artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
μπορει να στραβοκατάπιε κανα πουτσο η' να αφησε πουθενα κανενα κομματι κωλαντερο !! οπως και να εχει πρεπει να ανησυχουμε
μπορει να στραβοκατάπιε κανα πουτσο η' να αφησε πουθενα κανενα κομματι κωλαντερο !! οπως και να εχει πρεπει να ανησυχουμε
τυπε λες να του καθησε στο λαιμο καμια ψωλη απο αυτες που ποσταρει; :S
δεν ξερω τυπε εντουρο , δεν ειναι κ αμαθος στη πουτσα ο ιπποτης αλλα η πολυ σιγουρια καμια φορα....
Είπα, από περίεργια, κάτσε να δω τη γράφουν? Τη, λέτε ρε, ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ? τη ΜΑΛΑΚΙΕΣ? και ξέρω κάτι κρυφολουγκρες γράφουν.. αχ! για λυπήσει είστε μερικοί..Φιλαράκια.. σε μερικούς απευθύνομαι.. Γιατί, στα Μπουρδελα, γνώρισα αρκετά όντως ΑΝΤΡΑΚΙΑ!! τώρα τη έπαθα? μια χαρά είμαι! Απλά γαμιεμε!γαμαω! με ΑΝΤΡΕΣ! και όχι με {Τρανς} μάγκες του κωλου… {η φωτο,απο μια ΟΜΑΔΙΚΗ! ΜΑΛΑΚΙΑ! καυλααααααααααα!}..
Μονο αυτά,ειναι ΚΑΥΛΑ! ακομα και στο ποδοσφαιρο!ΚΑΥΛΑ!Παρτε! Αντρακια!!!
Φιλαράκο! θες να δοκιμάσουμε? να δούμε εάν, θα μου κάτσει η Πουτσα στον λαιμό? εσένα μπορεί! Κοίτα.. παλιά πουτανα, όποτε τη μου την λες τωρα….μπορει να στραβοκατάπιε κανα πουτσο η' να αφησε πουθενα κανενα κομματι κωλαντερο !! οπως και να εχει πρεπει να ανησυχουμε
Φιλαράκο! θες να δοκιμάσουμε? να δούμε εάν, θα μου κάτσει η Πουτσα στον λαιμό? εσένα μπορεί! Κοίτα.. παλιά πουτανα, όποτε τη μου την λες τωρα….
Είπα, από περίεργια, κάτσε να δω τη γράφουν? Τη, λέτε ρε, ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ? τη ΜΑΛΑΚΙΕΣ? και ξέρω κάτι κρυφολουγκρες γράφουν.. αχ! για λυπήσει είστε μερικοί..Φιλαράκια.. σε μερικούς απευθύνομαι.. Γιατί, στα Μπουρδελα, γνώρισα αρκετά όντως ΑΝΤΡΑΚΙΑ!! τώρα τη έπαθα? μια χαρά είμαι! Απλά γαμιεμε!γαμαω! με ΑΝΤΡΕΣ! και όχι με {Τρανς} μάγκες του κωλου… {η φωτο,απο μια ΟΜΑΔΙΚΗ! ΜΑΛΑΚΙΑ! καυλααααααααααα!}..
Κανένα σχόλιο!! τη να πείτε? απλά δεν έχω σκοπό να προσβάλλω κανέναν.. Αλλά μην το παίζουν μερικοί! πολύ {ΑΝΤΡΕΣ}! και που? σε εμένα.. που ξέρω από εξω οσοι πέρασαν από τα μπουρδελα.. και τώρα πάλι, ανοιγω δικό μου.. αλλά{ Μονό με ΑΝΤΡΕΣ!} για ΑΝΤΡΕΣ!!! Σύντομα… όποτε θα τα λέμε, από κοντά καύλες!
Κανένα σχόλιο!! τη να πείτε? απλά δεν έχω σκοπό να προσβάλλω κανέναν.. Αλλά μην το παίζουν μερικοί! πολύ {ΑΝΤΡΕΣ}! και που? σε εμένα.. που ξέρω από εξω οσοι πέρασαν από τα μπουρδελα.. και τώρα πάλι, ανοιγω δικό μου.. αλλά{ Μονό με ΑΝΤΡΕΣ!} για ΑΝΤΡΕΣ!!! Σύντομα… όποτε θα τα λέμε, από κοντά καύλες!
τυπε με λιγα λογια οσοι πανε στα μπουρδελα ειναι ολοι πουστηδες,ε; :S :S :S
το χεις πελωρια αναγκη?Εγω μπορω να δουλεψω στο μπουρδελο σου?
:S :S :S :S :S :S
Εγω μπορω να δουλεψω στο μπουρδελο σου?