Ο @kostakis_ss...? :Sαφού τους κρατάς εσύ απασχολημένους ρε… πως περιμένεις να βρεί ο ιππότης…
αχόρταγη κωλοτρυπίδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ο ,Ippotis69!ειμουν τσατσος για 25 χρόνια!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ippotis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 65K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
αφού τους κρατάς εσύ απασχολημένους ρε… πως περιμένεις να βρεί ο ιππότης…
αχόρταγη κωλοτρυπίδα
πανε κανε κανα τσιμπουκι στον Ινδο αφεντικο σου ρε αποτυχημενε
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ο @kostakis_ss...? :S
δεν έχει αφήσει πούτσα για πούτσα .. ο ιππότης δεν μπορεί να βρεί, ο λεγκόλας καταφεύγει σε πακιστανούς, ο λιλά ξενητεύτηκε...
αχόρταγη κωλοτρυπίδα σε λέω...
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
κι ο μεμος εχει απελπιστειδεν έχει αφήσει πούτσα για πούτσα .. ο ιππότης δεν μπορεί να βρεί, ο λεγκόλας καταφεύγει σε πακιστανούς, ο λιλά ξενητεύτηκε...
αχόρταγη κωλοτρυπίδα σε λέω...
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
κι ο μεμος εχει απελπιστει
ο μεμος δεν βρίσκει έτσι και αλλιώς... πούστης, φτωχός, κακός και άσχημος... έχει και αιμορροίδες...
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Είπα να μην ξαναμπώ.. αλλά είπα να σας πω μια καλησπέρα! Καλό μήνα! και όλα καλά.. εγώ βλέπω {Ο κόσμος καίγετε, και το μουνι χτενίζετε} δεν το βάζετε κάτω.. Μπράβο σας.. παρακαλώ μερικούς μην γράφουν Μαλακιές για το ατομο μου..Μάγκες! καλά να είστε, και προσοχή! {Μόνο με της κοπέλες που περνανε γιατρό} κάτι ξέρω.. τώρα, είναι τα πράγματα εντελώς ανεξελεχτα.. Βλέπετε οι ξένοι πόσες αρρώστιες έχουν.. Που πατέ εσείς??? ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Συνημμένα
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Καύλες καλησπέρα! βλέπω εσάς δεν σας πιάνει τίποτα.. τα Μπουρδελα, Μπουρδελα. Και η 2α παρουσία να γίνει! εσείς εκεί! στα μπουρδελα.. οχι να γαμήσετε? αλλά ένα μάτι, και μετά στο σπίτι χούφτα.. Δεν θέλω να σας προκαλώ.. αλά σας ξέρω..και σεισμός 9 ρίχτερ, να γίνει εσείς στα μπουρδελα.. Καλά κάνετε μπράβο σας.. πόσοι θέλατε μια πουτσα πίσω σας τωρα??? και όχι μουνι! Αχ! να ήμουν στα μπουρδελα.. και έχω καιρό να γαμησω κανέναν κωλο,αντρικο…..
Συνημμένα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Αχ! να ήμουν στα μπουρδελα.. και έχω καιρό να γαμησω κανέναν κωλο,αντρικο…..
Πως κι ετσι τυπε?
Γερασες και δεν σου σηκωνεται? :S :S :S
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Καύλες καλησπέρα! βλέπω εσάς δεν σας πιάνει τίποτα.. τα Μπουρδελα, Μπουρδελα. Και η 2α παρουσία να γίνει! εσείς εκεί! στα μπουρδελα.. οχι να γαμήσετε? αλλά ένα μάτι, και μετά στο σπίτι χούφτα.. Δεν θέλω να σας προκαλώ.. αλά σας ξέρω..και σεισμός 9 ρίχτερ, να γίνει εσείς στα μπουρδελα.. Καλά κάνετε μπράβο σας.. πόσοι θέλατε μια πουτσα πίσω σας τωρα??? και όχι μουνι! Αχ! να ήμουν στα μπουρδελα.. και έχω καιρό να γαμησω κανέναν κωλο,αντρικο…..
Συνημμένα
Βανάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
αμα είναι μεγαλη και χοντρη ερχομαι τρεχονταςΚαύλες καλησπέρα! βλέπω εσάς δεν σας πιάνει τίποτα.. τα Μπουρδελα, Μπουρδελα. Και η 2α παρουσία να γίνει! εσείς εκεί! στα μπουρδελα.. οχι να γαμήσετε? αλλά ένα μάτι, και μετά στο σπίτι χούφτα.. Δεν θέλω να σας προκαλώ.. αλά σας ξέρω..και σεισμός 9 ρίχτερ, να γίνει εσείς στα μπουρδελα.. Καλά κάνετε μπράβο σας.. [size=30pt]πόσοι θέλατε μια πουτσα πίσω σας τωρα??? και όχι μουνι![/size] Αχ! να ήμουν στα μπουρδελα.. και έχω καιρό να γαμησω κανέναν κωλο,αντρικο…..
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Γουστάρεις να δοκιμάσουμε, ρε καυλα? εάν μου σηκώνετε? θα δούμε.. και τη κωλο διαθέτεις?Πως κι ετσι τυπε?
Γερασες και δεν σου σηκωνεται? :S :S :S
Συνημμένα
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Φιλε..ΒΑΝΑΚΙΑ! το 80% βάζεις στοίχημα???Γουστάρεις να δοκιμάσουμε, ρε καυλα? εάν μου σηκώνετε? θα δούμε.. και τη κωλο διαθέτεις?
Συνημμένα
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Γουστάρεις να δοκιμάσουμε, ρε καυλα? εάν μου σηκώνετε? θα δούμε.. και τη κωλο διαθέτεις?
Τυπε εισαι τυχερος .Ενας πιο πανω εκδηλωσε ενδιαφερον.:S :S :S
Ορμα τυπε
Συνημμένα
Βανάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
θελω να μου τον κανεις σουρωτηριΦιλε..ΒΑΝΑΚΙΑ! το 80% βάζεις στοίχημα???
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Όχι και τρέχοντας!!! Καβαλάς το θρυλικό σου βανάκι και αφού παρασύρεις ό,τι βρεις στο πέρασμά σου, καβαλάς και το χοντρό το εργαλείο!!!αμα είναι μεγαλη και χοντρη ερχομαι τρεχοντας
Βανάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
γνωριζόμαστε από καπου??????????Όχι και τρέχοντας!!! Καβαλάς το θρυλικό σου βανάκι και αφού παρασύρεις ό,τι βρεις στο πέρασμά σου, καβαλάς και το χοντρό το εργαλείο!!!
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.854
- Πόντοι
- 5.975
Όλο λέμε να κάνουμε τσάρκα και όλο με αποφεύγεις!γνωριζόμαστε από καπου??????????
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
:Filos 78! καλησπερα.σε ποιον απευθύνεσαι? δεν ξέρω.. για να απαντήσω.. άντε τα λέμε, καυλα…Όλο λέμε να κάνουμε τσάρκα και όλο με αποφεύγεις!
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 0