dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Να και το καινουργιο μου βιντεακι [youtube=425,350]oLST_dh42rU[/youtube]
το μαρκούτσι το 'χεις για μικρόφωνοΝα και το καινουργιο μου βιντεακι
Και πολιτικος αναλυτηςΝα και το καινουργιο μου βιντεακι [youtube=425,350]oLST_dh42rU[/youtube]
Μαστιγιο ειναι ρετο μαρκούτσι το 'χεις για μικρόφωνο
για μουλάρια είναι μαν *PΜαστιγιο ειναι ρε
Ειναι συμβολικο ρε ανιδεε τσοπανη περναει μηνυμα ο Δημητρακης ;)για μουλάρια είναι μαν *P
έτσι έτσι ;) καλύτερα να κρατούσε και καρότο στο άλλο χέρι ;)Ειναι συμβολικο ρε ανιδεε τσομπανη περναει μηνυμα ο Δημητρακης ;)
Εδω δεν επιασες τον συμβολισμο του χεσιματος ;)έτσι έτσι ;) καλύτερα να κρατούσε και καρότο στο άλλο χέρι ;)
προσπαθεί να μας αφυπνίσει με κάθε τρόποΕδω δεν επιασες τον συμβολισμο του χεσιματος ;)
προσπαθεί να μας αφυπνίσει με κάθε τρόπο
Δεν το ειχα δειπροσπαθεί να μας αφυπνίσει με κάθε τρόπο
Χαχαχα...ωραίος...........Κοίτα,
από το αρχίδι που έφερε η δική μου αδελφή για γαμπρό
1000 φορές θα προτιμούσα το Δημητράκη.
Να γιατι εβγαλα βιντεο το Χεσιμο Για να δειξω οτι ειναι τοσο βρωμερα που ουτε να χεσεις δεν αξιζει.Αλλα ΜΗΝ ΚΟΛΑΤΕ στη ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ελπιζω να λαβεται τα μυνηματα που θελω να σας περασω με το Βιντεακι μπας ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΑΙ !!!! [youtube=425,350]uVg0xQ7XQ2U[/youtube]
Να γιατι εβγαλα βιντεο το Χεσιμο Για να δειξω οτι ειναι τοσο βρωμερα που ουτε να χεσεις δεν αξιζει.Αλλα ΜΗΝ ΚΟΛΑΤΕ στη ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ελπιζω να λαβεται τα μυνηματα που θελω να σας περασω με το Βιντεακι μπας ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΤΑΙ !!!! [youtube=425,350]uVg0xQ7XQ2U[/youtube]
και η ανορθογραφια του τυπε απο ιδεολογια ειναι......ειπαμε η ορθογραφια ειναι το δεκανικι του νεοσυντηρητισμου