Νέα

Ο Έλληνας υπουργός που είπε τα Σκόπια "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas-mk37
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 371
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515
ο συντροφος καρανικας τρεχει στο προεδρικο να προλαβει να παρει ματι τη jolie

:orchestra: :orchestra:

Συνημμένα

• 45771_1028605607211509_6257751177591269009_n.jpg
    45771_1028605607211509_6257751177591269009_n.jpg
    48,9 KB · Εμφανίσεις: 13

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
και εγω χεστηκα που λεμε τα συκα συκα και τη μακεδονια μακεδονια

Ρε παπάρα ανιστόρητε... το "Δημοκρατία της Μακεδονίας" ήταν ένα όνομα που έδωσε αυθαίρετα ο Τίτο το 1943 στα Σκόπια σαν ομόσπονδο κρατίδιο της Γιουγκοσλαβίας. Μέχρι πρότινος λεγόταν Παλιά Σερβία, Νότια Σερβία ή Vardarska Banovina δηλ. διοίκηση του Βαρδάρη.
Μήπως πρέπει να σου εξηγήσω και ποιος ήταν ο Τίτο ???

alicante

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
οτι η υποκρισια βλαπτει
αντε να σοβαρευτουμε λιγο

η χωρα λεγεται πγδμ πρωην γιουγκοσλαβικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
η γιουγκοσλαβια που κολλαει???

ο πολεμος κατα της βλακειας τέλειωσε. Χάσαμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Φαηλος Κρανιδιωτης στο FB

“Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το "Μακεδονία" για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Έξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα».

:2funny: :2funny: πιπα κωλο τα βρωμοκουμουνια  :rockon:

ΥΓ. σε σχέση με όσα λέγαμε (και προς κ. gianevan): για να γίνεται σαφής ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνονται κάποια πράγματα, που δεν επιδέχονται "ερμηνειών"...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Μετά τα περί «εκτελέσεων»
Διαγραφή του Φαήλου Κρανιδιώτη από τη Νέα Δημοκρατία

Στη διαγραφή του Φαήλου Κρανιδιώτη προχώρησε η Νέα Δημοκρατία μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης περί «εκτέλεσης» του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για την αναφορά του στην ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία».

«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να καταδικάσει απερίφραστα και να διαχωρίσει τη θέση της από την ανάρτηση του Φαήλου Κρανιδιώτη είχε ζητήσει νωρίτερα από τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως ειδικότερα ανάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, «η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας».

Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της.

μπραβο που τον διεγραψε η νδ
δειχνουν να ειναι σε επαφη με την πραγματικοτητα

αντε γεια φαηλο απο νδ στα τσακιδια  :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα, θα πρότεινα να ανοιχτεί καινούργιο θέμα (ανάλογο με το δράμα του Γκλέτσος),
στο οποίο να παρουσιάζεται το δράμα του Αλέξης, που μέσα στις τόσες μουζαλο-φουρτούνες του, και στα διάφορα ζητήματα
που έχει να διαχειριστεί, σκάνε κάτι υπερτεμάχια απ' το πουθενά, και τον αποσυντονίζουν.
Εδώ, σε συνάντηση, σήμερα, με την Αρχιστράτηγο Αντζελίνα, και πιο κάτω παλαιότερη συνάντηση με την Σουηδή Ανθυποσμηναγό Κάισα Έκμαν.
Τι τραβάς βρε Αλέξης...

Συνημμένα

• twitter3_6.jpg
    twitter3_6.jpg
    56,7 KB · Εμφανίσεις: 13
  • ekman-tsipras-ena.jpg
    ekman-tsipras-ena.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 13

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
ΥΓ. σε σχέση με όσα λέγαμε (και προς κ. gianevan): για να γίνεται σαφής ο τρόπος με τον οποίο εκδηλώνονται κάποια πράγματα, που δεν επιδέχονται "ερμηνειών"...

Κι εγώ αν ήμουν πρόεδρος της ΝΔ θα τον διέγραφα, δεν λέει αυτό κάτι "πολιτική" λέγεται.
Και παρά το ότι οι διαπιστώσεις του για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα είναι σωστές 100%, αλλά θα δεχθώ ότι στο "δια ταύτα" το παράκανε.

Αν δε θυμάμαι καλά (ρητορικό είναι, καλά θυμάμαι) η δική μας διαφωνία δεν ήταν για την ενδεχόμενη εκτέλεση των Συριζαίων στο Γουδί (που δεν είναι εφικτή εκεί γιατί δεν είναι πλέον στρατόπεδο, αλλά πάρκο) αλλά για την αναφορά στην εκτέλεση των 6 το 1922 για την οποία θα συμφωνήσουμε απόλυτα ότι ήταν σαφέστατα πολιτική εκτέλεση και επειδή ο Φαήλος μόνο ανιστόρητος δεν είναι και οι 6 ήταν δεξιοί εξεκολουθώ να υποθέτω ότι την ανέφερε με αρνητική σημασία...

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οχι μονο ο μουζαλας δεν θα παραιτηθει αλλα διωξατε και τον φαηλο :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:

η νδ αρχιζει να γινεται σοβαρη

σειρα ο αδωνις και βοριδης

κουλη διεγραψε τους ολους :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Νομίζω οτι σωστά απομακρύνθηκε ο Κρανιδιωτης. Εστω και για την καλη εξωθεν μαρτυρία της ΝΔ. Οταν εισαι δημόσιο πρόσωπο δε φτάνεις σε τέτοιους χαρακτηρισμούς και δηλωσεις. Οτι και να πιστεύεις. Βεβαια δεν ξέρουμε ποιο ειναι μεγαλύτερο ιστορικό ατόπημα, αυτο του υπουργού ή μια ανάρτηση στο Facebook .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Κι εγώ αν ήμουν πρόεδρος της ΝΔ θα τον διέγραφα, δεν λέει αυτό κάτι "πολιτική" λέγεται.
Και παρά το ότι οι διαπιστώσεις του για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα είναι σωστές 100%, αλλά θα δεχθώ ότι στο "δια ταύτα" το παράκανε.

Αν δε θυμάμαι καλά (ρητορικό είναι, καλά θυμάμαι) η δική μας διαφωνία δεν ήταν για την ενδεχόμενη εκτέλεση των Συριζαίων στο Γουδί (που δεν είναι εφικτή εκεί γιατί δεν είναι πλέον στρατόπεδο, αλλά πάρκο) αλλά για την αναφορά στην εκτέλεση των 6 το 1922 για την οποία θα συμφωνήσουμε απόλυτα ότι ήταν σαφέστατα πολιτική εκτέλεση και επειδή ο Φαήλος μόνο ανιστόρητος δεν είναι και οι 6 ήταν δεξιοί εξεκολουθώ να υποθέτω ότι την ανέφερε με αρνητική σημασία...

σωστά τα λες, απλά ανέφερα το δημοσίευμα σε σχέση με την κουβέντα που είχαμε. Δεν με πείθει η ερμηνεία, όμως, διότι ανέφερε "ακόμα έξι κυπαρίσσια". Γνώμη μου, απλώς, χωρίς να είμαι απόλυτος. Είναι θέμα point of view :hi:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Νομίζω οτι σωστά απομακρύνθηκε ο Κρανιδιωτης. Εστω και για την καλη εξωθεν μαρτυρία της ΝΔ. Οταν εισαι δημόσιο πρόσωπο δε φτάνεις σε τέτοιους χαρακτηρισμούς και δηλωσεις. Οτι και να πιστεύεις. Βεβαια δεν ξέρουμε ποιο ειναι μεγαλύτερο ιστορικό ατόπημα, αυτο του υπουργού ή μια ανάρτηση στο Facebook .

804705_10154008530492497_276273336_n.jpg

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
H αμήχανη στιγμή που κανένας στον έξω κόσμο δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα με τη Μακεδονία

12071776_10154009635599855_1265256704_n.jpg

wsj-1.jpg

wsj-3.jpg

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Αλλά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν) όπως μας ενημερώνει χρήστης του twitter:

CdrZ-gQWIAAPVie.jpg

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506

Ειναι επικίνδυνα παιχνιδια αυτα φιλε μου, ειδικα στις εποχές που ζούμε. Προτιμω το Πρώην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονίας.
Δεν υπαρχει λόγος να βγάζουμε τα ματια μας, μόνοι μας.

Καλησπέρα στην παρέα, ξεχάστηκα να χαιρετησω πριν.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ειναι επικίνδυνα παιχνιδια αυτα φιλε μου, ειδικα στις εποχές που ζούμε. Προτιμω το Πρώην Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονίας.
Δεν υπαρχει λόγος να βγάζουμε τα ματια μας, μόνοι μας.

Καλησπέρα στην παρέα, ξεχάστηκα να χαιρετησω πριν.

επικινδυνα παιχνιδια ???

γιατι φοβομαστε ενα κρατος σαν την πελοποννησο μηπως?
η πατριδοκαπηλια φτανει

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
επικινδυνα παιχνιδια ???

γιατι φοβομαστε ενα κρατος σαν την πελοποννησο μηπως?
η πατριδοκαπηλια φτανει

Δεν είναι θεμα φόβου, ειναι θεμα κοινής λογικής. Η οποία λέει οτι δεν υπαρχει λόγος να ανοίγεις μέτωπα οταν δεν υπαρχει λόγος, ειδικα οταν εχεις και αλλα ανοιχτά. Ειδικα με κρατίδια οπως σωστά περιγραφεις, σαν την Πελοπόννησο, μικρά και χωρις ιστορία. Τους αφήνεις να σκούζουν και τους αγνοείς οπως τους αρμόζει. Τωρα μάλιστα που φαίνεται οτι εχουν και υποστήριξη, μετα τα δικά μας λάθη. Ετσι φαίνεται στα δικά μου ματια.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν είναι θεμα φόβου, ειναι θεμα κοινής λογικής. Η οποία λέει οτι δεν υπαρχει λόγος να ανοίγεις μέτωπα οταν δεν υπαρχει λόγος, ειδικα οταν εχεις και αλλα ανοιχτά. Ειδικα με κρατίδια οπως σωστά περιγραφεις, σαν την Πελοπόννησο, μικρά και χωρις ιστορία. Τους αφήνεις να σκούζουν και τους αγνοείς οπως τους αρμόζει. Τωρα μάλιστα που φαίνεται οτι εχουν και υποστήριξη, μετα τα δικά μας λάθη. Ετσι φαίνεται στα δικά μου ματια.

δεν υπαρχει κανενας φοβος κανενα θεμα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Mάλλον οι καραβανάδες ψιθυρισαν κανα δυο φωνηεντα στο σαπιοκοιλια