A_re_Koula
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ΚΑΜΙΝΗΣ! ΚΑΜΙΝΗΣ!
κι ολο κλαινε τα στουντιακια!
..στου γιαλου τα βοτσαλακια
ΚΑΜΙΝΗΣ! ΚΑΜΙΝΗΣ!
κι ολο κλαινε τα στουντιακια!
Εαν αυτος κλίσει τα μπουρδέλα εγω θα πα να κοψω τα αρχιδια μου....
Ποσοι ηταν οι αλλοδαποι που ψηφισανε?
"Μερικες χιλιαδες" θα μου πειτε...
Ικανος ομως αριθμος για να δωσει τη πλειοψηφια στον εναν η τον αλλον υποψηφιο,τη στιγμη που ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα η διαφορες ηταν οριακες και στους 2 δημους...(Αθηνα-Θεσσαλονικη)..
Εσεις ΠΟΙΟΝ πιστευετε οτι ψηφισαν οι αλλοδαποι?Καμινη η Κακλαμανη?..Μπουταρη η Γκιουλεκα?..
Εγω με το φτωχο μου το μυαλο,πιστευω οτι στη μεγαλη τους πλειοψηφια,ψηφισαν το διδυμο Καμινης-Μπουταρης...
Αρα οι αλλοδαποι ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ για εμας,ΠΟΙΟΝ θα εχουμε Δημαρχο...
Με τις υγειες μας...
Ζητω η Ελλας...
Τους αλλοδαπους τους παιρνουν απο το χερακι οι αριστεροι και τους πανε για ψηφο.Στον Πειραιά τι αποφάσισαν οι αλλοδαποί; Μιχαλολιάκο ή Μίχα;
Τους αλλοδαπους τους παιρνουν απο το χερακι οι αριστεροι και τους πανε για ψηφο.
Αν οι αριστεροι θελανε Μιχαλολιακο στο Πειραια,τοτε τα καταφεραν κι εκει,οπως στην Αθηνα-Θεσσαλονικη,που βγαλανε τους δικους τους..
Τους αλλοδαπους τους παιρνουν απο το χερακι οι αριστεροι και τους πανε για ψηφο.
Αν οι αριστεροι θελανε Μιχαλολιακο στο Πειραια,τοτε τα καταφεραν κι εκει,οπως στην Αθηνα-Θεσσαλονικη,που βγαλανε τους δικους τους..
μλκ λιωνη θα μας γαμησει ο μιχαλολιακος πλακα στη πλακα :Sκόψε τις πολλές κουκουρούκου, σε χαλάει η πραλίνα
Εχεις δικιο...Τελικα ειναι αναποδα τα πραγματα...Οι αλλοδαποι ειναι τσιρακια της δεξιας...κόψε τις πολλές κουκουρούκου, σε χαλάει η πραλίνα
μλκ λιωνη θα μας γαμησει ο μιχαλολιακος πλακα στη πλακα :S
στη μακεδονια τον ψωμιαδη τον εβγαλαν οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.....καλα να παθουμε.....
παντως απο μαντουβαλο και μιχαλολιακο ο μιχας φαινεται πιο σοβαρος τουλαχιστον.αδερφέ με τόσα που χρωστάει ο Πειραιάς και η αδερφή Τερέζα να μπαινε δε μας σώζει τίποτα
αδερφέ με τόσα που χρωστάει ο Πειραιάς και η αδερφή Τερέζα να μπαινε δε μας σώζει τίποτα
κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω, άσχετο αν δεν ψήφισα κανέναν απ' τους τρειςπαντως απο μαντουβαλο και μιχαλολιακο ο μιχας φαινεται πιο σοβαρος τουλαχιστον.
Εχεις δικιο...οι αλλοδαποι δεν ειναι "βαμμενοι"..