Νέα

Ο χιονιάς της χρονιάς 2022 !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Y13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 79K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προβλέψεις για τον επερχόμενο χιονιά του Μαρτίου

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    29
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Αυτό θα το καθορίσει ο καθένας που τα δικαιούται. Ο Κούγιας είπε πριν λίγο στο Λιάγκα, ότι το ελάχιστο ύψος αποζημίωσης που ορίζουν τα δικαστήρια σε ανάλογες περιπτώσεις είναι τα 5.000.
Ασχέτως αυτού είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σε μία σύγχρονη και λειτουργούσα Δημοκρατία, ο Πρωθυπουργός να υποκαθιστά τα Δικαστήρια και να καθορίζει ύψος αποζημιώσεων σε ιδιωτικές διαφορές. Γιατί μιλάμε για πιθανές αγωγές πολιτών εναντίον μιας ιδιωτικής εταιρείας.
Όπως αυτή που θα κάνω εγώ κατά των Αττικών Διαδρομών και της ΣΤΑΣΥ.

Έχω εξαιρετική δικηγόρο, αλλά ακόμα κι αν δεν την ενδιαφέρει η υπόθεση, δε νομίζω να δυσκολευτώ να βρω άλλον/η.

Ο Μητσοτάκης θα το πληρώσει το χθεσινό, σε κάθε περίπτωση.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν ξέρουμε υπό ποιους όρους θα δωθουν τα χρήματα. Μπορεί έναντι παραίτησης από μελλοντικές προσφυγές.
Οταν λες μη ληψη υπόψιν των προειδοποιήσεων; Ποιών προειδοποιήσεων; Υπηρξε κρατική προειδοποίηση για μη μετακίνηση ή χρήση αλυσιδων με δεκα πόντους χιόνι;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Έχω εξαιρετική δικηγόρο, αλλά ακόμα κι αν δεν την ενδιαφέρει η υπόθεση, δε νομίζω να δυσκολευτώ να βρω άλλον/η.

Δεν το πιστεύω αυτό. Καμία κυβέρνηση δεν πλήττεται ιδιαίτερα απο τέτοια φαινόμενα. Οι κυβερνήσεις πέφτουν απο οικονομικά και εθνικά θέματα. Το 1987 ειχαμε χιλιάδες νεκρούς από καύσωνα, που αναγκασαν τον Παπανδρέου να μεταταξει τα κλιματιστικά απο είδος πολυτελείας σε απλη οικιακη ηλεκτρική συσκευή. Δεν έπεσε από αυτό. Όπως κι όλοι οι επόμενοι που αντιμετώπισαν καταστροφές.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Υπαρχει καπου να το ξαναδουμε ?
123%2B%25282026%2529.jpg

λεει οτι την επιδιωξαν, ειναι αληθεια.
η πολιτικη ηγεσια ειχε αποφασισει τα κοθμονια να μην πανε στο μετωπο γιατι ετσι και αλλιως ηταν αχρηστα ετσι πηγαν μονο οι πραγματικοι Αντρες που το αξιζαν και πολεμησαν με ζηλο τους βαρβαρους.

ομως για να μην πανε εντελως χαμενα τα κοθμονια και να προσφερουν ενα καποιο εργο ας πουμε, τα εβαλαν στις γραμμες ανεφοδιασμου και αυτα καναν οτι μπορουσαν για να φτανουν τα λιγοτερα στους Αντρες που πολεμουσαν για την ελευθερια μας
ηταν τραγικο λαθος, επρεπε να βαλουν τις συζυγους οσων πολεμουσαν, δεν θα τους ελειπε τιποτα.

επι τη ευκαιρια βρηκα και αυτο...

12.jpg

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Με ΝΔ η συριζο-πασοκ τίποτα, δεν αλλάζει αφου το δημόσιο παραμενει το ίδιο

Οι εκλογές δεν χάνονται από έναν χιόνια που ταλαιπωρησε 5 - 6 χιλ ανθρώπους
Ουτε κι αν χαθεί η μισή Μακεδονία χάνονται
Χάνονται αμα κόψει 5 ευρώ απ τη συνταξη
Not quite, αδερφέ.

Αν νομίζεις ότι ο μουνής του πολυκλαδικού δεν έχασε χοντρά από Μάτι και Μάνδρα, είσαι μακριά νυχτωμένος.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.193
Πόντοι
2.356
Δεν το πιστεύω αυτό. Καμία κυβέρνηση δεν πλήττεται ιδιαίτερα απο τέτοια φαινόμενα. Οι κυβερνήσεις πέφτουν απο οικονομικά και εθνικά θέματα. Το 1987 ειχαμε χιλιάδες νεκρούς από καύσωνα, που αναγκασαν τον Παπανδρέου να μεταταξει τα κλιματιστικά απο είδος πολυτελείας σε απλη οικιακη ηλεκτρική συσκευή. Δεν έπεσε από αυτό. Όπως κι όλοι οι επόμενοι που αντιμετώπισαν καταστροφές.
Δεν είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση. Ούτε είπα ότι θα χάσει 10 μονάδες. 2-3% όμως άνετα.

Όσοι φάγαμε την πούτσα χθες (και δεν ήταν μόνο η Αττική Οδός, ήταν όλη η Ανατολική Αττική), θα ψηφίσουμε με άνεση ΝΔ; Χαλαρά και άνετα;

Όχι, αρχηγέ μου. Υπάρχει μεγάλο ποσοστό swing (όπως οι swing states στο US) και το χθεσινό είναι απλά ένα δείγμα προετοιμασίας του "επιτελικού" κράτους.

Δηλ αν η απόκριση είναι αυτή σε χιόνι μερικών ωρών, τι θα συμβεί αν ρίξει βροχή για μια βδομάδα; Να σου θυμίσω ότι στον hurricane Katrina, έβρεχε για ένα μήνα;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εγω εχω παντα αλυσιδες κυριως για να μην φαω προστιμο.
πηγα να τις βαλω εχθες και μετα απο 50 λεπτα τα καταφερα γιατι ας πουμε ηταν καπως μπερδεμενες.
μετα απο 50 μετρα εφυγε η δεξια υστερα απο 150 η αριστερη λασκαρισε και ετσι εβγαλα και αυτην.
σκεφτομαι να αφορασω χιονοκουβερτες..μπαινουν πιο ευκολα η ισως λαστιχα για το χιονι αλλα θα πρεπει να τα παρω με ζαντες και ανεβαινει το κοστος.
αν εχει καποια σημασια, που δεν πιστευω να εχει μεγαλη, μονο μια φορα στην ζωη μου ψηφισα ΠΑΣΚΟΚ και μικρος ημουν και στην ΚΝΕ για ομως για μικρο χρονικο διαστημα
Τα χιονολαστιχα πάνω απο τους 15 κελσίου είναι επικίνδυνα. Αν δε μένεις Κοζανη ή Φλώρινα είναι άχρηστα. Τι θα κάνεις; Θα αλλαζεις λάστιχα καθε φορά που θα αλλάζει η θερμοκρασία;
Το Φεβρουάριο αναμένεται νέο δριμύτερο κυμα ψυχους, μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.031
Πόντοι
9.297
Υπαρχει καπου να το ξαναδουμε ?
#alex βγαλε το ιστορικό ντοκουμέντο των ελληνόφωνων ανθελληνων του Κ.Κ.Ε.και του Ριζοσπάστη...ο ελληνοψυχος λαός διψάει για ενημέρωση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256
Το ύψος της το καθόρισε ο Πρωθυπουργός. 2000 λεει να δώσει η Αττική οδός σε κάθε αποκλεισμένο. Ειλικρινά απορώ. Πόσο τενεκέδες είναι αυτοί που τον έχουν απομονώσει στο Μαξίμου; Έναν Σύμβουλο της προκοπής δεν έχει;
Η μονη λύση φιλε ειναι ο πρωθυπουργος να συμμετέχει στα σχετικα νηματα του μπου που εχουν πολλους ειδικούς .
Δεν υπαρχει αλλη λύση.

Ευτυχως μας ακουσε και πηρε μπελαρα και ραφαλ

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Τα χιονολαστιχα πάνω απο τους 15 κελσίου είναι επικίνδυνα. Αν δε μένεις Κοζανη ή Φλώρινα είναι άχρηστα. Τι θα κάνεις; Θα αλλαζεις λάστιχα καθε φορά που θα αλλάζει η θερμοκρασία;
Το Φεβρουάριο αναμένεται νέο δριμύτερο κυμα ψυχους, μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας.
μαλλον χιονοκουβερτες θα παρω που μπαινουν ευκολα αλλα απο οτι καταλαβα οταν δεν εχει χιονι θα πρεπει να τις βγαζω

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν είπα ότι θα πέσει η κυβέρνηση. Ούτε είπα ότι θα χάσει 10 μονάδες. 2-3% όμως άνετα.

Όσοι φάγαμε την πούτσα χθες (και δεν ήταν μόνο η Αττική Οδός, ήταν όλη η Ανατολική Αττική), θα ψηφίσουμε με άνεση ΝΔ; Χαλαρά και άνετα;

Όχι, αρχηγέ μου. Υπάρχει μεγάλο ποσοστό swing (όπως οι swing states στο US) και το χθεσινό είναι απλά ένα δείγμα προετοιμασίας του "επιτελικού" κράτους.

Δηλ αν η απόκριση είναι αυτή σε χιόνι μερικών ωρών, τι θα συμβεί αν ρίξει βροχή για μια βδομάδα; Να σου θυμίσω ότι στον hurricane Katrina, έβρεχε για ένα μήνα;
Το επιτελικό κράτος στην Ελλάδα είναι ανέκδοτο. Αλλά εχω διαφορετική αποψη για το πως αντιδρά ο πολίτης. Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος που βλέπει τα ρεπορταζ της προηγούμενης μέρας περί ετοιμοτητας και δε σκάει στα γέλια. Είναι αναμενόμενο και βαθιά ριζωμένο στη συνείδηση του κοσμου ότι τίποτα δε θα λειτουργήσει. Οπότε το πολιτικό κόστος δεν είναι υψηλό.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Μετα από αυτό το φιάσκο,ο κρατικός μηχανισμός θα είναι αστακός..
:confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μαλλον χιονοκουβερτες θα παρω που μπαινουν ευκολα αλλα απο οτι καταλαβα οταν δεν εχει χιονι θα πρεπει να τις βγαζω
Και οι αλυσίδες εύκολα μπαίνουν. Καλυτερα παρε all season ελαστικά με δυνατότητα κίνησης στο χιόνι. Λιγο πιο ακριβά αλλά είσαι άνετος σε χιονοπτώσεις σαν τις χθεσινές.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Και οι αλυσίδες εύκολα μπαίνουν. Καλυτερα παρε all season ελαστικά με δυνατότητα κίνησης στο χιόνι. Λιγο πιο ακριβά αλλά είσαι άνετος σε χιονοπτώσεις σαν τις χθεσινές.
μαλλον τετοια εχω στο σκοντα φαμπια αλλα σημερα το πρωι σε μια ανηφορα με παγο δεν τα καταφερα. μετα σκεφτηκα να ξεφουσκωσω λιγο τα λαστιχα και να ξαναδοκιμασω αλλα λεω ασε παλι μαλακια θα κανω και ετσι κατεβηκα με την οπισθεν και ξαναπηγα σπιτι...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Η μονη λύση φιλε ειναι ο πρωθυπουργος να συμμετέχει στα σχετικα νηματα του μπου που εχουν πολλους ειδικούς .
Δεν υπαρχει αλλη λύση.

Ευτυχως μας ακουσε και πηρε μπελαρα και ραφαλ
Και όμως υπάρχουν πανηλίθιοι που λένε πόσες ΜΕΘ θα αγοράζαμε με τα λεφτά των Ραφαλ. Προφανώς είναι καλοί στα τούρκικα και θα συνεννοούνται άψογα με τους Τουρκους εντατικολογους.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.069
Πόντοι
6.256

Είσαι ρομαντικός

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.090
Πόντοι
6.515
Απαράδεκτη και η δήλωση Τσίπρα. Χειρότερος αυτός. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από την Αττική να δώσει 2000 ευρώ αποζημίωση και αυτή συμφώνησε.
αμα ισχυσει προβλεπω στον επομενο χιονια να μπουκαρει ολο το λεκανοπεδιο αττικη οδο, χωρις αλυσιδες φυσικα :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μαλλον τετοια εχω στο σκοντα φαμπια αλλα σημερα το πρωι σε μια ανηφορα με παγο δεν τα καταφερα. μετα σκεφτηκα να ξεφουσκωσω λιγο τα λαστιχα και να ξαναδοκιμασω αλλα λεω ασε παλι μαλακια θα κανω και ετσι κατεβηκα με την οπισθεν και ξαναπηγα σπιτι...
Αν έχεις τέτοια θα υπάρχει σχετική σημανση στο πλάι του ελαστικού. Είτε S+M ειτε χιονονιφαδα σε τετράγωνο ή τρίγωνο. Αν δεν υπάρχει τέτοια σήμανση είναι απλά ελαστικά και καλώς δεν τα ζορισες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom