ο δημητρακης κανει αυτο που θελει και καθονται ολοι οι μαλακες στο ιντερνετ και τον σχολιαζουν...
δε λεω οτι μου αρεσει ο τυπος ΑΛΛΑ κανει οτι θελει και δε φαινεται να τον απασχολει τι πιστευουν γι αυτον...
πιο πολυ με ενοχλουν κατι κρυφοπουστηδες που πολυ θα ηθελαν να ειναι στη θεση του αλλα επειδη δε μπορουν τον βριζουν...
ΠΟΙΟς απο αυτους που τον κραζουνε θα ειχε τα αρχιδια
να βγει να πει τις πραγματικες του αποψεις μπροστα απο το γυαλι????
για πες μου???? ουτε ενας. Κοτουλες ολοι.... κατα τα αλλα κραζουν τον πορνομεταναστη
τον ζηλευουν.... στανταρ
Εφοσον ειναι συνειδητοποιημενος και ξερει τι κανει
μαγκια του... ειναι επιλογη του.
Τωρα για ολους τους άλλους που δεν τους καθεται καλα... ξυδάκι!
Εφοσον ειναι συνειδητοποιημενος και ξερει τι κανει
μαγκια του... ειναι επιλογη του.
Τωρα για ολους τους άλλους που δεν τους καθεται καλα... ξυδάκι!
πιστευω οτι καταλαβαινεται ολοι οτι ο συμπαθης δημητρης δεν παει καθολου καλα και αντι οι φιλοι του να τον βοηθησουν σπανε πλακα μαζι του και τον εχουν κανει να ξεφυγει εντελως..
δεν θελει αρχιδια να κανεις αυτα που κανει γιατι δεν καταλαβαινει τι κανει χρειαζεται βοηθεια... ειναι αντιστοιχος του κατελη..
και πραγματικα ειναι λυπηρο γιατι ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλο παιδι απο καλη οικεγενεια και ΜΕ ΛΕΦΤΑ...
οσο για τις ελλεινιδες. λοιπον μαγκες επειδη ξεκινησε σαν πλακα αλλα πολλοι το εχετε παρει σοβαρα. υπαρχουν πολλες κοπελες που ειναι μια χαρα, οσοι και οι αντρες που ειναι κυριλε..
τωρα αν εισαι χοντρος και ασχημος θα την πεσεις σε μια πιο μετρια κοπελιτσα. αν εισαι σαν τον πορνομεταναστη και γυρνας και την πεφτεις σε μουναρες ειναι λογικο οτι θα απογοητευτεις...
επισης αμα πηγαινεις σε κλαμπακια βλεπεις το μουνι την γκαρσονα ή την π.ρ. και πας να της την πεσεις ειναι λογικο οτι θα απογοητευτεις.. και οχι μονο με το προσωπικο αλλα και με πελατισες πρεπει να κοβεις που σε παιρνει και που οχι..
τωρα λετε οτι τους την πεφτω και δεν απαντανε. σας εχει περασει ποτε απο το μυαλο οτι εκτος του οτι ειναι στην φυση τους να το παιζουν δυσκολες, φοβουνται κιολας να μιλανε με τον καθε αγνωστο...
δηλαδη πιστευεται οτι στο εξωτερικο ειναι αλλιως? σε μερικες χωρες ειναι αλλιως (κυριως δυτικα) αλλα εκει οπως ειναι ευκολο για εσας ειναι και για τους αλλους να σας γαμησουν την γκομενα οποτε αστο καλυτερα..
και το πιο σημαντικο οσοι λετε για ελλεινιδες εχετε κανει ποτε αυτοκριτικη?
ειμαι ωραιος ή μηπως σαβουρωνω οτι βρω μπροστα μου κρεμονται οι πατσες και μετα θελω και ωραιο μουνι?
εχω κυκλο να γνωριζω ή μηπως εχω κλειστει στο καβουκι μου και για ολα φταινε οι ελλεηνιδες?
μιλαω ωραια στις κοπελες ή λεω μαλακιες και σπαζονται?
μηπως τελικα ειμαι εγω ελλεηνα(ο)ς και οχι αυτες?