σιγα μη σου μαγειρεψει η catwoman,Από την πόρτα σου περνώ
και τηγανίζεις ψάρια
πέτα μου έναν κεφτέ
ωχ το μάτι μου!
Ζήτω η Κύπρος!
βαλε την ποδιτσα σου και στα γιουβαρλακια σου παιχτη!
σιγα μη σου μαγειρεψει η catwoman,Από την πόρτα σου περνώ
και τηγανίζεις ψάρια
πέτα μου έναν κεφτέ
ωχ το μάτι μου!
Ζήτω η Κύπρος!
σιγα μη σου μαγειρεψει η catwoman,
βαλε την ποδιτσα σου και στα γιουβαρλακια σου παιχτη!
εσυ πας με ολα!για ψαρια και για Κυπρο λεει ο αλλος παλι εγω προκυπτω στη κουβεντα! :S :S
δεν του καθεσαι ρε μαριαννα να ησυχασουμε και εμεις;κανε το ψυχικο ενεκα του νεου χρονου.για ψαρια και για Κυπρο λεει ο αλλος παλι εγω προκυπτω στη κουβεντα! :S :S
δεν του καθεσαι ρε μαριαννα να ησυχασουμε και εμεις;κανε το ψυχικο ενεκα του νεου χρονου.
Μην τον παρεξηγείς. Όταν ήταν μικρός έπεσε μέσα στη μαρμίτα με το ταγκισμένο λάδι και του έκαψε τον εγκέφαλο.
σε παω κοντρα στο age of mythology.οτι πειτε αγαπουληδες,
σας χαλαω εγω χατηρι χρονιαρα μερα?
keep begging
αντε γεια
ειμαι "εθνικι" ρε. δε τους γουσταρω τους αραπηδες!Τι να την κάνει την Μαριάννα; Αυτός θέλει κάνα αράπη για να γρασάρει τη σούφρα του.
πιεξουλη ειχες βαλει με το λαος?
ρε παιδια εγω ξαναρωταω εβαλε ο ευαγγελοπουστοπουλος με το λαος;
οχι πες μου, αμα στα ξαναχωσω τωρα θα φταιω?νομιζω πως ναι
εσυ ξερεις η οχι;οχι πες μου, αμα στα ξαναχωσω τωρα θα φταιω?
Mην λες αυτή την λέξητης Ιωάννας.
ρωτα τον πιεξουλη ποση ωρα του πηρε για να φιαξει την αφισα...εσυ ξερεις η οχι;
οχι το εψαξα ηταν να μπει και τελικα δεν μπηκε υποψηφιος.την αφισα την ειχαν φτιαξει λεει στο σαιτ του.αν ειναι δυνατον εχει και σαιτ ο τυπος.το αλλο το κουφο που διαβασα ειναι οτι ειχε βαλει και η εφη σαρρη υποψιφιοτητα σε αυτο το κομμα :o :o :o :o :oρωτα τον πιεξουλη ποση ωρα του πηρε για να φιαξει την αφισα...
ρε μαριαννα τι θα γινει με το βυζι σου? καθε μερα και μεγαλωνει?? επισης βγαλε αυτο το ρημαδι το χερι
νομιζω οτι πρεπει να ανοιχθει νεο θρεντ για το βυζι σου! Τετοιο σοβαρο θεμα δεν μπορει να ειναι κολαουζος των αλλων θεματων!γιατι ποτε ηταν πιο μικρο?
νομιζω οτι πρεπει να ανοιχθει νεο θρεντ για το βυζι σου! Τετοιο σοβαρο θεμα δεν μπορει να ειναι κολαουζος των αλλων θεματων!
να ενημερωνεις το κοινο σου καθημερινως για τις αλλαγες του, να σε ικετευουνε να τους δειξεις ρωγα, να τους κανεις τη δυσκολη και τα λοιπα...
οργανωθειτε!