Νέα

Ο χιονιάς της χρονιάς 2022 !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Προβλέψεις για τον επερχόμενο χιονιά του Μαρτίου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    29
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
Το επιτελικό κράτος στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο. Αλλά εχω διαφορετική αποψη για το πως αντιδρά ο πολίτης. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος που βλέπει τα ρεπορταζ της προηγούμενης μέρας περί ετοιμοτητας και δε σκάει στα γέλια. Είναι αναμενόμενο και βαθιά ριζωμένο στη συνείδηση του κοσμου ότι τίποτα δε θα λειτουργήσει. Οπότε το πολιτικό κόστος δεν είναι υψηλό.
πολιτικό κόστος υπήρξε κάποιο στο μάτι και στη μάνδρα, επειδή οι αρμόδιοι έλεγαν ότι τα κάναμε καλά και δεν παραιτήθηκαν (τουλάχιστον εμένα αυτό με ενόχλησε).
ε μην βγαίνεις και από πάνω...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
πολιτικό κόστος υπήρξε κάποιο στο μάτι και στη μάνδρα, επειδή οι αρμόδιοι έλεγαν ότι τα κάναμε καλά και δεν παραιτήθηκαν (τουλάχιστον εμένα αυτό με ενόχλησε).
ε μην βγαίνεις και από πάνω...
Αν περιμένεις από πολιτικούς ευθιξία, ελλειψη αμετροεπειας και ήθος σωθηκες.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Αν έχεις τέτοια θα υπάρχει σχετική σημανση στο πλάι του ελαστικού. Είτε S+M ειτε χιονονιφαδα σε τετράγωνο ή τρίγωνο. Αν δεν υπάρχει τέτοια σήμανση είναι απλά ελαστικά και καλώς δεν τα ζορισες.
θα κατεβω το απογευμα να δω τι μου πουλησαν.............

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
στο μεταξυ και να δωσει αποζημειωση η αττικη οδος, παλι απ το κρατος θα τα παρει αφου περιμενει αποζημειωση, λογω περσινης καραντινας, απο το δημοσιο

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
είχαν βγει και οι πυροσβέστες και έλεγαν όλα καλά με 100 νεκρούς
Απο ταξίαρχος και πάνω είσαι πολιτικά εμπλεκόμενος ή αποστρατεύεσαι μετά βαΐων και κλαδων. Πολλες φορές άνευ αυτών. Για την ακρίβεια η ηγεσία του ΠΣ. Ο απλός πυροσβέστης πάλευε με τις φλόγες.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Και όμως υπάρχουν πανηλίθιοι που λένε πόσες ΜΕΘ θα αγοράζαμε με τα λεφτά των Ραφαλ. Προφανώς είναι καλοί στα τούρκικα και θα συνεννοούνται άψογα με τους Τουρκους εντατικολογους.
Μια και έχω καταλάβει ότι έχεις γνώσεις γεωπολιτικής, αν σε ένα υποθετικό σενάριο οι απέναντι μας κάνουν το 1ο συντριπτικό χτύπημα (που λένε), θα έχουμε νερό στην Αττική; :confused:

Ποια θα είναι η αντίδραση του "επιτελικού" κράτους, σε αυτήν την περίπτωση;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Μια και έχω καταλάβει ότι έχεις γνώσεις γεωπολιτικής, αν σε ένα υποθετικό σενάριο οι απέναντι μας κάνουν το 1ο συντριπτικό χτύπημα (που λένε), θα έχουμε νερό στην Αττική; :confused:

Mπορουμε να ανταποδώσουμε με τον ίδιο τρόπο ακόμα πιο εύκολα με τα Rafale.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Η μονη λύση φιλε ειναι ο πρωθυπουργος να συμμετέχει στα σχετικα νηματα του μπου που εχουν πολλους ειδικούς .
Δεν υπαρχει αλλη λύση.

Ευτυχως μας ακουσε και πηρε μπελαρα και ραφαλ
Exει σύμβουλο που μπαίνει εδώ μέσα έστω ως επισκέπτης;Ανέλπιστο...!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
μαλλον χιονοκουβερτες θα παρω που μπαινουν ευκολα αλλα απο οτι καταλαβα οταν δεν εχει χιονι θα πρεπει να τις βγαζω
τα χειμερινα θεωρητικα ειναι τα καλυτερα μονο ομως αν ειναι σε καλη κατασταση και στην αττικη θα τα φθειρεις χωρις να το καταλαβεις και το δευτερο χειμωνα δεν θα εχεις λαστιχα,τα ολγουεδερ ειναι μουφα για συνθηκες σα τις χθεσινες οπότε μη τα σκεφτεσαι καν, οι χιονοκουβερτες αν κινεισαι κυριως αττικη ειναι πιο σιγουρη και σαφως πιο ευκολη λυση απο τις αλυσιδες

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Ετσι akrivo_2.jpg

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Νερό θα έχουμε, γιατί πρώτο συντριπτικό κτύπημα από μέρους τους δε μπορεί να υπάρξει. Σκέψου όμως από το σύνολο αυτών που έχουν εισέλθει παράνομα, κάποιοι να είναι εκπαιδευμένοι από τη ΜΙΤ για δολιοφθορές. Να κτυπούσαν χθες, σε επιλεγμένα σημεία μιας παραλυμένης από 15-20 πόντους χιόνι ευρωπαϊκής πρωτεύουσας. Γιατί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλα αυτά καταγράφονται και λαμβάνονται υπόψη από τους απέναντι.
Εδώ μιλάμε ότι έμειναν αμαξοστοιχίες κολλημένες στις γραμμές για το τίποτα. Και παραμένουν κολλημένες. Με μια χιονοπτωση της πλάκας. Φαντάσου να ειχαν εφόδια του στρατού και να έπρεπε να κινηθούν προς το μετωπο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Εννοώ αν μας χτυπήσουν υποδομές.

Υπάρχουν σενάρια επεξεργασμένα ή :jerking:
Προφανώς και έχουν...φυσικά είναι απόρρητα...αλλά έχουμε και εμείς ανάλογα σχέδια που όμως απαιτούν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για να ενεργοποιηθούν και φοβάμαι μην πάθουμε πάλι καμμία νιλα τύπου Ιμμιων επειδή θα στηριζόμαστε στο Διεθνές Δίκαιο... :jerking:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Το φιασκο δεν ειναι μονο της αττικης οδού, ειναι και της περιφερειας και βαλε.

Δρομοι σαν την αο ειναι στρατηγικης σημασιας. Απο αο θα απεγκλωβιστει μια λαθος περιοχη οπως η αττικη .

Υπαρχουν πολλοι εκτακτοι λογοι που μπορει να προκυψουν για εκκένωση

Αυτο νομοσαν και οι πολιτες χθες που μπηκαν στην αο, να απεγκλωβιστουν ήθελαν.
Τωρα όλοι οι άριστοι δειχνουν την αο ως μονη υπευθυνη.
Οι γνωστοι αγνωστοι που δε φταινε.
Πατούλης νιωθει οτι δε φταίει.
Η πατούλαινα , το μαρινάκι, θα τα καταφερνε καλύτερα λεω εγω.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
θα κατεβω το απογευμα να δω τι μου πουλησαν.............
Διάβασε και αυτό το αρθρο. Είναι πολύ κατατοπιστικό και βοηθά στο να αποφασίσεις.
Δύο από τα τρία πρώτα στην κατάταξη της δοκιμής έχω βάλει κι εγώ σε αυτοκίνητα της επιχείρησης. Κινούμαστε σε συνθήκες πολύ χειρότερες απο τις χθεσινές κα΄ποιες φορές. Αν και έχουμε αλυσίδες μονιμα δε χρειάστηκαν ποτέ. Τα αυτοκίνητα κινήθηκαν με ασφάλεια στο χιόνι και στη χιονολασπούρα. Ειδικά στη δεύτερη που είναι πατημένη και παγωμένη σε σημεία.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εν τω μεταξύ δώσανε λέει και αύριο αργία στον ιδιωτικό και στο δημόσιο :2funny: :2funny:
τους φταίει μετά ο Ακαρ που είπε ότι η Ελλάδα είναι υποκατάστατο κρατος ενώ βασικά έπρεπε να πει κράτος και χώρα φαντασμα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Εν τω μεταξύ δώσανε λέει και αύριο αργία στον ιδιωτικό και στο δημόσιο :2funny: :2funny:
τους φταίει μετά ο Ακαρ που είπε ότι η Ελλάδα είναι υποκατάστατο κρατος ενώ βασικά έπρεπε να πει κράτος και χώρα φαντασμα
Νοτια προαστια με δημαρχο δραστηριο τηλεσταρ δε βγηκε ουτε ενας μικρος φορτωτης να ανοιξει κανα δρομο.
Η ανικανοτητα ειναι παντου.
Ηγετες τηλεσταρ παντου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom