apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι τυπεαρα θα κλεισει και το σαιτ?
απο εδω θα αρχισει η νεα μορφη αντιστασης
οχι τυπεαρα θα κλεισει και το σαιτ?
μαγκες αμα ο Καμινης κλεισει ολα τα μπουρδελα της Αθηνας να κλεισει και το μεγαλυτερο την βουλη!φιλακια στην φιλη μου την Ατζελα!
Ειστε ζωα.... Για ψηφο το ηθελε....
Τωρα θα το εχει ξεχάσει...
Ε ρε κοροιδα......
Η αστυνομια απο τι βγάζει λεφτα? Οι πολιτικοι? Κλπ κλπ κλπ.....
Οπως και ο ΓΑΠ ειπε οτι θα δώσει 100 ευρω... Ετσι και αυτος με την ενοια να καταπολεμήσει την πορνεια.....
Τα αρχιδια μου θα κλήσει...
Εντάξει ρε φίλοι μπουρδελίαριδες -ΝΟ PROBLEM , θα φύγουν από δήμο Αθηναίων και θα πάνε Πειραία , Χολαργο, Δάφνη , Περιστέρι,Μοσχάτο, Ρέντη , Κηφισιά, Αιγάλεω, Δροσιά ΖΗΤΩ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ
Ε ρε κοροιδα......
Η αστυνομια απο τι βγάζει λεφτα? Οι πολιτικοι? Κλπ κλπ κλπ.....
Οπως και ο ΓΑΠ ειπε οτι θα δώσει 100 ευρω... Ετσι και αυτος με την ενοια να καταπολεμήσει την πορνεια.....
Τα αρχιδια μου θα κλήσει...
Ε με τι ολοκληρος bloger και να μην ειμαι εξυπνος...έπαθες κρίση εξυπνάδας, προσπαθησε να το κρατήσεις όσο πιο πολύ γίνεται
εγώ λέω ότι θα γίνει μία συζήτηση ξέρετε οι κλασικές μαλακίες. θα πανε οι τάνες έξω απο το υπουργείο εσωτερικών, θα το αναλύουν οι δημοσιογράφοι και κλασικά δεν θα γίνει τίποτα. ρε μαγκόνια όλα στα στούντιο είναι παράνομα. εδώ και τόσα χρόνια γράφουμε για στούντιο υπάρχουν διαφημίσεις και οι μπάτσοι δεν έχουν κάνει ούτε ένα ντου για να κλείσουν. άρα υπάρχουν αλισβερίσια και δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα........
αυτό σωστό.. ;)
Ειστε ζωα.... Για ψηφο το ηθελε....
Τωρα θα το εχει ξεχάσει...
αντί να κοιτάξουνε να λύσουνε αλλα προβλήματα (βλέπε γκέτα ομόνοιας,Μεταξουργείου κ.λ.π.) βρωμιά και έλλειψη αστυνόμευσης......τα μπουρδέλα τους φταίνε........ ε ρε πούστη....