erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Δεν έρχεσαι να νε τριψεις λίγο γιατί πονά το κεφαλάκι μου;Καμιά φίλη ανύπαντρη γρουσούζα δεν έχεις να πάτε για ποτό;
Δεν έρχεσαι να νε τριψεις λίγο γιατί πονά το κεφαλάκι μου;Καμιά φίλη ανύπαντρη γρουσούζα δεν έχεις να πάτε για ποτό;
σουκε Ευχαριστώ όντως μετράει.σημασια εχει η προταση και η καλη καρδια...
Τα σεβη μου ;)
πέτυχα τον γείτονα τον κονδο την ώρα που γύριζα κ δεν έβρισκα πάρκινγκ γιατί γίνονται κάτι έργα φυσικού αερίου
Πιάσαμε κουβέντα και μου είχε να μπω στο πάρκινγκ τους γιατί έλειπε η αδελφΗ του,Κ μετά να τον ξυπνήσω αύριο να μου ανοίξει.εξαιρετικός νέος δεν θα τον δώσω, χαχαχαχα
λαϊκή δουλειά κάτι υποχρεώσεις καμία βόλτα κάνα πούτσο τα γνωστάΜαναρι τι θα κανεις το ΣΚ; Ποιος τυχερος θα γλεντησει το κορμακι σου;
φατον καυλα φατονλαϊκή δουλειά κάτι υποχρεώσεις καμία βόλτα κάνα πούτσο τα γνωστά
βαλτης φουμο της φωκιας και δωστηςςςςςςγαμησετα φιλρακι το οτι δεν ειναι μαυρη ,ειναι πραγματι ενα προβλημα
Τα σεβη μου
Στην συναναστροφή είμαστε ευγενικοι.το κρεβάτι είναι άλλο βασικές αρχές Μην τς ξαναλέμεΕριναλ εγω δεν θα σε σεβαστω. Θα σου πιασω τα ποδια απ τις φτερνες και στα θα ανοιξω σαν πουτανας για να εχω καλυτερη προσβαση στην (ελπιζω ξυρισμενη) μουναρα σου.
Απο μενα δεν θα εχεις ευγενιες. Τα "κομψα" τα αφηνω για το ραφτη!
Στην συναναστροφή είμαστε ευγενικοι.το κρεβάτι είναι άλλο βασικές αρχές Μην τς ξαναλέμε
εδώ τα παιδιά μου την πέφτουν ώστε να μην ζηλεύω κ να μην δώσω την γειτόνισσα χαχαΤον εκαψεs μωρη ????
Στην συναναστροφή είμαστε ευγενικοι.το κρεβάτι είναι άλλο βασικές αρχές Μην τς ξαναλέμε
Αν ειναι να σωθει απ το καρφωμα...............αs θυσιαστουν και καποιοι απο δω μεσαεδώ τα παιδιά μου την πέφτουν ώστε να μην ζηλεύω κ να μην δώσω την γειτόνισσα χαχα
φαντασου ποσο πολυ θελουμε να σε χυσουμεεδώ τα παιδιά μου την πέφτουν ώστε να μην ζηλεύω κ να μην δώσω την γειτόνισσα χαχα
Είμαι και από αυτέςΔεν εισαι απ αυτες που γουσταρουν αγριαδες;
τεράστια θυσία.. Λέτε να πω στο γείτονά να μπει στο σάιτ να μας κάνει ημερήσια Ενημέρωση από Γειτονισσα;Αν ειναι να σωθει απ το καρφωμα...............αs θυσιαστουν και καποιοι απο δω μεσα
θα πεσει πολυ μαλακια μετατεράστια θυσία.. Λέτε να πω στο γείτονά να μπει στο σάιτ να μας κάνει ημερήσια Ενημέρωση από Γειτονισσα;
Και με κριτικη........Ποσα κοστισε incall outcall (μεσα-εξω ο κωλοs)τεράστια θυσία.. Λέτε να πω στο γείτονά να μπει στο σάιτ να μας κάνει ημερήσια Ενημέρωση από Γειτονισσα;