You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο γυμναστής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Telis85
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 357
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.556
- Πόντοι
- 12.756
να ξερεις πολλοι απο δω μεσα θα την ξεπατωναν και θα την εγλειφαν κιολαςΜόνο στο Bou αποκλειστικά και μόνο!
Η Όλγα πριν από γυμναστική επίδειξη.
υ.γ.εχω διαβασει την ιστορια της...απιστευτο που την θεωρουσαν μουναρα εκεινες τις εποχες και σφαχτηκαν παλληκαρια στα ποδια της
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
. Άντε έχουμε και να ψηφίσουμε αύριο!
Η ιστορία θα ολοκληρωθεί 1 λεπτό πριν το πρώτο exit poll
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 2.606
Κούκλα, λες να υπάρχει βιντεάκι?να ξερεις πολλοι απο δω μεσα θα την ξεπατωναν και θα την εγλειφαν κιολας
υ.γ.εχω διαβασει την ιστορια της...απιστευτο που την θεωρουσαν μουναρα εκεινες τις εποχες και σφαχτηκαν παλληκαρια στα ποδια της
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.556
- Πόντοι
- 12.756
ΑΝ υπαρχει φιλος- @baros το εχει στανταρΚούκλα, λες να υπάρχει βιντεάκι?
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.556
- Πόντοι
- 12.756
λες να ειναι υποψηφιος;Τρέχει με τις εκλογές...
Οι μέρες περνούσαν εγώ χαλάρωνα σιγά σιγά . Και την προτελευταία μέρα της άδειας το πρωί εγώ έτρωγα πρωινό. Ενώ η γυναίκα μου ετοιμαζόταν για τη δουλειά. Για άλλη μία φορά ήταν πανέμορφη και σέξυ όπως πάντα. Τότε έτσι όπως έσκυψε να δέσει τα κορδόνια απ τα παπούτσια της. Τουρλώθηκε το κωλαράκι της και φάνηκε λίγο και το στρινγκάκι της. Και τότε η στύση μου επανήλθε κανονικά επιτέλους. Χάρηκα και ανακουφίστικα επιτέλους κάτι καλό. Σχεδίαζα να κάνω έκπληξη στη γυναίκα μου το βράδυ . Θα πήγαινα απ το γυμναστήριο να την πάρω να της πω και τα ευχάριστα. Ενώ πήρα και λουλούδια μιας και είχαμε και την επέτειο του γάμου μας σήμερα. Πήγα απ το γυμναστήριο..
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 2.606
Χμμμ.... δεν ξέρω.... λες?λες να ειναι υποψηφιος;
Με προβλημάτισες τώρα, πάω να φάω μερικές φράουλες να σκεφτώ.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.556
- Πόντοι
- 12.756
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΛΑΜΠΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Η στιγμη της παρτουζας εφτασε
Μπήκα μέσα στο γυμναστήριο γυρω στης 6 ήταν άδειο .λογικο γιατί το Σάββατο κλείναμε νωρίς. Μπηκα μέσα τα περισσότερα φώτα κλειστά. Λέω δε θα είχε κόσμο και θα ετοιμάζεται να κλείσει αλλά η μουσική ακούγονταν ακόμα. Λέω δε θα είχε κόσμο και θα ετοιμάζεται να κλείσει . Περίμενα λίγο είδα ότι δεν έρχεται και πήγα επάνω. Να τη φωνάξω. Αλλά δεν την βρήκα πουθενά πήγα κάτω ξανά αλλά δεν τη βρήκα. Πήγα στο υπόγειο που είχε περισσότερα βάρη . Αφού κατέβηκα και το υπόγειο ήταν άδειο .
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Με ποίο κόμμα κατεβαίνει ,να πάω να τον ψηφίσουμε μην χάσει η Ελλάδα τέτοια λαμπρά μυαλάΤρέχει με τις εκλογές...
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.336
- Πόντοι
- 3.656
Φιλικα στο λεω...πριν πας με τα λουλουδια περνα απο εναν γερμανο να αλλαξεις εταιρια κινητης..Οι μέρες περνούσαν εγώ χαλάρωνα σιγά σιγά . Και την προτελευταία μέρα της άδειας το πρωί εγώ έτρωγα πρωινό. Ενώ η γυναίκα μου ετοιμαζόταν για τη δουλειά. Για άλλη μία φορά ήταν πανέμορφη και σέξυ όπως πάντα. Τότε έτσι όπως έσκυψε να δέσει τα κορδόνια απ τα παπούτσια της. Τουρλώθηκε το κωλαράκι της και φάνηκε λίγο και το στρινγκάκι της. Και τότε η στύση μου επανήλθε κανονικά επιτέλους. Χάρηκα και ανακουφίστικα επιτέλους κάτι καλό. Σχεδίαζα να κάνω έκπληξη στη γυναίκα μου το βράδυ . Θα πήγαινα απ το γυμναστήριο να την πάρω να της πω και τα ευχάριστα. Ενώ πήρα και λουλούδια μιας και είχαμε και την επέτειο του γάμου μας σήμερα. Πήγα απ το γυμναστήριο..
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
"Λέω δε θα είχε κόσμο και θα ετοιμάζεται να κλείσει" αντιγραφή κειμένου το έχεις γράψει 2 φορές το ίδιο , από κάπου αντιγράφει την ιστορία και βάζει σάλτσεςΜπήκα μέσα στο γυμναστήριο γυρω στης 6 ήταν άδειο .λογικο γιατί το Σάββατο κλείναμε νωρίς. Μπηκα μέσα τα περισσότερα φώτα κλειστά. Λέω δε θα είχε κόσμο και θα ετοιμάζεται να κλείσει αλλά η μουσική ακούγονταν ακόμα. Λέω δε θα είχε κόσμο και θα ετοιμάζεται να κλείσει . Περίμενα λίγο είδα ότι δεν έρχεται και πήγα επάνω. Να τη φωνάξω. Αλλά δεν την βρήκα πουθενά πήγα κάτω ξανά αλλά δεν τη βρήκα. Πήγα στο υπόγειο που είχε περισσότερα βάρη . Αφού κατέβηκα και το υπόγειο ήταν άδειο .
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 10.995
- Πόντοι
- 2.606
Δε ξέρω, δεν έχω μάθει κάτιΜε ποίο κόμμα κατεβαίνει ,να πάω να τον ψηφίσουμε μην χάσει η Ελλάδα τέτοια λαμπρά μυαλά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 11K