Νέα

Ο Έλληνας υπουργός που είπε τα Σκόπια "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas-mk37
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 371
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.089
Πόντοι
1.686

Τζωνάκυ, ελληνοποιημένο αλβανάκι που είσαι συνταξιούχος
πρασινοφρουράκι,
είσαι ένα αστείο πράσινο πιονάκι ! :2funny: :2funny:

Graphic1.JPG

οπαδός του πανηλίθιου ΓΑΠ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Papandreou%2Bkouvadaki%2Bparalia6.jpg

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχα !  :2funny: :2funny:

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Την Ελλάδα κατέστρεψαν οι χουντικοί 1967-1974.
Τους έβαλαν οι ΗΠΑ , και μετά, όπως ο Σανταμ που τον είχαν βάλει οι ΗΠΑ
σήκωσαν κεφάλι και
1. Δεν έδωσαν τη βάση στη Σούδα στις ΗΠΑ
2.Δεν έκαναν εκλογές το 1970 και μετά, που τους το είχαν
 ζητήσει οι ΗΠΑ , και οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την ανατροπή
των χουντικών.

Μετά οι ΗΠΑ έστειλαν τον σκατο-Παπανδρέου που κατέστρεψε
την Ελλάδα, που την αποτελείωσε η ΝΔ .
την ελλαδα την κατεστρεψαν οι χουντικοι γιατι μετα απο αυτους η Ελλαδα παραδωθηκε εν λευκο στην Αριστερα για να κανει ο,τι θελει χρησιμοποιωντας το λεγομενο ''ηθικο πλεονεκτημα'' και οτιδηποτε ''δεξιο'' απο το 74 θεωρηθηκε κακο ενω οτι οτιδηποτε ''αριστερο'' καλο και καθαγιασμενο. Με αυτη την εννοια ναι η χουντα κατεστρεψε την Ελλαδα, για να επιβεβαιωθει μια ακομα φορα η ρηση οτι ''τα ακρα φερνουν ακρα'' ποσο μαλλον σε μια χωρα που στερείται παιδειας.

και η περιοδος που ζουμε ειναι στην ουσια το κλεισιμο του κυκλου που ανοιξε το 74. το τελος της αριστερας και των φαντασιωσεων στην ελλαδα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Πάντως από άποψη τακτικής η απαίτηση της Ν.Δ. για παραίτηση Μουζάλα (η οποία αν ο Σύριζα είχε απόλυτη πλειοψηφία θα αντιμετωπίζονταν με χλευασμό) ήταν αριστοτεχνική!
Την ζητάει από την κυβέρνηση, αλλά ουσιαστικά στριμώχνει τον Καμμένο στην γωνία να μην μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από αυτήν. ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
την ελλαδα την κατεστρεψαν οι χουντικοι γιατι μετα απο αυτους η Ελλαδα παραδωθηκε εν λευκο στην Αριστερα για να κανει ο,τι θελει χρησιμοποιωντας το λεγομενο ''ηθικο πλεονεκτημα'' και οτιδηποτε ''δεξιο'' απο το 74 θεωρηθηκε κακο ενω οτι οτιδηποτε ''αριστερο'' καλο και καθαγιασμενο. Με αυτη την εννοια ναι η χουντα κατεστρεψε την Ελλαδα.

Αυτό που είπε ο Ράμφος. "Το χειρότερο πράγμα που έφερε η χούντα στην χώρα ήταν η μεταπολίτευση!"

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Αυτό που είπε ο Ράμφος. "Το χειρότερο πράγμα που έφερε η χούντα στην χώρα ήταν η μεταπολίτευση!"
αυτη ειναι ολη η ιστορια

γιαυτο ειναι καταστρεπτικες οι χουντες διοτι μετα ερχονται οι παρενεργειες

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
αυτη ειναι ολη η ιστορια

γιαυτο ειναι καταστρεπτικες οι χουντες διοτι μετα ερχονται οι παρενεργειες

Εμένα μην μου το λες! Είμαι αρκετά μεγάλος, την έχω προλάβει την χούντα και είχα ακόμα προλάβει να είμαι ένας από τους ελάχιστους που είχαν τολμήσει να αρθρώσουν λόγο αντίθετό της, ίσως βέβαια γιατί ήμουν μόλις 18 χρονών και δεν φοβόμουν.
Θυμάμαι όμως ότι στο ΔΕΥΤΕΡΟ δημοψήφισμα του Παπαδόπουλου ο λαός του "δημοκρατικού Ρεθύμνου" (για παράδειγμα) είχε ψηφίσει ΝΑΙ σε ποσοστό 97%!!

Όχι να τρώω τώρα στην μάπα και τις τύψεις των ιδίων ή των απογόνων τους λοιπόν...

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Πάντως από άποψη τακτικής η απαίτηση της Ν.Δ. για παραίτηση Μουζάλα (η οποία αν ο Σύριζα είχε απόλυτη πλειοψηφία θα αντιμετωπίζονταν με χλευασμό) ήταν αριστοτεχνική!
Την ζητάει από την κυβέρνηση, αλλά ουσιαστικά στριμώχνει τον Καμμένο στην γωνία να μην μπορεί να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από αυτήν. ;)
Το θεμα ειναι οτι απο οτι βλεπω ο καμμενος παει να την κανει γυριστει διοτι η δηλωση του οτι ''δεν στηριζω τον μουζαλα, αλλα στηριζω την κυβερνηση'', μονο ως σιβιλικη μπορει να θεωρηθει. Αρχιζει να φαινεται οτι ηταν ενα ακομα σωου απο τον κλοουν ΠΚαμμενο, τις επομενες μερες το θεμα θα ξεχαστει και θα γυρισει στο υπουργειο του σαν καλο παιδι. Δε πειραζει πανουλι σε εχουμε μαθει πια

να τον καμαρωνουν αυτοι που τον ψηφισαν, τον ''πατριωτη''

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Εμένα μην μου το λες! Είμαι αρκετά μεγάλος, την έχω προλάβει την χούντα και είχα ακόμα προλάβει να είμαι ένας από τους ελάχιστους που είχαν τολμήσει να αρθρώσουν λόγο αντίθετό της, ίσως βέβαια γιατί ήμουν μόλις 18 χρονών και δεν φοβόμουν.
Θυμάμαι όμως ότι στο ΔΕΥΤΕΡΟ δημοψήφισμα του Παπαδόπουλου ο λαός του "δημοκρατικού Ρεθύμνου" (για παράδειγμα) είχε ψηφίσει ΝΑΙ σε ποσοστό 97%!!

Όχι να τρώω τώρα στην μάπα και τις τύψεις των ιδίων ή των απογόνων τους λοιπόν...
ο χατζηδακις ελεγε κατα καποιο τροπο οτι οι ελληνες το παιζουν αριστεροι αλλα κατα βαθος ειναι δεξιοι.

Τελοσπαντων το θεμα ειναι οτι σε πολυ κοσμο εχει περασει στο υποσυνειδητο οτι η Αριστερα ειναι κατι καλο, ενω ειναι το ακριβως αναποδο, οπου κυβερνησε εφερε φτωχια πεινα και δυστηχια. Θα μου πει καποιος, μα περσαμε καλα 40 χρονια, ναι με τα λεφτα των αλλων

οπως ειχε πει και η Θατσερ
"το πρόβλημα με το σοσιαλισμό είναι ότι κάποτε τελειώνουν τα λεφτά των άλλων"

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ο χατζηδακις ελεγε κατα καποιο τροπο οτι οι ελληνες το παιζουν αριστεροι αλλα κατα βαθος ειναι δεξιοι.

Τελοσπαντων το θεμα ειναι οτι σε πολυ κοσμο εχει περασει στο υποσυνειδητο οτι η Αριστερα ειναι κατι καλο, ενω ειναι το ακριβως αναποδο, οπου κυβερνησε εφερε φτωχια πεινα και δυστηχια. Θα μου πει καποιος, μα περσαμε καλα 40 χρονια, ναι με τα λεφτα των αλλων

οπως ειχε πει και η Θατσερ
"το πρόβλημα με το σοσιαλισμό είναι ότι κάποτε τελειώνουν τα λεφτά των άλλων"

Ο Χατζιδάκις, είχε επίσης, πεί αν δεν κάνω λάθος, ότι "όταν συνηθίσεις στη θέα του τέρατος, σιγά-σιγά του μοιάζεις".
Γενικώς, είχε πεί πολλά επιτυχημένα, αλλά είχε πεί και αρκετές μπαρούφες. Θυμάμαι, και το εξής: «αριστερός είναι αυτός που δεν καρπούται την εξουσία ενώ δεξιός αυτός που καρπούται την εξουσία», το οποίο αν ζούσε σήμερα, σίγουρα θα έπαιρνε πίσω...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τι σας έλεγα ότι η Φωφη θα τσιμπήσει

ο Λεβέντης πιθανόν να μην τσιμπήσει... η Φώφη θα τσιμπήσει όμως...

Γεννηματά: Ο κ. Καμμένος εκβιάζει στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση χωρίς συνοχή, χωρίς κύρος, χωρίς προοπτική. Το λάθος Μουζάλα είναι σίγουρα ολίσθημα, έχει ζητήσει συγγνώμη. Ο κος Καμμένος εκβιάζει στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα». Αυτό σχολίασε η Φώφη Γεννηματά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την υπόθεση Μουζάλα ξεκινώντας την ομιλία της στη ημερίδα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για τις μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος. Προσέθεσε ότι δεν αισθάνεται ότι αυτό που συμβαίνει στην Ειδομένη τιμά τη χώρα κι ότι αντίθετα είναι ντροπή.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
οτι η υποκρισια βλαπτει
αντε να σοβαρευτουμε λιγο

αυτό ακριβώς..
πλέον η επιστήμη και η ιστορία μπορεί να ξεκαθαρίσει με ακρίβεια την όποια διαφορά
και αν υπάρχουν αποδείξεις μπορεί ο καθένας όχι μόνο να λέγετε μακεδονία αλλά και ότι γουστάρεις.

και εγώ θα ήθελα να ήμουν σουηδός να πούμε αλλά δεν... :grin:

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
συναδελφοι και φιλοι, η γνωμη μου ειναι οτι κακως αυτος ο βλαξ ειπε τα Σκοπια  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και καλα εκανε και ζητησε συγνωμη, ας τον κρινει ο αλλοσ βλακας ο Τσιπρας. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, εδω πανε να μας κανουν Βουλγαρια σε μισθους , συνταξεις και παρεχομενες υπηρεσιες κρατους προς πολιτη και  εμεις ολη μερα ακουμε και συζηζηταμε για το ονομα των Σκοπιων? αυτο μας μαρανε? ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
τι σας έλεγα ότι η Φωφη θα τσιμπήσει

Γεννηματά: Ο κ. Καμμένος εκβιάζει στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση χωρίς συνοχή, χωρίς κύρος, χωρίς προοπτική. Το λάθος Μουζάλα είναι σίγουρα ολίσθημα, έχει ζητήσει συγγνώμη. Ο κος Καμμένος εκβιάζει στην πιο δύσκολη στιγμή για τη χώρα». Αυτό σχολίασε η Φώφη Γεννηματά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για την υπόθεση Μουζάλα ξεκινώντας την ομιλία της στη ημερίδα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ για τις μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος. Προσέθεσε ότι δεν αισθάνεται ότι αυτό που συμβαίνει στην Ειδομένη τιμά τη χώρα κι ότι αντίθετα είναι ντροπή.

που τσιμπησε ρε μεγαλε;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι ηρθε μετα την χουντα ;

η δεξια του φρυδια
η πρωτη λαιλαπα ηταν αυτη,και η δευτερη και χειροτερη η λαιλαπα του πασοκ που μας εβαλε ΕΟΚ και ΕΕ.
Και μας αποτελειωσε ο Σιμητης με το Ευρω,με τις ευλογιες φυσικα των γερμανοφιλων και γερμανικων συμφεροντων της ΝΔ.Και ακομη δεν τους εχουμε κρεμασει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
συναδελφοι και φιλοι, η γνωμη μου ειναι οτι κακως αυτος ο βλαξ ειπε τα Σκοπια  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, και καλα εκανε και ζητησε συγνωμη, ας τον κρινει ο αλλοσ βλακας ο Τσιπρας. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ, εδω πανε να μας κανουν Βουλγαρια σε μισθους , συνταξεις και παρεχομενες υπηρεσιες κρατους προς πολιτη και  εμεις ολη μερα ακουμε και συζηζηταμε για το ονομα των Σκοπιων? αυτο μας μαρανε? ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Δεν καταλαβαινουν τα βληματα,οτι η πραγματικη εισβολη ειναι αυτη,η οικονομικη.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
τι ηρθε μετα την χουντα ;

η δεξια του φρυδια

Μετά την χούντα ήρθε η ιδεολογική επικράτηση της αριστεράς στη χώρα με τελικό καταστροφικό αποτέλεσμα την άνοδο του Παπαντρέα και του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, αυτό ήρθε!

Την συνέχεια δε των ιδεών και αντιλήψεων εκείνου του ΠΑΣΟΚ την βιώνουμε σήμερα ως Σύριζα...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
καλησπερα σας
σημερα ριξαμε τα γαμιολικια μας στο συριζα και το συναφι του;
οχι;
ποτε δεν ειναι αργα
γαμιεται ο συριζα και καθε τι συριζαιικο στον κοσμο αυτο
καλησπερα σας

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καμμενο βλακα στο νατο μακεδονια την λενε κλαψε τωρα

αντε μην φας ποδι και πας στα ταρταρα

μοκο και στηριξε

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ωραία τρολιά θα ήταν να να θέταμε θέμα ότι αφού υπάρχει παγκοσμίως αναγνωρισμένο "Μακεδονικό" έδαφος στα Βόρεια σύνορα της Ελλάδας άρα είναι αλύτρωτο και εγείρεται υποχρέωση μας να το προσαρτήσουμε δια των όπλων. Να βαράγαμε και 5-6 ασκήσεις μεγάλης κλίμακας με βαριά πυρά πάνω στη συνοριογραμμή να βλέπαμε την μαγκιά τους. :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom