Επισκέπτης
Το σίγουρο είναι ότι ο Άρκανς είναι 65 ετών μαντράχαλος,και κοιμάται ακόμα σε ξύλινη κούνια..... ;) ;) ;) ;)
Το σίγουρο είναι ότι ο Άρκανς είναι 65 ετών μαντράχαλος,και κοιμάται ακόμα σε ξύλινη κούνια..... ;) ;) ;) ;)
εγω παντως ψηφησα οτι τιμα την χωρα μας.....απ τους πολιτικους π εχουμε παντως την τιμα πιο πολυ
Περασα σημερα εδω ειναι τα σκατα μου.Εχουν πια ξεραθει2-3 μαυρες σκληρες πατημενες κουραδες ειδαμε...
κανε διαγνωση
αισχος η δημοτικη καθαριοτητα μαν.....ακομα να καθαρισουν .....μονο εγω σε πιανω δικε μουΠερασα σημερα εδω ειναι τα σκατα μου.Εχουν πια ξεραθει
Περασα σημερα εδω ειναι τα σκατα μου.Εχουν πια ξεραθει
να προσεχεις μονο απο που τον πιανεις μπορει να λερωθειςαισχος η δημοτικη καθαριοτητα μαν.....ακομα να καθαρισουν .....μονο εγω σε πιανω δικε μου
Περασα σημερα εδω ειναι τα σκατα μου.Εχουν πια ξεραθει
ειδατε που τελικα εχει νοημα η ενεργεια?και μαλιστα εχει πολλαπλοαισχος η δημοτικη καθαριοτητα μαν.....ακομα να καθαρισουν .....μονο εγω σε πιανω δικε μου
οχι μαν το λυσαμε αυτο.....ηταν γκαγκαρατζουλια τελικα....σαν της κατσικας....γιαυτο ειχε αυτοματο καθαρισμα και δεν χρειαστηκε σκουπισμα......διαρροια ρε μεγαλε δημητρακη?ειπες μετα στην τανα να σε σκουπισει?
δεν ειχε διαρροια, ετσι φαινεται....
απλα καποιος μαλακας πηγε και τα πατησε και κατεστρεψε το αριστουργημα
Πολυ καλα.Αν και αρχισα να βαριεμαι τα Μπουρδελα.Ευτυχως αυριο φευγω και παω πισω στην πατριδα μουελα ρε ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΗΡΩΑ!! πως πηγε η τσαρκα?
Καραμουζιασε λιγο τους μαλακες που σε κραζουν...