You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
O καλύτερος dj όλων των εποχών;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ollandos3
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ο καλυτερος DJ ολων των εποχων ειναι ο Θοδωρης Ρακιντζης!!!
Ποιος εχει ξεχασει τα back2back με Μπιγαλη, Γαρμπη, Ρουβα και λοιπους αστερες της παγκοσμιας μουσικης σκηνης?
Ποιος εχει ξεχασει τα back2back με Μπιγαλη, Γαρμπη, Ρουβα και λοιπους αστερες της παγκοσμιας μουσικης σκηνης?
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
θεμιστοκλης Νικολαιδης
Καλά - πως σου ξέφυγε ο Tiesto?Εσείς ποιον θεωρείτε ως τον πιο καλύτερο/δημοφιλέστερο?
Μια σύντομη αναδρομή στην τελευταία δεκαετία:
Kορυφαίος για το 2000 dj sasha
2001 john digweed
2002 , 2003 , 2004 thijs verwest
2005 & 2006 paul van dyk
2007 & 2008 armin van buuren
2009? λογικά πάλι ο armin.
Επίσης να μην ξεχνάμε carl cox, paul oakenfold από δεκαετία 90, κορυφαίοι 1996 & 97, 1998 & 99 αντίστοιχα.
Εσείς ποιον θεωρείτε ως τον πιο καλύτερο/δημοφιλέστερο?
Φετος παντως θα ειναι ο [size=10pt]David Guetta[/size].
o AVB, παντα βγαινει progressive djΦετος παντως θα ειναι ο [size=10pt]David Guetta[/size].
δεν του ξεφυγεΚαλά - πως σου ξέφυγε ο Tiesto?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
θεμιστοκλης Νικολαιδης
Συνημμένα
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Δείξτε μου έναν DJ με δικές του παραγωγές και θα σας δείξω έναν DJ με αντικρουόμενα συμφέροντα.
Προτιμώ να λέμε ότι στο τάδε club, cafe, κλπ, παίζει ο DJ ΔεΜεΞέρειΗΜάναΜου και βάζει γαμιστερές επιλογές, παρά παραγωγούς που προμοτάρουν τη δική τους μουσική, όπως σωστά είπε ο Γιώργος.
Η επιλογή μου πάντως είναι αυτός ο τύπος --->
Προτιμώ να λέμε ότι στο τάδε club, cafe, κλπ, παίζει ο DJ ΔεΜεΞέρειΗΜάναΜου και βάζει γαμιστερές επιλογές, παρά παραγωγούς που προμοτάρουν τη δική τους μουσική, όπως σωστά είπε ο Γιώργος.
Η επιλογή μου πάντως είναι αυτός ο τύπος --->
οκ...μιλάμε λοιπόν για DJs που έχουν πάρει την θέση των παραγωγών και όταν παίζουν μουσική...παίζουν μόνο δική τους
θα συμφωνήσω μόνο με τον mouNotItsNotJustAir σε ότι αφορά τον Grandmaster Flash και για τον Fatboy Slim.
οι περισσότεροι εκ των υπόλοιπων, ειδικά Tiesto, Van Buuren, Paul Oakenfold, Sasha, Carl Cox, John Digweed, Ferry Corsten, Bebby Bennasi, David Guetta, Morales κλπ κλπ κλπ είναι μεν γνωστοί...δεν πιάνουν όμως μία μπροστά σε ιερά τέρατα της μουσικής που παίζουν, άσε που οι περισσότεροι από αυτούς απλά μιμούνται και αναπαράγουν ήχους, τεχνικές και στυλ πολύ παλαιότερων.
είναι δυνατόν να μιλάτε για DJs Producers και ειδικά το 90...και να μην αναφέρεστε σε τέρατα όπως π.χ. Sven Väth, ο οποίος εκτός όλων των άλλων, έστησε την πιο διάσημη μουσική παρέλαση στον κόσμο (LoveParade) αλλά και 4 clubs ναούς στην πορεία του, η οποία ξεκίνησε με house/techno το 1986 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα???
Εάν σκεφτείς δε...ότι πολλοί από αυτούς είναι και συνομίληκοι...δλδ Tiesto, Guetta, Morales, Oakenfold, Digweed κλπ είναι όλοι τους με πατημένα τα 40...αλλά επιτυχία έχουν από τα μέσα του 90 και μετά και στην καλύτερη των περιπτώσεων, όταν ο άλλος το 1990 είχε ήδη στα charts κομμάτια του....τι να κλάσουν oi imitες μπροστά σε κάποιους σαν τον Sven.
Ο τύπος...παίζει ακόμη και σήμερα στο club του...και εάν τον ακούσεις παθαίνεις πλάκα. Respect και είναι και 45 χρονών!
είναι αυτό που λέμε....μία νύχτα από την ζωή του (του Sven) ολόκληρη η ζωή τους (π.χ. Guetta)
You'reObviouslyRespected(by)Goin'OldSchool και ομολογώ ότι από την προ-2000 σκηνή δεν ξέρω πολλά πράγματα. Ειδικά στο κομμάτι "ποιος έχει κάνει ποιο club, ποιός έστησε ποια μουσική παρέλαση etc" δε γνωρίζω απολύτως τίποτα. Πάντως έχω δει τα posts σου και σε άλλα μουσικά threads επομένως σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ αυτά που λες.
Γενικότερα μιλώ σαν ένας μέσος/απλός (ή και μαζοποιημένος αν θέλετε) fan αυτής της μουσικής δηλαδή περιορίζομαι στα κομμάτια που ξεχωρίζουν συχνά σε συλλογές τέτοιας μουσικής, σε γνωστά soundtracks, σε lives στην Ελλάδα (δεν έχω πάει ακόμα σε αντίστοιχη φάση στο εξωτερικό) και γενικά του "τι παίζεται πολύ" σε μαγαζιά και ραδιόφωνο. Παρ'όλα αυτά, επειδή το "γνωστότερος" και το "καλύτερος" ορισμένες φορές συμπίπτουν, γι' αυτό είπα τα όποια ονόματα ανέφερα πριν.
Ειδικά στο "ποιός είναι ευρύτερα ο πιο γνωστός", πιστεύω ότι στην Ελλάδα τον Tiesto τον ξέρουν μέχρι και οι σκυλάδες (και αυτό σίγουρα κάτι σημαίνει).
Επίσης απ' ότι είδα, οι περισσότεροι εδώ μέσα είστε της "σκληρής" ηλεκτρονικής μουσικής και περιορίζετε τη θεματολογία σε αυτό τον τομέα (και κακά τα ψέματα, αυτό σκεφτόμαστε πρώτα σαν συνειρμό όποτε ακούμε κουβέντα περί dj's). Προσωπικά από βαριά/πριόνια δεν γνωρίζω πολλά οπότε μένω εκτός συζήτησης για αυτά.
Τέλος, επειδή είδα ότι το όνομα του Guetta προκάλεσε έκπληξη, πείτε μου έναν άλλο DJ που μέσα σε ένα χρόνο είχε 5 κομμάτια-παραγωγές του στο billboard top-50 και θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος.
9F444CELomo]Boom[/MEDIA] Boom Pow
wFYivgUjB1A]I[/MEDIA] Gotta Feeling
z6c5H59inbA]Memories[/url[/MEDIA]]
[url=http://[MEDIA=youtube]7sxdJ2cXgEw]Sexy[/MEDIA] Bitch
LhldkEc8yyY]When[/MEDIA] Love Takes Over
Φετος παντως θα ειναι ο [size=10pt]David Guetta[/size].
μουνιντζα πας και venue και villa φιλε.
μου εστειλαν μαιλ με το προγραμμα τους φιλε.
στον cattaneo θα παω σιγουρα.
Νάτος ο Δάσκαλος.
Γενικά εγώ δεν πολυτρέχω σε τέτοια, γίνεται της πουτάνας και ξενερώνω γιατί πάντα τα περίμενω καλύτερα απ' ότι τελικά είναι.
κοιταξε φιλε τι γινετε.εν μερη εχεις δικιο.αλλα οταν κατεβω αθηνα θα σε παρω να παμε μαζι κανενα villa διοτι παιζουν και τα καλυτερα μουνια εκει.και σε συνδιασμο με κανενα dj καλο θα βγει η ακρη να ξερεις.η σχολη μας παει και στα μπουζουκια τυπε,παει και σε κλαμπ,και αν εχει ορεξη για μαλακιες παει και σε κανενα στριπτ-κωλομπαρο για καμια αυτοψια επιτοπου.Νάτος ο Δάσκαλος.
Γενικά εγώ δεν πολυτρέχω σε τέτοια, γίνεται της πουτάνας και ξενερώνω γιατί πάντα τα περίμενω καλύτερα απ' ότι τελικά είναι.