Νέα

Ο γυμναστής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Telis85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yatoputso

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Αυγ 2019
Κριτικές
38
Like
3.792
Πόντοι
5.396
Μόνο στο Bou αποκλειστικά και μόνο!
Η Όλγα πριν από γυμναστική επίδειξη.

zahra-khanom-tadj-es-saltaneh.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.556
Πόντοι
12.756
Μόνο στο Bou αποκλειστικά και μόνο!
Η Όλγα πριν από γυμναστική επίδειξη.

zahra-khanom-tadj-es-saltaneh.jpg
να ξερεις πολλοι απο δω μεσα θα την ξεπατωναν και θα την εγλειφαν κιολας:tooth:
υ.γ.εχω διαβασει την ιστορια της...απιστευτο που την θεωρουσαν μουναρα εκεινες τις εποχες και σφαχτηκαν παλληκαρια στα ποδια της:confused:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.995
Πόντοι
2.606
να ξερεις πολλοι απο δω μεσα θα την ξεπατωναν και θα την εγλειφαν κιολας:tooth:
υ.γ.εχω διαβασει την ιστορια της...απιστευτο που την θεωρουσαν μουναρα εκεινες τις εποχες και σφαχτηκαν παλληκαρια στα ποδια της:confused:
Κούκλα, λες να υπάρχει βιντεάκι?:coffee::coffee::embarrased::confused:

OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Οι μέρες περνούσαν εγώ χαλάρωνα σιγά σιγά . Και την προτελευταία μέρα της άδειας το πρωί εγώ έτρωγα πρωινό. Ενώ η γυναίκα μου ετοιμαζόταν για τη δουλειά. Για άλλη μία φορά ήταν πανέμορφη και σέξυ όπως πάντα. Τότε έτσι όπως έσκυψε να δέσει τα κορδόνια απ τα παπούτσια της. Τουρλώθηκε το κωλαράκι της και φάνηκε λίγο και το στρινγκάκι της. Και τότε η στύση μου επανήλθε κανονικά επιτέλους. Χάρηκα και ανακουφίστικα επιτέλους κάτι καλό. Σχεδίαζα να κάνω έκπληξη στη γυναίκα μου το βράδυ . Θα πήγαινα απ το γυμναστήριο να την πάρω να της πω και τα ευχάριστα. Ενώ πήρα και λουλούδια μιας και είχαμε και την επέτειο του γάμου μας σήμερα. Πήγα απ το γυμναστήριο..

OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Μπήκα μέσα στο γυμναστήριο γυρω στης 6 ήταν άδειο .λογικο γιατί το Σάββατο κλείναμε νωρίς. Μπηκα μέσα τα περισσότερα φώτα κλειστά. Λέω δε θα είχε κόσμο και θα ετοιμάζεται να κλείσει αλλά η μουσική ακούγονταν ακόμα. Λέω δε θα είχε κόσμο και θα ετοιμάζεται να κλείσει . Περίμενα λίγο είδα ότι δεν έρχεται και πήγα επάνω. Να τη φωνάξω. Αλλά δεν την βρήκα πουθενά πήγα κάτω ξανά αλλά δεν τη βρήκα. Πήγα στο υπόγειο που είχε περισσότερα βάρη . Αφού κατέβηκα και το υπόγειο ήταν άδειο .

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.336
Πόντοι
3.656
Οι μέρες περνούσαν εγώ χαλάρωνα σιγά σιγά . Και την προτελευταία μέρα της άδειας το πρωί εγώ έτρωγα πρωινό. Ενώ η γυναίκα μου ετοιμαζόταν για τη δουλειά. Για άλλη μία φορά ήταν πανέμορφη και σέξυ όπως πάντα. Τότε έτσι όπως έσκυψε να δέσει τα κορδόνια απ τα παπούτσια της. Τουρλώθηκε το κωλαράκι της και φάνηκε λίγο και το στρινγκάκι της. Και τότε η στύση μου επανήλθε κανονικά επιτέλους. Χάρηκα και ανακουφίστικα επιτέλους κάτι καλό. Σχεδίαζα να κάνω έκπληξη στη γυναίκα μου το βράδυ . Θα πήγαινα απ το γυμναστήριο να την πάρω να της πω και τα ευχάριστα. Ενώ πήρα και λουλούδια μιας και είχαμε και την επέτειο του γάμου μας σήμερα. Πήγα απ το γυμναστήριο..
Φιλικα στο λεω...πριν πας με τα λουλουδια περνα απο εναν γερμανο να αλλαξεις εταιρια κινητης..

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456
Μπήκα μέσα στο γυμναστήριο γυρω στης 6 ήταν άδειο .λογικο γιατί το Σάββατο κλείναμε νωρίς. Μπηκα μέσα τα περισσότερα φώτα κλειστά. Λέω δε θα είχε κόσμο και θα ετοιμάζεται να κλείσει αλλά η μουσική ακούγονταν ακόμα. Λέω δε θα είχε κόσμο και θα ετοιμάζεται να κλείσει . Περίμενα λίγο είδα ότι δεν έρχεται και πήγα επάνω. Να τη φωνάξω. Αλλά δεν την βρήκα πουθενά πήγα κάτω ξανά αλλά δεν τη βρήκα. Πήγα στο υπόγειο που είχε περισσότερα βάρη . Αφού κατέβηκα και το υπόγειο ήταν άδειο .
"Λέω δε θα είχε κόσμο και θα ετοιμάζεται να κλείσει" αντιγραφή κειμένου το έχεις γράψει 2 φορές το ίδιο , από κάπου αντιγράφει την ιστορία και βάζει σάλτσες :confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
παίκτη έπρεπε να την είχες γαμήσει μολις επανήλθε η στύση σου. Τώρα κάτσε πάνω στη μπάρα.

OP
OP
T

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Like
108
Πόντοι
1
Αφού κατέβηκα και το υπόγειο ήταν άδειο . Όπως κατέβηκα είδα τα φώτα αναμμένα και πήγα να τα κλείσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom