ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ελα ρε τυπε τι εγινε ποιος σε πληγωσε χριστουγεννιατικα
Φιλαράκια! ΤΕΛΟΣ!!! από έναν ΠΟΥΣΤΗ!! αλλά στην ψυχή όσοι με ξέρουν, ΑΝΘΡΩΠΟΣ! σας εύχομαι Χρόνια Πολλά! Ευτυχία και αγάπη.. Να είστε καλά πάντα.. Και αν σας πίκαρα? Συγγνώμη! Πάντως, πάντα έχω μάθει να είμαι αληθινός.. Ξέρω θα πουν διάφορα.. ας λένε, δεν πειράζει.. Απλά δεν πάει άλλο εδώ μέσα.. ΣΙΧΑΘΗΚΑ! ΑΗΔΙΑΣΑ! όχι για όλους.. Υπάρχουν και άνθρωποι,σωστοι,με καρδια..και Αντρες πραγματικοι!!!
τυπε γαμησε τους ολους μη τρελαινεσαι επισης χρονια πολλα με υγειαΦιλαράκια! ΤΕΛΟΣ!!! από έναν ΠΟΥΣΤΗ!! αλλά στην ψυχή όσοι με ξέρουν, ΑΝΘΡΩΠΟΣ! σας εύχομαι Χρόνια Πολλά! Ευτυχία και αγάπη.. Να είστε καλά πάντα.. Και αν σας πίκαρα? Συγγνώμη! Πάντως, πάντα έχω μάθει να είμαι αληθινός.. Ξέρω θα πουν διάφορα.. ας λένε, δεν πειράζει.. Απλά δεν πάει άλλο εδώ μέσα.. ΣΙΧΑΘΗΚΑ! ΑΗΔΙΑΣΑ! όχι για όλους.. Υπάρχουν και άνθρωποι,σωστοι,με καρδια..και Αντρες πραγματικοι!!!
μεινε εισαι η πρωτη φιρμα μετα τον πορνομεταναστηΦιλαράκια! ΤΕΛΟΣ!!! από έναν ΠΟΥΣΤΗ!! αλλά στην ψυχή όσοι με ξέρουν, ΑΝΘΡΩΠΟΣ! σας εύχομαι Χρόνια Πολλά! Ευτυχία και αγάπη.. Να είστε καλά πάντα.. Και αν σας πίκαρα? Συγγνώμη! Πάντως, πάντα έχω μάθει να είμαι αληθινός.. Ξέρω θα πουν διάφορα.. ας λένε, δεν πειράζει.. Απλά δεν πάει άλλο εδώ μέσα.. ΣΙΧΑΘΗΚΑ! ΑΗΔΙΑΣΑ! όχι για όλους.. Υπάρχουν και άνθρωποι,σωστοι,με καρδια..και Αντρες πραγματικοι!!!
Φιλαράκια! ΤΕΛΟΣ!!! από έναν ΠΟΥΣΤΗ!! αλλά στην ψυχή όσοι με ξέρουν, ΑΝΘΡΩΠΟΣ! σας εύχομαι Χρόνια Πολλά! Ευτυχία και αγάπη.. Να είστε καλά πάντα.. Και αν σας πίκαρα? Συγγνώμη! Πάντως, πάντα έχω μάθει να είμαι αληθινός.. Ξέρω θα πουν διάφορα.. ας λένε, δεν πειράζει.. Απλά δεν πάει άλλο εδώ μέσα.. ΣΙΧΑΘΗΚΑ! ΑΗΔΙΑΣΑ! όχι για όλους.. Υπάρχουν και άνθρωποι,σωστοι,με καρδια..και Αντρες πραγματικοι!!!
τυπε γαμησε τους ολους μη τρελαινεσαι επισης χρονια πολλα με υγεια
EΣΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ!ΠΑΡΕ!!!! ΚΑΡΙΟΛΗ!!!τυπε λογικα ολους θα τους γαμησε ο ιπποτης.τα στρατοπεδα πρεπει να ειχαν επισκεπτηριο σημερα
EΣΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ!ΠΑΡΕ!!!! ΚΑΡΙΟΛΗ!!!
ΡΕ!ΜΑΛΑΚΑ!ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ? ΕΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ! ΡΕ! ΜΑΛΑΚΑ! ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ! ΚΑΡΑΓΚΙΟΩΖΗ! ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ !ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΜΑΛΑΚΑ!! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ! ΑΡΧΙΔΑ! ΛΟΥΓΚΡΑ! ΠΟΥΣΤΗ! ΕΛΑ ΡΕ! ΜΑΛΑΚΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ? ΟΠΟΥ ΘΕΣ?τυπε λογικα ολους θα τους γαμησε ο ιπποτης.τα στρατοπεδα πρεπει να ειχαν επισκεπτηριο σημερα
Τυπε καλως μας ηρθες παλι και χρονια πολλα.Ξερουμε οτι εισαι καλο παιδι,δεν χρειαζεται να νευριαζεις,απλως λεμε καμμια μαλακοα να περασει η ωρα.Να ξερεις οτι δεν τα λεμε με κακια.Ξερουμε οτι εισαι καλο παιδι.ΡΕ!ΜΑΛΑΚΑ!ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ? ΕΛΑ ΠΑΟ ΚΟΝΤΑ Ν ΑΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ! ΚΑΡΑΓΚΙΟΩΖΗ! ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ !ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΜΑΛΑΚΑ!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΑΣ!ΔΕΝ ΔΕΧΩΜΑΙ ΑΠΟ "ΠΟΥΣΤΗ" ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!Ε!ΟΧΙ!ΑΜΑ,, ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ? ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!! ΚΑΡΙΟΛΗ!!!ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ! ΜΑΛΑΚΑ!Τυπε καλως μας ηρθες παλι και χρονια πολλα.Ξερουμε οτι εισαι καλο παιδι,δεν χρειαζεται να νευριαζεις,απλως λεμε καμμια μαλακοα να περασει η ωρα.Να ξερεις οτι δεν τα λεμε με κακια.Ξερουμε οτι εισαι καλο παιδι.
ΜΩΡΗ!ΛΟΥΓΚΡΑ!! ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΕ!Η ???? ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ?ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ! ΕΞΑΦΑΝΙ ΣΟΥ ΕΠΟ ΕΔΩ!τυπε πανω που λεγαμε για τον διαγωνισμο του μαλακα της χρονιας εμφανιστηκες
Τυπε αδικα νευριαζεις.Και το παιδι που στα γραφει χαβαλε κανει πιστεψε με.Εισαι ο μονος πουστης εδω που δεν ειναι πουστης.Εχουμε κατι λουγκρες εδω τυπε,σκατοπουστες και ασχημοπουστες στην κυριολεξια.ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!ΝΑ ΜΕ ΠΑΤΑΣ!ΔΕΝ ΔΕΧΩΜΑΙ ΑΠΟ "ΠΟΥΣΤΗ" ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΝΑ ΛΕΙΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!Ε!ΟΧΙ!ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ? ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!! ΚΑΡΙΟΛΗ!!!ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑ!
Τι θα του κανεις ρε ;Θα του δαγκωσεις την πουτσα οπως θα του παιρνεις πιπα;ΡΕ!ΜΑΛΑΚΑ!ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ? ΕΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ! ΡΕ! ΜΑΛΑΚΑ! ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ! ΚΑΡΑΓΚΙΟΩΖΗ! ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ? ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ !ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ? ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΜΑΛΑΚΑ!! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ! ΑΡΧΙΔΑ! ΛΟΥΓΚΡΑ! ΠΟΥΣΤΗ! ΕΛΑ ΡΕ! ΜΑΛΑΚΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ? ΟΠΟΥ ΘΕΣ?
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ!!
ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΕΝΕΧΘΗΚΑ!!
Καλη Χρονια Ιπποτη,και την νεα χρονια γαμα και κανα μουνι θα δεις θα σου αρεσει ;)Φιλαράκια!! επιδής από εσάς τόσα χρόνια, Τσατσος! έκανα μια μικρή περιουσία, ώστε να μην έχω ανάγκη κανέναν τώρα..ευχωμαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ! σε ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! Υγεια και αγαπη.. Απλά και εγώ καμία φορά τα παίρνω στο κρανίο που λένε.. μην με παρεξηγείτε.. σας εκτιμώ όλους! άσχετα με τα γουστα που εχει ο κάθε ενας.. Δεν πειράζω κανέναν! απλά αγαπώ όλους.. Γουστάρω ΑΝΤΡΕΣ!! Ε? και λοιπόν?? Καλά να περνάτε.. καλά γαμησια.. και θα τα πούμε και πάλι….Μια ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!!!ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!!