πάει άλλο. Το θέμα δεν είναι πια κουραστικό ! Είναι ενοχλητικό !!

Εγώ δεν λέω να γίνει κανείς Warned ή Banned, απλώς καλό θα ήταν να μαζεύοντουσαν λίγο μερικοι γιατί ενοχλούν τους υπόλοιπους. Θες να γράψεις για την ΑΕΚ, άνοιξε ένα thread (ή κράτα κάποιο απο τα 100000000000000000000000 που έχεις ανοίξει) και γράφε εκεί. Έτσι όποιος γουστάρει θα διαβάζει και οι υπόλοιποι θα προσπερνούν...
+10000000000000 Υπάρχει μεροληψία είς βάρος των Ολυμπιακών και λογοκρισία ή εθελοτυφλία ανάλογα με τί μας βολεύει και τί μας πειράζει.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ποδοσφαιριστής  δεν είναι  μόνο στο γήπεδο αλλά και στην ζωή του γιατί είναι παράδειγμα  για όλους  νομίζετε  ότι ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ  μπορεί να συγκριθεί με τον ΠΕΛΕ , όσο για τους άλλους  είναι στην κρίση  του ΚΟΚΑΛΗ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα μαγκες ανοιγω το site και βλεπω ενα πρασινο σηματακι(warned)
πραγματικα δεν ξερω τι σημαινει αυτο και γιατι φαινεται διπλα στο nick μου
εχθες το απογευμα τα πραγματα ξεφυγαν λιγο και θελω να πω 2 πραγματακια
1. Θελω να πω συγνωμη απο τη Μανα του τυπου εκεινου που με εβρισε γιατι πραγματικα το αισθανομαι οτι ηταν λαθος μου να βρισω μια γυναικα που δεν ειχε σχεση-αν και περισοτερο ηταν σχημα λογου παρα βρισια ΣΥΓΝΩΜΗ λοιπον.
2. Δεν ηταν η πρωτη φορα που καποιος μου επιτιθεται εδω για τα αθλητικα αλλα ηταν η πρωτη που καποιος με εβρισε στα ισια -δεν χρειαζεται να αναφερθω σε αυτο παλι αυτο που θελω να πω ηταν οτι εκτιμω τον τυπο που με εβρισε στα ισια σαφως περισοτερο απο κατι τσουτσεκακια (ξερουν αυτοι).
3.Ζητω συγνωμη απο ΟΛΟΥΣ τους φιλους που τους χαλασα την Αισθητική  τους με τον καυγα μου (ηταν πραγματικα για 10χρονα παιδακια) ΣΥΓΝΩΜΗ.

Επισκέπτης
Ο τσιαντακης και ο μπονοβας ειναι ευκολο να προσθεθουν στη λιστα?

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Βάλτε και τον Ίμρε Κάτσενμπαχ (Απόλλωνας) :rockon:

Επισκέπτης
που εκανε παρεα με τον ιλουνκα του εθνικου?

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Πολυτιμότερος παίχτης του Copa America, στην δεύτερη θέση ο Καστίγιο:

Καλύτερος παίχτης στα περισσότερα παιχνίδια του Μεξικού, πρώτη θέση ο Καστίγιο:

ΕΥΤΥΧΩΣ που ο Καστίγιο δεν παίζει ή δεν υπάρχουν φήμες ότι θα παίξει στην ΑΕΚ (τουλάχιστον για τα επόμενα 10-15 χρόνια, γιατί όταν βγει στις εκπτώσεις που ξέρεις, μπορεί και να τον ψωνίσει ο Βανδής), γιατί θα μας είχαν σπάσει τα αρχίδια τα χανουμάκια του site.

+++++++++++++100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000+++++++++++++++++++  thread θα είχαν ανοίξει...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Επίσης, χτυπητές είναι οι απουσίες από τη λίστα των Φάνη Τουντζιάρη (Ηρακλής) και Στέλιου Αποσπόρη (Πανιώνιος)... :rockon:

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ καλα τωρα ειδα το θεμα και δεν μπορω να σταματησω να γελαω.Ρε φιλε πρεπει να εχεις μεγαλη καυλα με τον ολυμπιακο για να βαζεις το ονομα του καστιγιο διπλα σε αυτα τα θηρια!Χαααχαχαχαχαχαχ!!!!ομως πραγματικα ο Καστιγιο ειναι σιγουρα οτι καλυτερο για να κανει μασαζακι στους αλλους 3!Οποτε μετα αν του ριξουν και ενα πουτσο το θεμα που ανοιξες θα πρεπει να μπει στο"μασατζιδικα που γαμας"! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!
Μην παρεξηγηθω καλος ο καστιγιο αλλα μην τρελλαθουμε κιολας.Χαχαχαχαχ ακου πελε ροναλντινιο μαραντονα και καστιγιο! :headbang: :2funny: :rockon:

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αν βεβαια ανοιγεις το θεμα για να σατιρισεις την κατασταση τοτε μαζι σου!Απλα επειδη οντως ακουμε πολλα τον τελευταιο καιρο και επειδη οι φιλαθλοπαδοι του ο.σ.φ.π. εχουν μια ταση να μεγαλοποιουν λιγο τις καταστασεις  :idiot: ενιωσα την αναγκη να επεμβω για να φερω την ταξη! :rockon:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν διαβάζουμε επιλεκτικά φίλε μου, κάθε άλλο.
Χαλάει η αισθητική μας και σπάνε τα νεύρα μας γιατί δεν έχει μείνει thread για thread που να μην έχει μπεί ο Dark ή ο Nik30 και να μην έχει γίνει πουτάνα.

Όλοι κάνουμε χαβαλέ για το ποδόσφαιρο, αλλά το να ανοίγονται κάθε τόσο threads κολλημένα με τον Ολυμπιακό :

- Ποια απο τις παρακάτω όμάδες που κέρδισαν τον Ολυμπιακό σας προκαλεί το μεγαλύτερο γέλιο (Αλήθεια δεν απάντησες, αυτή η μαλακία γιατί είναι sticky ?????)
- Ποιό πρωτάθλημα του Ολυμπιακού ήταν πιο στημένο
- Ποιος διαιτητής έχει βοηθήσει περισσότερο τον Ολυμπιακο
- Ποιος παίχτης του Ολυμπιακού είναι πιο άμπαλος
- Ποια ήττα του Ολυμπιακού πανηγηρήσατε περισσότερο
- Γιατί δεν τρώμε μπαρμπούνια - επειδή είναι κόκκινα
- Πώς θέλετε να πεθάνει ο Κόκκαλης, να βουλιάξει το σκάφος του ή να του κάτσει ο αστακός στο λαιμό
- Ποιός παίχτης του Ολυμπιακού θέλετε να μείνει σακάτης απο τροχαίο
- Πόσο μας έχει αδικήσει η ζωή
- Πότε θα κάνει ξαστεριά
- Πότε θα φλεβαρίσει

Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Και εδώ δεν ισχύει το αν δεν σου αρέσει, μην το διαβάζεις, γιατί πίσω απο κάθε thread υπάρχει ο Dark που κλαίγεται για την ΑΕΚ και καταριέται τον Ολυμπιακό για τις αδικίες της ζωής.

Πλάκα κάναμε, χαβαλέ κάναμε, στα σοβαρά το πήραμε, παρατηρήσεις κάναμε, έ δεν πάει άλλο. Το θέμα δεν είναι πια κουραστικό ! Είναι ενοχλητικό !!

Εγώ δεν λέω να γίνει κανείς Warned ή Banned, απλώς καλό θα ήταν να μαζεύοντουσαν λίγο μερικοι γιατί ενοχλούν τους υπόλοιπους. Θες να γράψεις για την ΑΕΚ, άνοιξε ένα thread (ή κράτα κάποιο απο τα 100000000000000000000000 που έχεις ανοίξει) και γράφε εκεί. Έτσι όποιος γουστάρει θα διαβάζει και οι υπόλοιποι θα προσπερνούν...
οπου εχω προκαλεσει εχω τις καταληλες συνεπειες.......ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΡΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ.......και δεν εχω βρισει ποτε....!!!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νίκο ξέχνα το.Δεν το ξέρεις ότι είμαστε οι υπαίτιοι όλων των κακών του φόρουμ;Δεν αντιλέγω ότι έχω κάνει εκατοντάδες ποσταρίσματα,στα οποία λέω αλήθειες κ δεν χαϊδεύω τα αυτιά των γαύρων.Αλλά κ από την άλλη τα ίδια κάνουν κ οι φίλοι Ολυμπιακοί του φόρουμ.Μήπως ξέχασε  ο spermbomb που το παίζει αθώα περιστέρα το πετυχημένο έμπνευσης θρεντ που άνοιξε για την ΑΕΚ,το ''ΑΕΚ,εικονογραφημένη ιστορία'';
Ας ονοματίζουμε,αλλά ννα κοιτάμε κ την καμπούρα μας.

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλα ειναι δυνατον η λιστα ψηφοφοριας να εχει μεσα τα ονοματα του καστιγιο και του ροναλντινιονα και να λειπει ο ζινταν. έλεος :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ελλειψα αρκετες μερες και δεν ειναι δυνατον να διαβασω ολα οσα εχουν γραφτει...ελπιζω να μην εχουν γραψει και αλλου μαλακιες για μενα...
μαγκια του αλεξανδρου που σητησε συγνωμη....ο αλεξανδρος βεβαια δεν εχει την ρουλη να "μονταρει" ωραια τα μηνυματα και να βγαινει λαδι αλλα εχει την μαγκια να παραδεχετε το λαθος του.!!!!

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επειδή βλέπω οτι πολλοι μπερδευτηκαν το συγκεκριμένο θρεντ είχε χιουμοριστικό κ ειρωνκό χαρακτήρα.

Επισκέπτης
Eνα ,μεγαλο συγνωμη στο λαο της αεκ που ξεχασανε να βαλουνε στη λιστα τον τακη καραγκιοζοπουλο.
Και απο ξενους θα μπορουσανε να εχουν τον μαρτον εστερχαζη αυτον τον μεγαλο παιχτη που σκοτωθικε αδικα στα 41 επιδη τον πατησε σκουπιδιαρικο στην ουγγαρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom