Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
πε και παι ...δημητρακης κορυφη
οσοι τον κραζετε..... ΖΗΛΕΙΑ - ΨΟΡΑ. ;)
πε και παι ...
ελα μωρε...ειπα και πιο πανω ο τυπος κατα 99,9% κανει την πλακα του και ολοι οι αγαμητοι βγαζουν κακιουλες...ΠΟΙΟς απο αυτους που τον κραζουνε θα ειχε τα αρχιδια
να βγει να πει τις πραγματικες του αποψεις μπροστα απο το γυαλι????
για πες μου???? ουτε ενας. Κοτουλες ολοι.... κατα τα αλλα κραζουν τον πορνομεταναστη
τον ζηλευουν.... στανταρ
ελα μωρε...ειπα και πιο πανω ο τυπος κατα 99,9% κανει την πλακα του και ολοι οι αγαμητοι βγαζουν κακιουλες...
προσωπικα μια χαρα θα μου καθοτανε να εμενα με λεφτα αλλων στην αγια πετρουπολη και η μονη μου δουλεια να ηταν να γαμαω πουτανες στα σαλον χωρις να σκεφτομαι νοικια,συνταξεις μισθους και νοσοκομεια...
ΠΟΙΟς απο αυτους που τον κραζουνε θα ειχε τα αρχιδια
να βγει να πει τις πραγματικες του αποψεις μπροστα απο το γυαλι????
για πες μου???? ουτε ενας. Κοτουλες ολοι.... κατα τα αλλα κραζουν τον πορνομεταναστη
τον ζηλευουν.... στανταρ
τι αρχιδια θελει ρε μαλακα να βγαινεις να κανεις τον καραγκιοζη ενας κακομοιρης ειναι που δεν μπορουσε να γαμησει εδω και πηγε στην ρωσια μεινε εδω ρε μαγκα και γαμα στα δυσκολα δε μπορεισ ομως μολις σου μιλισε ασχημα η ελληνιδα σου πεσανε τα αυτια μπουλουκο τα αρχιδακια σου μαζεψανε ε κατσε εκι που σε χαιδεβουνε αλλα ελληνιδα δε προκειτε να γαμησεις ουτε οικογενεια θα κανεις ποτε φουκαρα οποτε βγαινει τωρα και βγαζει τα κομπλεξ του ο μαλακας ο μικρος θεουλης και γινετε ρομπα εμενα σταρχιδια μου αλλα αλλα να μην το παιζει και γαμιας ο μαλακουλης η οτι εκανε κανενα κατορθωμα και μας ελατε ολοι στη ρωσια οχι ρε μαλακουλη εμεις εδω γουσταρουμε να γαμαμε ελληνιδες στην ελλαδαρα να πουμε και ασ παιδευουνε και λιγο ετσι εχει περισοτερη αξια αντε βλακακο κατσε εκει γαμα καμια ρωσιδα αλλα μην το πεζεις γαμιας μαλακακο συνελθε
Αρχιδια θελει η οποιαδηποτε δημοσια εμφανιση... ποσο μαλλον αυτο που κανει αυτος...
μπορει να σου ειναι δυσκολο να το καταλαβεις επειδη εισαι διαφορετικης αποψης αλλα ετσι ειναι...
Τωρα οσο για αυτους που τον κραζουνε .... να ξερεις πως ολοι εχουμε κανει χοντρες μαλακιες
και αμα βγαινανε ορισμενες μαλακιες ορισμενων θα γελάγαμε μέχρι δακρυων...
Για ελλεηνιδες δεν ξερω.... αν ειναι δυσκολες ή ευκολες αυτο ειναι στο χερι του καθενος...
εγω απλα σου λεω τι παιζει με τον τυπο.
εγινε ρε εσυ που ισε μαγκας τραβα στη ρωσια και συ η ξεκινατο οτι εχουν χαλια χαρακτηρα ομως αυτο που λεει ειναι αληθεια και σωστο...
τωρα τα αλλα ειναι και στο χερι του καθενος
αν εσυ θες να καθεσαι να παρακαλας καποια που δεν το εκτιμαει και σε χεζει
μονο και μονο για να την γαμας..... τι να σου πω.
εγινε ρε εσυ που ισε μαγκας τραβα στη ρωσια και συ η ξεκινα
και δε χρειαζεται να παρακαλεσεις καμια μονες τους καθοντε αρκει να εισε σωστος και να χεις υπομονη μετα απο μονες τα ζητανε ολα
απο την αλλη ναι εγω γουσταρω ελληνιδες ταιριαζουν με τη κουλτουρα μου συνενοουμε μαρεσει να παιδευομαι για να ριξω τη γκομενα να αφιερωνω χρονο και χρημα αλλα μετα τις εχω μια ζωη
σΤΗΝ ελλαδα λιγο ωραια να ειναι η άλλη έχει καβαλησει το καλαμακι
σε συγκριση παντα με τις άλλες χωρες.....
αυτο το ξερει ο οποιοσδηποτε ειχε πανω απο 2-3 γκομενες σε ολη του τη ζωη
δεν ειναι δικιες μου διαπιστωσεις τα λενε και αλλοι
τωρα ολα τα αλλα ειναι στο χερι του καθενος οπως σου ειπα.
Εχω 2 φιλες αυτη τη στιγμη
ξενες και οι 2 και οχι απο Ρωσια....
τις ξερω και απο κοντα... πολυ καλυτερες απο αντιστοιχες ελληνιδες φιλες που εχω
δεν παρεξηγιουνται ευκολα... κανεις ανετα πλακα για το οτιδηποτε κτλπ κτλπ
αν εσενα σ αρεσει να παιδευεσαι..... οκ
εσεις τις χαλατε ομως να το ξερεις :-