kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Εγω μπορω να δουλεψω στο μπουρδελο σου?
:S :S :S :S :S
Εγω μπορω να δουλεψω στο μπουρδελο σου?
Φιλαρακο! αλλα,ειπα!και αλλα λες! τελος παντων!! τα ξαναλέμε μετα από μηνες! να παρνατε καλα!!τυπε η πιρφοροι πρεπει να γινουμε και να πηγαινουμε με ελλεϊνιδες,η αμα παμε στα μπουρδελα ειμαστε πουστηδες :S :S :S
ειμαστε καταδικασμενοι τυπε :S :S :S :S :S
Na εισαι καλα ρε φιλε!!!Καλα καυλια στον κωλο σου!!!Φιλαρακο! αλλα,ειπα!και αλλα λες! τελος παντων!! τα ξαναλέμε μετα από μηνες! να παρνατε καλα!!
Φιλαρακο! αλλα,ειπα!και αλλα λες! τελος παντων!! τα ξαναλέμε μετα από μηνες! να παρνατε καλα!!
Ρε! άσε την Ορθογραφία στην άκρη! εσύ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ! και ψάχνεσαι για ΠΟΥΤΣΑ? μεσα στα ΤΡΑΒΕΛΙΑ! είσαι πρώτη μούρη.. και σε ξέρω και πολύ καλά.. κάτσε ρε, στην άκρη! που θα μου κάνεις και μαθήματα..σου βρωμανε αυτές οι ΣΟΥΦΡΕΣ! Οι άλλες τη σου κανουν? σε καυλωνουν???Ιππότη καλό θα ήταν πριν γίνεις τσάτσος να τελείωνες το δημοτικό γιατί με την ορθογραφία σου μας έχεις γαμήσει
Όσο για τον αν σου αρέσει να γαμιέσαι δικαίωμα σου μη μας αναγουλιάζεις όμως με τις σούφρες που ανεβάζεις ....
Άκου φιλαράκο! είμαι 56! Από 32! ετών στα μπουρδέλα.. αυτά που έχω δει, και έχω ζήσει εγώ, ούτε στα όνειρα σου! όποτε μην προσπαθείς να με θίξεις.. εάν ήθελα έβγαζα εδω της πουτανας τα αίσχη! από ποδοσφαιριστες,απο καλλιτέχνες, από αθλητές, από κορμάρες, απο μαγκες, και τόσα πολλά! Απλά δεν θέλω να εκθέσω άτομα.. αλλιώς θα σου έλεγα εγώ φίλε.. δεν κάνω τον ξύπνιο, αλλά εγώ είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ! όσοι ερχωνται, στα μπουρδελα οι περισσότεροι για «ΤΡΑΒΕΣΤΙ» έρχονται,και οχι για ΜΟΥΝΙ! τώρα εσύ μπορεί να αποτελείς εξαιρέσει! να είσαι καλά φιλαράκο…και ΣΤΟΠ!τυπε με λιγα λογια οσοι πανε στα μπουρδελα ειναι ολοι πουστηδες,ε; :S :S :S
Τυπε ξεχασες και τους διατητες.Ο Ζωγραφος χθες ομολογησε.Ειπε σε εναν διατητη,οσο με γαμας εγω θα σε βαζω να παιζεις συνεχεια.Τυπε φανταζεσαι να ησουν αρχιδιατητης?Άκου φιλαράκο! είμαι 56! Από 32! ετών στα μπουρδέλα.. αυτά που έχω δει, και έχω ζήσει εγώ, ούτε στα όνειρα σου! όποτε μην προσπαθείς να με θίξεις.. εάν ήθελα έβγαζα εδω της πουτανας τα αίσχη! από ποδοσφαιριστες,απο καλλιτέχνες, από αθλητές, από κορμάρες, απο μαγκες, και τόσα πολλά! Απλά δεν θέλω να εκθέσω άτομα.. αλλιώς θα σου έλεγα εγώ φίλε.. δεν κάνω τον ξύπνιο, αλλά εγώ είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ! όσοι ερχωνται, στα μπουρδελα οι περισσότεροι για «ΤΡΑΒΕΣΤΙ» έρχονται,και οχι για ΜΟΥΝΙ! τώρα εσύ μπορεί να αποτελείς εξαιρέσει! να είσαι καλά φιλαράκο…και ΣΤΟΠ!
οποτε?? να! το παράδειγμα!!Τυπε ξεχασες και τους διατητες.Ο Ζωγραφος χθες ομολογησε.Ειπε σε εναν διατητη,οσο με γαμας εγω θα σε βαζω να παιζεις συνεχεια.Τυπε φανταζεσαι να ησουν αρχιδιατητης?
οποτε?? να! το παράδειγμα!!
Άκου φιλαράκο! είμαι 56! Από 32! ετών στα μπουρδέλα.. αυτά που έχω δει, και έχω ζήσει εγώ, ούτε στα όνειρα σου! όποτε μην προσπαθείς να με θίξεις.. εάν ήθελα έβγαζα εδω της πουτανας τα αίσχη! από ποδοσφαιριστες,απο καλλιτέχνες, από αθλητές, από κορμάρες, απο μαγκες, και τόσα πολλά! Απλά δεν θέλω να εκθέσω άτομα.. αλλιώς θα σου έλεγα εγώ φίλε.. δεν κάνω τον ξύπνιο, αλλά εγώ είμαι ΠΟΥΣΤΗΣ! όσοι ερχωνται, στα μπουρδελα οι περισσότεροι για «ΤΡΑΒΕΣΤΙ» έρχονται,και οχι για ΜΟΥΝΙ! τώρα εσύ μπορεί να αποτελείς εξαιρέσει! να είσαι καλά φιλαράκο…και ΣΤΟΠ!
Οποτε?μην μου λετε,για ΑΝΤΡΕΣ!!!κοιτα!!την ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ!!! βλεπει! τη μου λετε ρε!
Τυπε ειναι φαρμάκι οι αποκαλύψεις σου :S
κοιτα!!την ΚΩΛΑΡΑ ΤΟΥ!!! βλεπει! τη μου λετε ρε!
Τυπε μηπως ο ιπποτης ειναι ο Ζωγραφος?τυπε η εθνικη καζαμπλανκας ειναι αυτη;
Τυπε μηπως ο ιπποτης ειναι ο Ζωγραφος?
Τυπε δεν ειναι σιγουρο αν θα ανοιξει μπουρδελο, για την θεση της τσατσας μαλωνουν ο legolas με τον Μπεο.Και ο ιπποτης θελει τον πακιστανο εραστη.τυπε λες το μπουρδελο που θα φτιαξει ο ιπποτης να ειναι η παραγκα;
Τυπε δεν ειναι σιγουρο αν θα ανοιξει μπουρδελο, για την θεση της τσατσας μαλωνουν ο legolas με τον Μπεο.Και ο ιπποτης θελει τον πακιστανο εραστη.
Οποτε?μην μου λετε,για ΑΝΤΡΕΣ!!!
τι εγινε ρε ιπποτη ουτε εναν ψολαρα δεν μπορεις να βρεις να σε γαμαει ρε ?