Νέα

Ο εξορκισμός της Anneliese Michel

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dawn
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
τυπε δεν εμφανιζεται και φημες λενε οτι πεθανε πανω σε εναν εξορκισμο.....τον νικησε το κακο πνευμα που αποδειχτηκε πιο ισχυρο απο την πιστη του....αληθευουν....;

Φήμες ειναι μην τις ακούτε, εσεις μονο να πιστευετε να προσευχεστε και να νηστευετε :woldman:

Ο ηγουμενος -ΓΕΡΟΝ ΠΑΠΠΑ Γιώργης ασκητευει στην ερημο. Τρωει ακρίδες και γαιδουράγκαθα και  :zfuck: καμια καμηλα άμα του κάτσει.

ΜΕΤΑΝΟΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Φήμες ειναι μην τις ακούτε, εσεις μονο να πιστευετε να προσευχεστε και να νηστευετε :woldman:

Ο ηγουμενος -ΓΕΡΟΝ ΠΑΠΠΑ Γιώργης ασκητευει στην ερημο. Τρωει ακρίδες και γαιδουράγκαθα και   :zfuck: καμια καμηλα άμα του κάτσει.

ΜΕΤΑΝΟΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΗΔΑΕΙ και γκαμηλες ?  :new_shocked:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
είναι απλό: με έχεις εμένα να επιτήθεμαι σε κάποιον εδώ μέσα χωρίς να μου φταίει σε κάτι; Οχι και ξέρεις γιατι; Επειδή απολαμβάνω καθημερινα το σέξ σε οίκους ανοχής αλλα και με τις καβάτζες μου οπότε έχω καλή, ήρεμη διάθεση και όρεξη για χαβαλέ, αστεία και κουβεντούλα. Δεν έχω προβλήματα άγχους και έλλειψη αυτοπεποίθησης που προκαλείται απο την ανύπαρκτη στύση αλλα και την καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Σεξουαλικα υγιη ξερολα Μικρουτσικε, δε γινεται ρε αρχιβλακα να εχουμε περασει στην 3η χιλιετηριδα, και σενα να σ'απασχολει ο εξορκισμος επειδη χθες βραδυ ειδες μια ταινια με αναλογο θεμα και συγκινηθηκες.

Και επειδη ξεχνας, να σου θυμισω παρλαπιπα οτι σ'εχω στο τακο απο ενα αλλο θεμα του site:

OP
OP
D

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
α ναι τώρα θυμαμαι που σε εχω καταχωρήσει. Με τσιμπούκοσες καλά τότε και θέλεις και αλλο γιατι εγώ μαλλον εδωσα τόπο στην οργη και το ξέχασα. Αλλα θα μου πείς τι να περιμένω απο ατομο που ακουνε Αγγελάκα και λοιπούς του συναφιού του. Αλλα πες μου αγαπημένε φιλαρακο απαγορευεται απο καποιον διαπλανητικο νόμο να κανω τόπικ για τον εξωρκισμό; Προσβάλει την μοντέρνα αισθητική σου;

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Νεφελιμ  :birdman:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Οι ενδείξεις έδειχναν πως η Anneliese έπρεπε να σωθεί από την ύπαρξη πολλών δαιμόνων στο σώμα της, συμπεριλαμβανομένου των Lucifer, Judas Iscariot, Nero, Cain, Hitler, Fleischmann (ένας ντροπιασμένος φραγκισκανός ιερέας του 16ου αιώνα) και μερικών άλλων «καταδικασμένων ψυχών» που είχαν φανερωθεί εντός της.

Οι εξορκιστές προσπάθησαν να αποδείξουν την παρουσία των δαιμόνων παίζοντας κασέτες όπου περίεργοι διάλογοι όπως δύο δαίμονες να τσακώνονται για το ποιος θα έπρεπε να φύγει από το σώμα της Anneliese, ένας από τους δαίμονες αποκαλούσε τον εαυτό του «Χίτλερ», ενώ κανένας από τους παρόντες κατά τη διάρκεια του εξορκισμού δεν είχε αμφιβολία για την παρουσία δαιμόνων.

Αν τον πόλεμο τον είχαν νικήσει οι Γερμανοί, τότε μάλλον θα την είχαν επιστκευτεί οι δαίμονες Στάλιν και Τσόρτσιλ.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Αν τον πόλεμο τον είχαν νικήσει οι Γερμανοί, τότε μάλλον θα την είχαν επιστκευτεί οι δαίμονες Στάλιν και Τσόρτσιλ.

πολύ άδικο δεν έχεις, άλλωστε πάντα η ιστορία γραφόταν από τους νικητές.

Επισκέπτης
Σε ολα τα κωλοπαιδια που κολλανε την μουρη τους στην οθονη!...

Επισκέπτης

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom