pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Θα τα καψει με τα Ρωσιδια ο Μητσαραςδημητρακη σαν να πηρες πεντε κιλα στην ελλαδα....εφαγες γαλακτομπουρεκα μαν και αλλα τετοια που δεν εχετε στην πατριδα;
Θα τα καψει με τα Ρωσιδια ο Μητσαραςδημητρακη σαν να πηρες πεντε κιλα στην ελλαδα....εφαγες γαλακτομπουρεκα μαν και αλλα τετοια που δεν εχετε στην πατριδα;
δεν αμφιβαλω ρε γιγανταΘα τα καψει με τα Ρωσιδια ο Μητσαρας
Γαμησες τη Καρμεν στο Διδυμου 8 ,μαν;Πολυ καλα.Αν και αρχισα να βαριεμαι τα Μπουρδελα.Ευτυχως αυριο φευγω και παω πισω στην πατριδα μου
Πολυ καλα.Αν και αρχισα να βαριεμαι τα Μπουρδελα.Ευτυχως αυριο φευγω και παω πισω στην πατριδα μου
ΩραιοςΟχι Φωκαιας γαμισα
καλα ρε μητσο εισαι μεσα στην διεθνη κοιτιδα του μουνιου την ρωσια και ερχεσαι ελλαδα να γαμησεις τυπε μου; και μαλιστα στην παρακμη;Οχι Φωκαιας γαμισα
Βάλτε τουλάχιστον 5-6 επιλογές ρε.
ενα ακομη θεμα τομη στην ρουτινα του σαιτ μας,ενα θεμα με ιντριγκες ,δολοπλοκιες και σασπενς εφαμιλλο των θρεντ του γιασου
ο πορνομεταναστης μας....ο δημητρακης.....ειναι ακομα ελλαδα.....να του στειλω τα χαιρετισματα μου καταρχας......φευγει αυριο.....
μετα το τελευταιο του βιντεο μας γεμισε προβληματισμο αυτος ο τρισμεγιστος ανθρωπος....τι ειναι τελικα στο βαθος της ψυχης του αυτη η πολυσχιδης προσωπικοτητα;μηπως αντι να προαγει στο εξωτερικο και στην πορνορωσια τον ελληνα εραστη φερνει αντιθετα αποτελεσματα και μας κανει διεθνως ρεζιλι;
για ψηφιστε και πειτε αποψεις.....να μπαναριστει;να μεινει;αλλοι μας εχουν κανει παγκοσμιως ρεζιλη
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΚΛΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΡΕΛΟ
ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΘΕΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ
Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΟΥΚΛΑ ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΑΦΛΗ
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΡΕΛΟ
ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΘΕΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ
ανοιχτοκωλης ομως ειναι σιγουρα μαν....Αν πάρει τα μαλλιά που έχει στο σώμα του,και τα κολλήσει στο κεφάλι του,θα κάνει κοτσίδα μέχρι τον κώλο
Κατά τα άλλα...αν ο Δημητράκης έβγαινε πρωθυπουργός,ο κόσμος θα'χε περισσότερα λεφτά ακόμα και από την κυβέρνηση,και ο Δημητράκης θα είχε ένα κάρο μελανιές....όχι όμως από το λαό αλλά από τους βουλευτές του.....όχι...δεν είναι ανοικτοχέρης λάθος καταλάβατε.....
Κάπως έτσι πρέπει να είναι η φάση...................πιστευω πρεπει να ειναι βαθια τα νοηματα....μαλλον χεζει τον παγκοσμιο καπιταλισμο και την λουμπεν εξαθλιωση που δημιουργει στις μεγαλουπολεις με τα συγχρονα γκετο......εγω ψηφισα θετικα τον μητσο......ειναι πιστευω φυσει αναρχικη μορφη και σκεψη