Επισκέπτης
Ερέ μεγαλεία που θα ζήσει πάλι η πόλη μας!!!Σε 2 εβδομαδες ευελπιστω να ειμαι πανω.
Οποτε θα πουμε 2 λογακια.
Κανονισε να κανεις κωλοτουμπα...
Ερέ μεγαλεία που θα ζήσει πάλι η πόλη μας!!!Σε 2 εβδομαδες ευελπιστω να ειμαι πανω.
Οποτε θα πουμε 2 λογακια.
Κανονισε να κανεις κωλοτουμπα...
Για πες,δεν έχω υπόψην!!!μετα και τα γεγονοτα της παρελασης δημιουργειται και εμπαιδωνεται στις ελιτ των διανοουμενων του εξωτερικου οτι εδω κυριαρχει ενας φοβερος λαικιστικος εθνικιστο-φασισμος που ειναι χωμενος βαθια
στο κρατος και την κοινωνια.Ο τουρκος νομπελιστας ακυρωσε διαλεξη στο μεγαρο , μετα ο Κανταρε.
Τελικα θα μεινουμε με την ΑΝΝΑ βυσση ?
Ναι όπως ήρθε τα Χριστούγεννα θα έρθει και τώρα. Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Όλα καλά νέε μου?Ερέ μεγαλεία που θα ζήσει πάλι η πόλη μας!!!
που παμε χωρις τουρκαλβανους νομπελιστες?μετα και τα γεγονοτα της παρελασης δημιουργειται και εμπαιδωνεται στις ελιτ των διανοουμενων του εξωτερικου οτι εδω κυριαρχει ενας φοβερος λαικιστικος εθνικιστο-φασισμος που ειναι χωμενος βαθια
στο κρατος και την κοινωνια.Ο τουρκος νομπελιστας ακυρωσε διαλεξη στο μεγαρο , μετα ο Κανταρε.
ο ΠαμουκΓια πες,δεν έχω υπόψην!!!
μετα και τα γεγονοτα της παρελασης δημιουργειται και εμπαιδωνεται στις ελιτ των διανοουμενων του εξωτερικου οτι εδω κυριαρχει ενας φοβερος λαικιστικος εθνικιστο-φασισμος που ειναι χωμενος βαθια
Όλα καλά σεβασμιότατε!!!Ναι όπως ήρθε τα Χριστούγεννα θα έρθει και τώρα. Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Όλα καλά νέε μου?
Ναι όπως ήρθε τα Χριστούγεννα θα έρθει και τώρα. Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Όλα καλά νέε μου?
που παμε χωρις τουρκαλβανους νομπελιστες?
Άσε τα πολλά λόγια. Πι μι όταν έρθειςΣου ειπα οτι θα ερθω Χριστουγεννα?
Δεν σου ειχα δωσει ποτε ημερομηνια γιατι δεν ηξερα/ξερω ακριβως ποτε θα ανεβω.
Οταν ομως ειμαι πανω και σου πω να τα πουμε κανονισε να κανεις κωλοτουμπα.
Θα στο τριβω στην μαπα οπου βρισκω.
Ρυζάκι και αν συνεχίσει σε γαστρεντερολόγο οπωσδήποτε!!!Αυτες τις εντυπωσεις θελετε να τις καλλιεργειται εσεις.Για να εχετε κατι να αναλωνεστε. Οι γελοιες σας προσπαθειες βεβαια βρισκουν και καποια συμπαρασταση απο μαλακες οπως ο Κανταιφης , ο μογγολος κτλ.
Τεσπα οποιανου δεν του αρεσει το Ελληνικο κλιμα ας μεινει στην κωλοχωρα του.Μα δεν εχουμε αναγκη απο αλλους ψευτοδιανοουμενους. Χεστηκαμε για τις φιλοσοφιες του καθε μογγολου.
Δόξα τον ύψιστο αγαπητέΌλα καλά σεβασμιότατε!!!
Eσείς;
Ρυζάκι και αν συνεχίσει σε γαστρεντερολόγο οπωσδήποτε!!!
Σου ειπα οτι θα ερθω Χριστουγεννα?
Δεν σου ειχα δωσει ποτε ημερομηνια γιατι δεν ηξερα/ξερω ακριβως ποτε θα ανεβω.
Οταν ομως ειμαι πανω και σου πω να τα πουμε κανονισε να κανεις κωλοτουμπα.
Θα στο τριβω στην μαπα οπου βρισκω.
χριστούγεννα...
το θέμα είναι ποιανού ετους...
Ποια δάκρυα,ποια χαρτομάντηλα ρε φαντασιόπληκτε!!!τα χαρτομαντηλα για τα δακρυα φτανουν η θελετε και αλλα?
Ποια δάκρυα,ποια χαρτομάντηλα ρε φαντασιόπληκτε!!!
Αντέ ρε σε περιμένει η Σαλονίκα!!!
Άσε τα πολλά λόγια. Πι μι όταν έρθεις
Θα αραχνιάσω περιμένοντας. Αν αργήσω, φάτε
Ημουν νιός και γέρασα...