Γεια σας, με λένε Στέλιο και είμαι 34 χρονών. Είχα σπουδάσει γυμναστική ακαδημία και από μικρή ηλικία ασχολούμουν με τη σωματική διάπλαση επαγγελματικά, μέχρι και τον τελευταίο χρόνο. Μέχρι πέρυσι ήμουν γύρω στο 1,75 ύψος και 120 κιλά αλλά φέτες. Με πολύ μυϊκή μάζα φυσικά και λόγο του body building. Τα τελευταία τρία χρόνια περίπου είμαι παντρεμένος με την Όλγα, 29 χρονών. Η Όλγα είναι και αυτή γυμνάστρια στο επάγγελμα.Την είχα γνωρίσει στη σχολή. Τελειόφοιτος τότε, χρωστούσα κάτι μαθήματα, αυτή ήταν πρωτοετής. Γρήγορα αναπτύχθηκε μια έλξη και καταλήξαμε μαζί. Φυσικά και της άρεσαν οι άντρες με πολύ γυμνασμένο σώμα όπως εγώ. Άλλωστε και αυτή ήταν μια γυναίκα που τραβούσε όλα τα αντρικά βλέμματα πάνω της. Δεν είχε απλά γυμνασμένο κορμί, είχε και τις τέλειες αναλογίες. Είχε ένα πολύ όμορφο γλυκό αλλά και σέξι πρόσωπο, μέτριο ανάστημα για γυναίκα, γύρω στο 1,60 με 1,62 και 50 κιλά. Είχε μακριά μαύρα μαλλιά που έπεφταν μέχρι την πλάτη της.
Παρά τη γυμναστική που έκανε το σώμα της δεν είχε χάσει καθόλου από τη θηλυκότητα της... το αντίθετο. Τα ατέλειωτα πόδια της και οι σμιλευμένοι και τουρλωτοί γλουτοί της ήταν κάτι που πάντα τράβαγε την προσοχή κάθε άντρα. Αλλά αυτό που με τρέλαινε σε αυτήν επίσης, ήταν το υπέροχο πλούσιο στήθος της που δεν είχε χαλάσει καθόλου λόγω γυμναστικής. Ήταν μια πανέμορφη σέξι γυναίκα, από το όμορφο πρόσωπό της και το διαπεραστικό της βλέμμα, τα λεπτά χέρια της, το πλούσιο στήθος της που πάντα ξεχώριζε και έκανε υπέροχη αντίθεση με τους σχετικά λεπτούς της ώμους, τη λεπτή της μέση και τους τουρλωτούς ανορθωμένους γλουτούς της, μέχρι τα υπέροχα πόδια της. Πραγματικά δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από όλα αυτά τα μοντέλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Κάποιες φορές το παράκανε λίγο με την εμφάνιση της στη δουλειά. Κάποια κολάν που ήταν πολύ εφαρμοστά, κάποιες μπλούζες με λίγο ανοιχτό ντεκολτέ, αλλά πάντα μου έλεγε ότι όλες τα ίδια φοράνε και ότι είναι νορμάλ. Εγώ ζήλευα όταν την κοιτούσαν οι άλλοι άντρες σαν υπερθέαμα, αυτή δεν έδινε σημασία. Πριν δυο χρόνια ήμουν στα καλύτερα μου αγωνιστικά και προετοιμαζόμουν για ένα πολύ μεγάλο αγώνα body building. Και οι δυο μας περνούσαμε ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, αλλά πάντα βρίσκαμε χρόνο για εμάς και η σεξουαλική μας ζωή ήταν στα καλύτερα της. Το κάναμε σχεδόν κάθε μέρα. Εκτός από τους τελευταίους μήνες πριν τον αγώνα που έπρεπε να προσέχω. Δεν ήταν το καλύτερο μας αλλά ξέραμε ότι θα κρατούσε για λίγο η αποχή. Μερικούς μήνες πριν τον αγώνα ήρθε στο γυμναστήριο ένας παλιός συμφοιτητής μου που δεν είχαμε καλές σχέσεις.