Ρε συναγωνιστες + συναδελφοι αφου παντα εκει καταληγουμε.....ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ
γιατι τσακωνεστε ?
Δημοκρατια δεν υπαρχει
θα υπαρξει....
1.εαν αρθει η ασυλια
2.εαν ο μισθος τους ειναι οσο ο βασικος ενος υπαλληλου γραφειου (οκ μαζι με προσαυξησεις απο τις σπουδες τους)
3.εαν βγαινουν καθε χρονο στην δημοσιοτητα οι περιουσιες τους , αλλα και πως αποκτηθηκαν οχι με ενα απλο και ξερο "κληρονομια" (οπως Παγκαλος)
4.εαν καταργηθει η συνταξη με 8 χρονια προυπηρεσια (οποιος βγει 2 φορες βουλευτης=παιρνει συνταξη) δεν καταλαβα και αυτοι στα 65 οπως ψηφισαν για εμας.
5.Να ειναι Ελλην πολιτης εκ΄γεννετης στην Ελλαδα με απογονους εως 1η γενεα,δηλαδη εστω ο παππους+γιαγια να ειναι Ελληνες)
6.Να δουλευαν πριν,να εχουν συνεισφερει ασφαλιστικες εισφορες στο γαμοκρατος οπου ζουμε δηλαδη , να εχουν κολησει κανα ενσημο ρε πουστη μου.
Και πολλα αλλα προνομια και πουστιες που τοσα χρονια εχουν ψηφισει βραδυ τα μουνοπανα στη βουλη που εμεις ουτε τα φανταζομαστε.
Επισης να πουν και απο το 1981 και μετα εναν πολιτικο οπου πεθανε και σαν περιουσια ειχε κατω απο ... να πουμε 1.000.000€ ?
ας βρεθει ενας πολιτικος εν ζωη οπου να ειναι πανω απο 4χρονια στην πολιτικη και να ειναι φτωχος, ενας, και εγω ρε πουστη μου θα κολλησω αφισες σε ολη την Αθηνα στις επομενες εκλογες με την μουρη του και θα τον ψηφισω κι΄όλας.
επισης για να μην ξεχνιομαστε ξερετε κανεναν παππα να πειναει ?
και πως ρε πουστη μου ολοι οι παππαδες (αντε το 90%) ειναι χοντροι ?
δεν λεω ολοι ετσι ? γιατι ξερω ιερεα ο οποιος ειναι ΑΓΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
αλλα δυστηχως και εκει υπαρχει μεγαλη σαπιλα
αυτα συναγωνιστες που σιγουρα ολοι τα ξερετε
οπως και εγω και ολοι τα ανεχομαστε,το θεμα ειναι εως ποτε ?
ειναι η λυση να μην πας να ψηφισεις ?
να πας να ψηφισεις ?
τι ομως ?
δεν ξερω.
η μαλλον ξερω.... ηταν ,ειναι, και θα ειναι ΑΡΧΗΓΟΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ
[URL unfurl="true"]http://3.bp.blogspot.com/_KCuHoU9QBUU/TM-oyG_1E7I/AAAAAAAAqC8/ADyvC27awpc/s400/19321_4a375b809c759.jpg[/url]