Νέα

Ο Ισμαήλ Κανταρέ ακύρωσε τη διάλεξη του στο Μεγαρο !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα democrat
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 424
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το μαθαμε και αυτο σημερα ξεγανωτε τενεκε.
Οποιος προκαλεσει τον αλλο σε ξυλο για να μπαιξουν μπουνιες ειναι εθνικιστης,φασιστας,κακος,ψυχοπαθης,αδερφη, Ναζι, κοντος,μαυρος,στραβος,αναποδος κτλ κτλ...αυτος που θα φερει λοιπον για ενισχυση ολο του το σοι στο ραντεβου ειναι αντρας τιμιος λεβεντης που δικαιολογημενα θα ζητησει βοηθεια απο το σοι του,το κομμα του κτλ κτλ για να βαλει στην θεση του τον πρωτο.

Κλασοπαπαδια...μια ζωη αγαμηγτος θα εισαι με αυτο το σκεπτικο και θα κωλοτριβεσαι εδω και εκει για συμβουλες :jerking: :jerking:
Εεε αν δεν είναι θερμοκέφαλος,απολιτίστος,άξεστος όποιος λύνει τις διαφορές του με μπουνιές τότε τί είναι;;; :think:

Εγώ προσωπικά έχω να μπλέξω σε καυγάδες από το γυμνάσιο απλά είπα ότι έχω και την άμυνα μου αν χρειαστεί κάποια στιγμή!! :cheesy:

Επισκέπτης
Εεε αν δεν είναι θερμοκέφαλος,απολιτίστος,άξεστος όποιος λύνει τις διαφορές του με μπουνιές τότε τί είναι;;; :think:

Εγώ προσωπικά έχω να μπλέξω σε καυγάδες από το γυμνάσιο απλά είπα ότι έχω και την άμυνα μου αν χρειαστεί κάποια στιγμή!! :cheesy:

Κοινως κλασοπαπαδια. Οποιος παει να μου κανει μπουυυυ φωναζω την μαμα και τον μπαμπα μου για να καθαρισουν ε? :2funny:

Αυριο μεθαυριο δηλαδη να βρεις και εναν γαμια καλο για την γυναικα σου που να τον ξερεις και εσυ για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου ξενογαμηθει με αλλους.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Βρε οκ αν θες καυγάδες για ξεκαθάρισμα έτσι τους κάνεις,εγώ προσωπικά στο γυμνάσιο σταμάτησα το μπουκέτα!!! :P

Απλά λέω ότι αυτόν που θα σου κλείσει τέτοιο ραντεβού πρέπει να τον προσεχείς και ειδικά όταν είναι άγνωστος!!! ;)
συμφωνώ ότι πρέπει να προσέχεις

Επισκέπτης
Κοινως κλασοπαπαδια. Οποιος παει να μου κανει μπουυυυ φωναζω την μαμα και τον μπαμπα μου για να καθαρισουν ε? :2funny:

Αυριο μεθαυριο δηλαδη να βρεις και εναν γαμια καλο για την γυναικα σου που να τον ξερεις και εσυ για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σου ξενογαμηθει με αλλους.
Μία τελευταία ερώτηση:

Από τα Ζωνιανά είσαι;! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom