jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
κατεβηκαν και οι μαιμουδες απο τα δεντρα
και εγω χεστηκα που λεμε τα συκα συκα και τη μακεδονια μακεδονια
οτι η υποκρισια βλαπτει
αντε να σοβαρευτουμε λιγο
η χωρα λεγεται πγδμ πρωην γιουγκοσλαβικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
η γιουγκοσλαβια που κολλαει???
Φαηλος Κρανιδιωτης στο FB
“Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το "Μακεδονία" για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Έξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα».
πιπα κωλο τα βρωμοκουμουνια
ΥΓ. σε σχέση με όσα λέγαμε (και προς κ. gianevan): για να γίνεται σαφής ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνονται κάποια πράγματα, που δεν επιδέχονται "ερμηνειών"...
Κι εγώ αν ήμουν πρόεδρος της ΝΔ θα τον διέγραφα, δεν λέει αυτό κάτι "πολιτική" λέγεται.
Και παρά το ότι οι διαπιστώσεις του για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα είναι σωστές 100%, αλλά θα δεχθώ ότι στο "δια ταύτα" το παράκανε.
Αν δε θυμάμαι καλά (ρητορικό είναι, καλά θυμάμαι) η δική μας διαφωνία δεν ήταν για την ενδεχόμενη εκτέλεση των Συριζαίων στο Γουδί (που δεν είναι εφικτή εκεί γιατί δεν είναι πλέον στρατόπεδο, αλλά πάρκο) αλλά για την αναφορά στην εκτέλεση των 6 το 1922 για την οποία θα συμφωνήσουμε απόλυτα ότι ήταν σαφέστατα πολιτική εκτέλεση και επειδή ο Φαήλος μόνο ανιστόρητος δεν είναι και οι 6 ήταν δεξιοί εξεκολουθώ να υποθέτω ότι την ανέφερε με αρνητική σημασία...
Νομίζω οτι σωστά απομακρύνθηκε ο Κρανιδιωτης. Εστω και για την καλη εξωθεν μαρτυρία της ΝΔ. Οταν εισαι δημόσιο πρόσωπο δε φτάνεις σε τέτοιους χαρακτηρισμούς και δηλωσεις. Οτι και να πιστεύεις. Βεβαια δεν ξέρουμε ποιο ειναι μεγαλύτερο ιστορικό ατόπημα, αυτο του υπουργού ή μια ανάρτηση στο Facebook .
Ειναι επικίνδυνα παιχνιδια αυτα φιλε μου, ειδικα στις εποχές που ζούμε. Προτιμω το Πρώην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονίας.
Δεν υπαρχει λόγος να βγάζουμε τα ματια μας, μόνοι μας.
Καλησπέρα στην παρέα, ξεχάστηκα να χαιρετησω πριν.
επικινδυνα παιχνιδια ???
γιατι φοβομαστε ενα κρατος σαν την πελοποννησο μηπως?
η πατριδοκαπηλια φτανει
Δεν είναι θεμα φόβου, ειναι θεμα κοινής λογικής. Η οποία λέει οτι δεν υπαρχει λόγος να ανοίγεις μέτωπα οταν δεν υπαρχει λόγος, ειδικα οταν εχεις και αλλα ανοιχτά. Ειδικα με κρατίδια οπως σωστά περιγραφεις, σαν την Πελοπόννησο, μικρά και χωρις ιστορία. Τους αφήνεις να σκούζουν και τους αγνοείς οπως τους αρμόζει. Τωρα μάλιστα που φαίνεται οτι εχουν και υποστήριξη, μετα τα δικά μας λάθη. Ετσι φαίνεται στα δικά μου ματια.
τύπε ποιον θα βάλετε άμυνας?δεν υπαρχει κανενας φοβος κανενα θεμα