life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Επειδη το ειπε θα το κανει λεs????? Θα τον φαει ο Ανθιμοsαληθεια η αποψη του Μπουταρη για δημοτικα μπουρδελα στα προτυπα του Αμβουργου πως την βλεπετε?
Επειδη το ειπε θα το κανει λεs????? Θα τον φαει ο Ανθιμοsαληθεια η αποψη του Μπουταρη για δημοτικα μπουρδελα στα προτυπα του Αμβουργου πως την βλεπετε?
Πως τον ελεγαν τον πλατωνα οι μαθητες του? Δεν νομιζω οτι στους διαλογους ειχε μαθητες. Τον Σωκρατη που αναφερεται οτι ειχε, δασκαλο τον αποκαλουσαν νομιζω...Η διδασκαλια της φιλοσοφιας παντως δεν ειναι μετρο συγκρισης. Για το δευτερο εξαρταται απο το ειδος της μαθησης, σε τετοιου ειδους μαθηση η αμφισβητηση απαγορευεται. Οταν λεω τετοιου ειδους, δεν εννοω μονο θρησκευτικη, αλλα σε οτι εχει παραδοση αιωνων.Αν είναι έτσι γιατί οι μαθητές τού Πλάτωνα λ.χ. δέν τόν αποκαλούσαν ποιμένα;Aπό όσο γνωρίζω αυτό πού προάγει τήν μάθηση είναι η αμφισβήτηση καί όχι η τυφλή υπακοή.Η τυφλή υπακοή παράγει καί προάγει περισσότερη τυφλή υπακοή.
εκτος απο την θρησκεια και τον στρατο που αλλου υπαρχει?
Πάντως εμένα η ένστασή μου δεν είναι στο αν είναι ή όχι μουτζαχεντίν ή καλός ποιμένας!!!!
ρωτώ αλλά κανείς δεν (μπορεί να) απαντήσει!
γεννανε και σαν τα κουνελιαΠαντως το μόνο σίγουρο είναι οτι εχει πελάτες!!!!!!!!!
κατά την άποψή σου, εσκορτίτσα κι αυτός ε?
βλαχοντόιτς, ρισπεκτ από μένα!
και γω μια απ τα ίδια, κι ο ΠΠ με βάφτισε εσκορτίτσα που δεν είμαι κομματόσκυλο να προσκηνώ τον κάθε βρωμιάρη αρχηγό, όπως κάνει του λόγου του!
1.έχει το δικαίωμα ο πολιτικός να ανακατεύεται στα της εκκλησίας (ειδικά από ανθρώπους που ανήκουν στο δόγμα "χωρισμός εκκλησίας-κράτους")?
κι αν ναι, ισχύει και το ανάποδο ή εκεί τους ρίχνουμε στο πυρ?
Παντως το μόνο σίγουρο είναι οτι εχει πελάτες!!!!!!!!!
βρε μαλακοπίτουρα!
ακόμα και για ν'αντιγράψεις τον ΠΠ, πρέπει να ξέρεις γράμματα!
Λυπαμαι αλλα δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση με μαλακες. Παρακολουθα λιγο την εξελιξη της επιστημης σε θεματα διανοητικης καθυστερησης, και αν δεις οτι καλυτερευεις εγω εδω θα ειμαι.Στο ...ΚΚΕ, που ψηφίζει ο George (κατά δήλωσίν του).
λες ε?Φυσικά και τους ρίχνουμε στο πυρ. Εδώ είναι Αθήνα, όχι Τεχεράνη.
πουστάκο δεν μας είπες τελικά!
πούστη ή αριστερό θα ψήφιζες αν έπρεπε να διαλέξεις?
εγώ λέω αριστερό.
ο kaviros69 λέει πούστη.
άντε, μη μας κρατάς άλλο σε αγωνία!
έτσι κι αλλιώς για κάτι πιο σοβαρό δεν είσαι.
ναι,δεν βλέπεις?αγωνίζεσαι να βρείς παρέα χαζοβιόλη;
δε γίνεται! στο επίπεδό σου δεν υπάρχει άλλος !!!
Λυπαμαι αλλα δεν ερχομαι σε αντιπαραθεση με μαλακες. Παρακολουθα λιγο την εξελιξη της επιστημης σε θεματα διανοητικης καθυστερησης, και αν δεις οτι καλυτερευεις εγω εδω θα ειμαι.
αυτά είναι δικά σου γούστα πουστράκο μου!εσκορτίτσα γουστάρεις να σε πηδάει ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ή ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ;
αυτά είναι δικά σου γούστα πουστράκο μου!
εδώ είναι όλα γραμμένα!
για τα δικαιώματα των γκέι....
για τον καημό σου πότε θα σε πάρει ο Μητσάρας.....
για το πότε θα γίνεις μάνα....
τα γραπτά μένουν, όσο κι αν αγωνίζεται να ρίξεις λάσπη αλλού γκεμπελάκο!
λέγε ρε!
πούστη ή αριστερό?
(λέμε τώρα!Στα σύνορα της φαντασίας που θα βρούμε αριστερό που να μην είναι πούστης)