You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ο δημητρακης29 μας εχει κανει παγκοσμιως ρεζιλι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gl
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 790
- Εμφανίσεις 51K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Παιδια για μια ακομα φορα ο ΤΑΚΜΑΝ ειναι φιλος μου και δεν ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΜΕ.Ισως αυτο το βινεακι εχει καποια στοιχεια απο τα βιντεακια του ΤΑΚΜΑΝ.Αυτο ειναι ενα κοματι απο το βιντεακι που ετοιμαζω με θεμα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ και ΑΓΑΜΙΑ (το τιτλο δεν τον εχω σκεφτει ακομα).Το Χεσιμο συμβολιζει οτι ολα ειναι τοσο χαλια που ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ ΑΞΙΖΟΥΝ! Το Βιντεακι αρχιζει απο την Τρουμπα,Πλατεια Βικτωριας,Χεσιμο,Εξοδος απο Μπουρδελακι και αναλυση της καταστασης πιστευω την αλλη εβδομαδα να το εχω ετοιμο
ΑΦΗΝΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΤΑΚΜΑΝ
τυπε και ο τακμαν ειναι μορφη
αλλα τον δημητρακη δυσκολα θα τον φτασει
εχουμε ντερμπι
οριακα τα γκαλοπ λαιναι δημητρακιςςςςς
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
να ανοιχτει αμεσως θεμα απο τους μοντερειτορς -ο δημητρακης για πρωθυπουργος-
ναι
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ο πρωκτός μιλάειπολυ κουλτουρα τυπε
Η Πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι στο σα'ι'τ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ!Και ζηλευουνε αυτους που εχουνε ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ και τους σταυρωνει Σκεφτονται ας ειχα γκομενα και ας με σταυρωνε Οταν δε βρουνε γκομενα (Λιγακι δυσκολο εως αδυνατον)θα σταματισουν να γραφουν στο σα'ι'τ !Και θα λενε:ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΑΜΙΤΟΙ ενω εμεις εχουμε γκομενα !ΑΡΕ ΖΩΑ!Αυτοι οι Πιρφοροι κατεδτρεψαν την Ελλαδα !------Το καινουργιο μου βιντεακι με θεμα την ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗς ΕΛΛΑΔΑς 1973-2011 το ανεβασα σε λιγο πιστευω θα εχει τελειωσει η επεξεργασια του.
Ναι,μπορεί...
Αλλά ευτυχώς δεν είμαστε σαν εσένα
Πες μου μόνο ότι στο στρατό σου έδωσαν όπλο.Αυτό μόνο..
Εδώ έχεις δίπλωμα αυτοκινήτου να μου πεις..
Live your myth in Greece.
Υ.Γ. Όποιοι σιγοντάρουν το Δημητράκη τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να τους τον φέρει η αδερφή τους για γαμπρό και να τους αφήσει μια τεράστια κουράδα στο σαλόνι.
Δεν έχω αδέρφια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Υ.Γ. Όποιοι σιγοντάρουν το Δημητράκη τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να τους τον φέρει η αδερφή τους για γαμπρό και να τους αφήσει μια τεράστια κουράδα στο σαλόνι.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ετσι Δημητράκη!
συνέχισε να περνάς τα υπόγεια κοινωνικα σου μηνυματα μέσα απο τα βιντεάκια σου!
πολλοι τα βλέπουν, λιγοι τα κατανοούν και ακόμα λιγότεροι τα εκτιμάνε!
ε ασταδιαλα και συ
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
το σωστο θα ηταν να μπει σε ενα καθωσπρεπει στουντιο και να χεσει στο σαλονι την ωρα που θα κανει πασαρελα η πουτανα
ετσι θα περασει και το μηνυμα οτι χεζει τον ακριβο αγοραιο ερωτα,θα ειναι μια μαχαιρια στο καρτελ των στουντιο με τις ακριβες τιμες που εκμεταλλευονται τους αγνους χυστες......
βεβαια ειναι σιγουρο οτι θα φαει πολυ ξυλο με τις οκαδες απο τους μπρατσαραδες και μιοδεις και πομποδις φυλακες αλλα μπρος στην δοξα τι ειν το ξυλο;νταξει θα του σπασουν κανενα χερι ,κανα ποδι
ε το πολυ πολυ θα του πληρωσουμε ολοι μαζι εμεις το κοστος της μακρας νοσηλειας του ως πολυτραυματια.....
Στο βιντεο ο πορνομεταναστης χεζει ολο το κατεστημενο απο τεχνοκρατες μεχρι δηθεν κουλτουρε σκηνοθετες που υπαρχουν γυρω μας,ειναι η αφοδευση του μυαλου ενος πασοκου των `80s
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Περα απο την πλακα πορνομεταναστη για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σου !!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
λιγοι τα πιανουν τα νοηματα αρτεμη........Το Χεσιμο συμβολιζει οτι ειναι τοσο και χαλια αυτα τα μερη που μονο για χεσιμο κανουν
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποσων χρονων ειναι ο δημητρακης αληθεια;Περα απο την πλακα πορνομεταναστη για την ηλικια σου καλη και η μαλακια σου !!
ggtv
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
37 και μισό βυζαίνει απο την μάνα του ακόμη...ποσων χρονων ειναι ο δημητρακης αληθεια;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Σχεδον σειρουλες ειμαστε37 και μισό βυζαίνει απο την μάνα του ακόμη...
δημητρακη μαζι σου ρε.........και ειπαμε την αλλη φορα να κανεις και περιοδεια σε πανηγυρια και αλλα δρωμενα.....
Επισκέπτης
Όποιοι σιγοντάρουν το Δημητράκη τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να τους τον φέρει η αδερφή τους για γαμπρό
Κοίτα,
από το αρχίδι που έφερε η δική μου αδελφή για γαμπρό
1000 φορές θα προτιμούσα το Δημητράκη.
Πακι; Κομμουνιστής;Κοίτα,
από το αρχίδι που έφερε η δική μου αδελφή για γαμπρό
1000 φορές θα προτιμούσα το Δημητράκη.
Η μήπως ενας Κομμουνιστής πακις; :S
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εσυ'σαι προδωμενε Χεστη?Σε καταλαβα Ακομα δεν πηγες φυλακη?Μη μιλας για θα σου στειλω το Σεριφη37 και μισό βυζαίνει απο την μάνα του ακόμη...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αναρχας τυπεΠακι; Κομμουνιστής;
Η μήπως ενας Κομμουνιστής πακις; :S