Υπαρχει αυτο που λεμε "αποζημιωση" κι αυτο που λεμε "ηθικη βλαβη".
Αποζημιωση θα ζητησεις, αν αποδειξεις οτι ζημιωθηκες κατι (π.χ. εχασες το αεροπλανο, χαλασαν τα προιοντα στο φορτηγο, τετοια πραγματα). Αν δεν ζημιωθηκες κατι, τότε ζητας απλως την ηθικη βλαβη, δηλαδη με απλα λογια μια χρηματικη ικανοποιηση για την ταλαιπωρια σου. Τωρα, αν με ρωτησεις αν θα εδινε κανενα δικαστηριο πανω απο 2.000 ευρω για ηθικη βλαβη ΜΟΝΟ, θα σου απαντησω οτι πιθανοτατα ΟΧΙ.
Σωστά το έθεσες διότι εγώ αμέλησα να το γράψω
Το έγραψα όμως πλαγίως όπως ότι το 90 τοις εκατό πήγαιναν δουλειές τους
Εννοω ηθική βλάβη
Έχεις απόλυτο δίκιο γκουρού της πολιτικής ότι για ηθικη βλάβη θα έπαιρναν τα αρχιδια μου
Άντε το πολύ πολύ 300-500 ευρώ.
Μητσοτάκης όμως καθάρισε τη μπουγάδα πλαγίως ..
Πιάνει το διαχειριστεί κ του λέει......αναγκαστικά πρέπει να σε γαμησω εκτός αν δεκτςις τη προσφορά μου των δύο χιλιάδων ευρώ ανά κεφάλι ήτοι δέκα εκατομμύρια ευρώ περίπου ..
Ο διαχειριστής από το να φάει ρήτρα οχ περισσότερα εκατομμύρια ασφαλώς κ δέχεται ......
Βέβαια στην πιο βαθιά συννενόηση ο Μητσοτάκης του είπε ..μη σε ανησυχούν τα δέκα εκατομμύρια αφού κάτω από το τραπέζι θα πάρεις αλλά πλεονεκτήματα όπως μη τηρήσει συμφωνιών για νέο οδόστρωμα αν χρειάζεται κ τέτοιες συντηρήσεις ,προσλήψεις υπαλλήλων στην Αττική οδό κλπ
Ο γουρλοματης είναι αλεπού