Επισκέπτης
Όχι μαλακίες προοδευτικότητα,άντε μπράβο!!!κόψε τις αριστερές μαλακίες και θα σου περάσουν όλα
Όχι μαλακίες προοδευτικότητα,άντε μπράβο!!!κόψε τις αριστερές μαλακίες και θα σου περάσουν όλα
Όχι μαλακίες προοδευτικότητα,άντε μπράβο!!!
Εχείς φάει παπάρια αγριογούρουνου;!παπάρια μάντολες που λένε στο Τζάντε...
εγω εχω φαει ολο το αγριογουρουνο....μετραει;Εχείς φάει παπάρια αγριογούρουνου;!
Ας πουλησει τα βιβλια του "πως να φτιαξετε το δικο σας αυτοσχεδιο καλασνικοφ" και "Γινετε ασοι στις κλοπες σε 3 εβδομαδες μονο" στην Αλβανια
Εδω εχουμε ηδη αρκετους "λογιους" αλβανους
Aν δεν πέταξες τα παπάρια ναι!!!εγω εχω φαει ολο το αγριογουρουνο....μετραει;
Aν δεν πέταξες τα παπάρια ναι!!!
ποιος είσαι ρε φίλε?εγω εχω φαει [size=20pt]ολο[/size] το αγριογουρουνο....μετραει;
ποιος είσαι ρε φίλε?
α ρε ΠάΠια!Σύμφωνα μέ ασφαλείς πληροφορίες ο σύριζα έχει πείσει τόν Ισμαήλ να έρθει τελικά στην Ελλάδα.Η ομιλία δέν θά γίνει στό Μέγαρο Μουσικής αλλά σέ θέατρο.
Θα είναι τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση με θέμα: "OI ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ".
Πολύ ψαγμένο αυτό για να το σκέφτηκες μόνος σου,γιααα δώσε πηγή!!!Σύμφωνα μέ ασφαλείς πληροφορίες ο σύριζα έχει πείσει τόν Ισμαήλ να έρθει τελικά στην Ελλάδα.Η ομιλία δέν θά γίνει στό Μέγαρο Μουσικής αλλά σέ θέατρο.
Θα είναι τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση με θέμα: "OI ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΝΕΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ".
γιατί ρε φίλε μπορεί να γίνει διάλογος με τον ΠΠ, τον πιεξούλη τον περσόνα, τον ασπρούλη και μερικούς άλλους των οποιών τα νικ μου διαφεύγουνε?
θα ειναι απο την ιδια πηγη μαλλον με αυτο....Πολύ ψαγμένο αυτό για να το σκέφτηκες μόνος σου,γιααα δώσε πηγή!!!
θα ειναι απο την ιδια πηγη μαλλον με αυτο....
διαγνωστικά Κριτήρια για τον Κατατονικό τύπο της Σχιζοφρένειας κατά το DSM-IV
Τύπος Σχιζοφρένειας [ΣΣ. δηλ. πληρούνται τα Διαγνωστικά Κριτήρια της Σχιζοφρένειας, που εδώ - όμως - δεν αναφέρονται] στην κλινική εικόνα του οποίου κυριαρχούν δύο τουλάχιστον από τα παρακάτω:
1. Κινητική ακινησία όπως γίνεται φανερή με καταληψία (συμπεριλαμβανόμενης και της κηρώδους ευκαμψίας) ή με εμβροντησία (stupor).
[ΣΣ. Καταληψία είναι η άκαμπτη διατήρηση μιας θέσης του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κηρώδης ευκαμψία είναι η εντύπωση που δίνεται κατά τις παθητικές κινήσεις των μελών από τον εξεταστή ότι αυτά μοιάζουν να είναι από κερί, καθώς παραμένουν στη θέση που τα μετακίνησε]
2. Υπερβολική κινητική δραστηριότητα (που είναι εμφανώς άσκοπη και δεν επηρεάζεται από εξωτερικά ερεθίσματα)
3. Ακραίος αρνητισμός (προβολή αντίστασης που προφανώς δεν έχει κανένα κίνητρο σε κάθε εντολή ή διατήρηση της δύσκαμπτης στάσης σε κάθε προσπάθεια μετακίνησης)
4. Ιδιορρυθμίες των εκούσιων κινήσεων όπως γίνονται φανερές από στάσεις του σώματος (εκούσια λαμβανόμενες απρόσφορες ή αλλόκοτες στάσεις), στερεότυπες κινήσεις, έκδηλους μαννερισμούς, ή έκδηλους μορφασμούς.
5. Ηχολαλία [ΣΣ. επανάληψη σαν ηχώ, ή σαν ομιλία παπαγάλου, αυτών που λέει ένα άλλο άτομο] ή Ηχοπραξία [ΣΣ. επαναληπτική μίμηση των κινήσεων ενός άλλου ατόμου]
πηγή: Ν.Μάνου, Βασικά Στοιχεία Κλινικής Ψυχιατρικής
1. Κινητική ακινησία όπως γίνεται φανερή με καταληψία (συμπεριλαμβανόμενης και της κηρώδους ευκαμψίας) ή με εμβροντησία (stupor).
[ΣΣ. Καταληψία είναι η άκαμπτη διατήρηση μιας θέσης του σώματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κηρώδης ευκαμψία είναι η εντύπωση που δίνεται κατά τις παθητικές κινήσεις των μελών από τον εξεταστή ότι αυτά μοιάζουν να είναι από κερί, καθώς παραμένουν στη θέση που τα μετακίνησε]
2. Υπερβολική κινητική δραστηριότητα (που είναι εμφανώς άσκοπη και δεν επηρεάζεται από εξωτερικά ερεθίσματα)
3. Ακραίος αρνητισμός (προβολή αντίστασης που προφανώς δεν έχει κανένα κίνητρο σε κάθε εντολή ή διατήρηση της δύσκαμπτης στάσης σε κάθε προσπάθεια μετακίνησης)
4. Ιδιορρυθμίες των εκούσιων κινήσεων όπως γίνονται φανερές από στάσεις του σώματος (εκούσια λαμβανόμενες απρόσφορες ή αλλόκοτες στάσεις), στερεότυπες κινήσεις, έκδηλους μαννερισμούς, ή έκδηλους μορφασμούς.
5. Ηχολαλία [ΣΣ. επανάληψη σαν ηχώ, ή σαν ομιλία παπαγάλου, αυτών που λέει ένα άλλο άτομο] ή Ηχοπραξία [ΣΣ. επαναληπτική μίμηση των κινήσεων ενός άλλου ατόμου]
πηγή: Ν.Μάνου, Βασικά Στοιχεία Κλινικής Ψυχιατρικής
θα ειναι απο την ιδια πηγη μαλλον με αυτο....
διαγνωστικά Κριτήρια για τον Κατατονικό τύπο της Σχιζοφρένειας κατά το DSM-IV