apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αυτοι ειναι φιλιππινεζοι ρε τυπεΚΑΥΛΕΣ!!!!!!!
αυτοι ειναι φιλιππινεζοι ρε τυπεΚΑΥΛΕΣ!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΥΛΕΣ ΕΙΠΑ!!!!!!!!!!!!!!αυτοι ειναι φιλιππινεζοι ρε τυπε
Ρε! κωλοτρυπα εσύ.. βλέπω τα κατέχεις όλα.. ψάχνεις για Πουτσες! Κωλους! εισαι προχωρημένος..Μεσα σε όλα!! καλά κάνεις.. αλλά δεν έχω να απολογηθώ κιόλας.. Ρε, Μαλακα? απλά δεν είπα ποτέ ότι οι Φώτο είναι δικες μου.. τόσο σε ενοχλεί ρε? απλά σας βαρέθηκα.. Τη θέλω και μπαίνω? Ας, συχτιρ, Κρυφολουγκρα!!!!Περιμενω δικαιλογιες της κωλοτρυπιδας του τωρα!!!!
τυπε δεν νομιζω να αυτοδιαγραφεις? :Sαπλά σας βαρέθηκα.. Τη θέλω και μπαίνω?
Και,εσυ??"ΜΑΛΑΚΑΣ"!!!!!ετσι?εχει βαρεθει τυπε να ντυνεται ψωλη.
εχει ντυθει κοντη ψωλη, χοντρη ψωλη, μαυρη κτλ
πλεον ντυνεται straight αντρας τις αποκριες.
τυπε μπορει ο ιπποτης να ειχε εμφανιστει στην εκπομπη που εκανε η κρατικη τηλεοραση για τον στρατο
τυπε εσυ ποσταρεις φιλιππινεζουςΔΕΝ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΥΛΕΣ ΕΙΠΑ!!!!!!!!!!!!!!
ελα ρε!Βατραχε!!συγγνωμη που δεν εχω Μουνια!ουτε Τρανς να βαλλω! Αληθεια τα Τρανς που εισαι μεσα συνεχεια!Τη εχουν??ρε μανια με αυτές τις ψωλες
τυπε εσυ ποσταρεις φιλιππινεζους
ο λεγκολας πακιστανους
μονο ο λιλας μου φαινεται ειναι σταθερος στις ελληνορθοδοξες παραδοσεις
Ρε κολομπινα του κωλου εσύ δεν το έγραψες;Ρε! κωλοτρυπα εσύ.. βλέπω τα κατέχεις όλα.. ψάχνεις για Πουτσες! Κωλους! εισαι προχωρημένος..Μεσα σε όλα!! καλά κάνεις.. αλλά δεν έχω να απολογηθώ κιόλας.. Ρε, Μαλακα? απλά δεν είπα ποτέ ότι οι Φώτο είναι δικες μου.. τόσο σε ενοχλεί ρε? απλά σας βαρέθηκα.. Τη θέλω και μπαίνω? Ας, συχτιρ, Κρυφολουγκρα!!!!
Τι μας λες τωρα;ΡΕ!ΦΙΛΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ!ΒΑΛΕ ΚΑΙ Skype!ΕΑΝ ΘΕΣ! ΑΚΟΥ !ΓΕΡΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΟΥΣΤΗΣ!Ναι!ΚΡΥΦΟΠΟΥΣΤΑΣ!Ομως?ΟΧΙ!!!!τυπε σε λιγο θα πουνε και οτι ο ιπποτης ειναι πουστης :S
Ρε!Φιλε!!τη κολημα εχεις φαει με εμενα??και γιατι,δεν ξερω!!Ρε!Μαλακα,εαν εσαι Μπουρδελοβιος?θα με ξερεις όπως διποτε! Οποτε τη τρωγεσε?Πιος είναι ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ!και πια η ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ??Βαλε και εσυ να δουμε εάν εχεις Αρχιδια!!!Ρε κολομπινα του κωλου εσύ δεν το έγραψες; Τι μας λες τωρα;
Α!!!!Και που είσαι....η αποσύνδεση απο το φόρουμ δεν είναι το ίδιο με την διαγραφή!
Να βαλω και εγω φωτο απο το ιντερνετ δηλαδη;Ρε!Φιλε!!τη κολημα εχεις φαει με εμενα??και γιατι,δεν ξερω!!Ρε!Μαλακα,εαν εσαι Μπουρδελοβιος?θα με ξερεις όπως διποτε! Οποτε τη τρωγεσε?Πιος είναι ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ!και πια η ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ??Βαλε και εσυ να δουμε εάν εχεις Αρχιδια!!!
Μπα!Εδω θα είμαι!!Γιατι να βγω???????????Ρε!Φιλε!!τη κολημα εχεις φαει με εμενα??και γιατι,δεν ξερω!!Ρε!Μαλακα,εαν εσαι Μπουρδελοβιος?θα με ξερεις όπως διποτε! Οποτε τη τρωγεσε?Πιος είναι ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ!και πια η ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ??Βαλε και εσυ να δουμε εάν εχεις Αρχιδια!!!
ελα ρε!Βατραχε!!συγγνωμη που δεν εχω Μουνια!ουτε Τρανς να βαλλω! Αληθεια τα Τρανς που εισαι μεσα συνεχεια!Τη εχουν??
Στον εαυτο σου απαντας ;Μπα!Εδω θα είμαι!!Γιατι να βγω???????????
τυπε δεν νομιζω να αυτοδιαγραφεις? :S