Επισκέπτης
Ας του πει καποιος οτι ειναι βλαξ, γιατι εμενα δε με πιστευει.
Ενώ εσύ ρε ξεχαρβαλωμένε,ή όπως λέγεσαι,είσαι τέρας εξυπνάδας......
Ας του πει καποιος οτι ειναι βλαξ, γιατι εμενα δε με πιστευει.
Ενώ εσύ ρε ξεχαρβαλωμένε,ή όπως λέγεσαι,είσαι τέρας εξυπνάδας......
Α γαμω τωρα. Εδεσε το γλυκο.
Οταν ο αργοσχολος συναντησε τον βλακα του site.
Ντουετο παπαρολογιας και ξερολιασης δυνατο θα γινεται.
Με τις ευχες μου.
Αργόσχολος μεν,αλλά δεν έχω ηλίθια φάτσα σαν εσένα......
Διαβασα το πρωτο ποστ του θεματοθετη και μπορω αν πω οτι λυπηθηκα για την ατυχη καταλληξη της κοπελας
Οι λογοι της υπαρξης του φαινομαινου αυτου, δεν ειναι δυνατον να εξηγηθουν επαρκως.
Ισως η κοπελα τρελαθηκε οντως ..... ισως πραγματι να δαιμονιστηκε
Οπως κι αν εχει το πραγμα, καλο ειναι να λειπουν τα χλευαστικα σχολια, καθως δεν μπορει να ξερει τι πραγματικα εγινε εκει.
Το συμμαντικοτερο ολων ειναι, οτι η κοπελα αυτη δεν χαρηκε την ζωη της, και δεν εζησε φυσιολογικα και αυτο ειναι λυπηρο........
Σκιαχτηκα με το αναγνωσμα παντως....
Υγ. Αναρωτιεμαι για το τι τραβηξαν οι γονεις της βλεποντας εναν καρπο ευτυχιας, να εξελλισεται σε εφιαλτη με ασχημη καταλληξη
εκανες την δηλωση της ημερας
να σε ρωτήσω ρε λουλουδένιε, με ξέρεις και απο χτές και μιλάς; Εκανα ενα τόπικ με ενα κείμενο που το βρήκα ενδιαφέρον απαγορευεται; Σου αρέσει κάνεις σχόλιο, δεν σου αρέσει προσπερνάς, αλλα το να μπάνεις και να αρχήσεις να βρίζεις μάλλον δείχνει οτι εχεις σοβαρό πρόβλημα αγαμίας και μάλλον πρέπει να πας να βρείς κανα-δύο Αφρικανούς να σε σενιάρουν γιατι νομίζω οτι ψοφάς να ρουφίξεις πούτσο. Μαλάκα, άσχετε, γελοίε.
τυπε δεν εμφανιζεται και φημες λενε οτι πεθανε πανω σε εναν εξορκισμο.....τον νικησε το κακο πνευμα που αποδειχτηκε πιο ισχυρο απο την πιστη του....αληθευουν....;Ο πανωσιολογιότας γέροντας-Παππα Γιωργης ο αθωνίτης, ειναι ο εξορκιστης του σαιτ, βλαστημε
Ηγουμενος της Μπουρδελιωτησας
να σε ρωτήσω ρε λουλουδένιε, με ξέρεις και απο χτές και μιλάς; Εκανα ενα τόπικ με ενα κείμενο που το βρήκα ενδιαφέρον απαγορευεται; Σου αρέσει κάνεις σχόλιο, δεν σου αρέσει προσπερνάς, αλλα το να μπάνεις και να αρχήσεις να βρίζεις μάλλον δείχνει οτι εχεις σοβαρό πρόβλημα αγαμίας και μάλλον πρέπει να πας να βρείς κανα-δύο Αφρικανούς να σε σενιάρουν γιατι νομίζω οτι ψοφάς να ρουφίξεις πούτσο. Μαλάκα, άσχετε, γελοίε.
τυπε δεν εμφανιζεται και φημες λενε οτι πεθανε πανω σε εναν εξορκισμο.....τον νικησε το κακο πνευμα που αποδειχτηκε πιο ισχυρο απο την πιστη του....αληθευουν....;
Πώς προκύπτει το ότι είναι αγάμητος και μάλιστα πούστης αγάμητος?
αυτο ισχυει για ολα τα ποστ του μητσου....δεν μπορεις να πεις οτι εχει αδικο αλλα τα λεει με τοσο μελοδραμα που του γαμαει τα πρεκια.....μπαινει στο πετσι του ρολου κανονικα καθε φορα.....τον φοραει τον ρολο που λεμε.....επί της ουσίας όμως δεν μπορείς να πεις ότι έχει άδικο
είναι απλό: με έχεις εμένα να επιτήθεμαι σε κάποιον εδώ μέσα χωρίς να μου φταίει σε κάτι; Οχι και ξέρεις γιατι; Επειδή απολαμβάνω καθημερινα το σέξ σε οίκους ανοχής αλλα και με τις καβάτζες μου οπότε έχω καλή, ήρεμη διάθεση και όρεξη για χαβαλέ, αστεία και κουβεντούλα. Δεν έχω προβλήματα άγχους και έλλειψη αυτοπεποίθησης που προκαλείται απο την ανύπαρκτη στύση αλλα και την καταπιεσμένη σεξουαλικότητα.
αυτο ισχυει για ολα τα ποστ του μητσου....δεν μπορεις να πεις οτι εχει αδικο αλλα τα λεει με τοσο μελοδραμα που του γαμαει τα πρεκια.....μπαινει στο πετσι του ρολου κανονικα καθε φορα.....τον φοραει τον ρολο που λεμε.....
ναι στην παστεριωση μονο....όχι στην ομογενοποίηση των μελών