Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
You'reObviouslyRespected(by)Goin'OldSchool και ομολογώ ότι από την προ-2000 σκηνή δεν ξέρω πολλά πράγματα. Ειδικά στο κομμάτι "ποιος έχει κάνει ποιο club, ποιός έστησε ποια μουσική παρέλαση etc" δε γνωρίζω απολύτως τίποτα. Πάντως έχω δει τα posts σου και σε άλλα μουσικά threads επομένως σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ αυτά που λες.
9F444CELomo]Boom[/MEDIA] Boom Pow
wFYivgUjB1A]I[/MEDIA] Gotta Feeling
z6c5H59inbA]Memories[/url[/MEDIA]]
[url=http://[MEDIA=youtube]7sxdJ2cXgEw]Sexy[/MEDIA] Bitch
LhldkEc8yyY]When[/MEDIA] Love Takes Over
αγαπητέ Ninja!
δεν υπάρχει σωστό ή λάθος
το post μου ήταν ίσως και λίγο τραβηγμένο
η διαφορά των παλιών από τους καινούργιους εντοπίζεται στο γεγονός ότι οι καινούργιοι (αλλά όχι νεότεροι...σε ηλικία Guetta, Tiesto κλπ με Sven είναι περίπου στα ίδια) βρήκαν στρωμένη γη και προφανώς γιγαντώθηκαν
μαγκιά τους γιατί έτσι τσέπωσαν και περισσότερα φράγκα (αυτό μετράει στην τελική, ο ρομαντισμός τα έφτυσε κάπου στην διαδρομή εδώ και χρόνια)
απλά, για εμάς τους γκριζομάλληδες, cabioκέφαλους και βαψομαλλιάδες...ε...πως να το κάνουμε....τα παλιά ονόματα έχουν μία άλλη βαρύτητα
το 90...όταν έλεγες Sven, νόμιζαν ότι μίλαγες για κανένα Σουηδό τενίστα στην καλύτερη των περιπτώσεων, και λογικό γιατί τότε στα mainstream clubs της ελλάδας ανακαλύπτανε τα ελληνικά του κινηματογράφου (ο πιο καλός ο μαθητής....του αγοριού απέναντι και λοιπές παπαριές)
σήμερα, όπως λέει και ο αρκάνης, house/electro/techno πες το όπως θες, γενικά ηλεκτρονική μουσική, ακούς και στο mercedes....και τον tiesto τον ξέρει και η τελευταία μπαλότσα ελλεηνίδα που πάει για clubbing με LV τσάντα και μετά από το Mercedes πετάγεται και στον βέρτη, αλλά και η ξεβράκωτη που μέχρι προχθές για να χέσει πήγαινε στην τουαλέτα στον κήπο στο χωρίο της back in romania ή αλλού
πάντως...και από τους σημερινούς, μερικά κομμάτια σπέρνουν...και ας είναι βέβαιο ότι δεν θα τα θυμάσαι του χρόνου, κάτι που δεν ισχύει για πολλά από τα παλιά που αναπολούμε εμείς οι γερογκρινιάρηδες!