You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Χειρότερος Υπουργός Από Το 1974
- Μέλος που άνοιξε το νήμα HotScorpios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
και ο μελοντικος δεν πιστευω να αφησουμε τετοιο καραγκιοζη χωρις υπουργειο και χαλασουμε τι παραδοση...
[youtube=212,175]]
Αν και συμφωνώ ότι μιλάμε για θέατρο του παραλόγου όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο και την παρέα του....στο συγκεκριμένο video (με εξαίρεση τα τελευταία 40 δευτερόλεπτα), έχει απόλυτο δίκιο.
Αρκεί να μην τις έπαιρνε πίσω, όπως τότε για τον Kinkel.
Το '92 λες, που είχε πει ότι η Γερμανία είναι γίγαντας με γυάλινα πόδια; Μετά τα μάζεψε λέγοντας ότι λυπάται και πως το είπε για να ξυπνήσει λίγο το κοιμώμενο ακροατήριο που είχε την ύψιστη τιμή να τον ακούει.
Επειδή ο px είπε ότι έχει κάνει έργα, έχει κάνει όντως μερικά πράγματα στα τόσα χρόνια που ήταν υπουργός, να προσθέσω και το "έργο" του στην υπόθεση Οτσαλάν καθώς και την τεράστια συνεισφορά του στο φιάσκο των Ιμίων όταν το συγκεκριμένο βράδυ ήταν σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή και τον ειδοποίησαν "στον αέρα" ότι είχε συγκληθεί ΚΥΣΕΑ.
Μεγάλη μορφή αλλά κυρίως για να ανεβάζει την ακροαματικότητα.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Εάν θυμάμαι καλά...είχε πει κάτι του στυλ ότι η Γερμανία είναι ένας γίγαντας με μυαλό μωρού παιδιού. Κάτι είχε απαντήσει τότε ο Kinkel, και ήταν αρκετά καλό, που ανάγκασε τον Πάγκαλο να το πάρει πίσω. Και πάλι εάν θυμάμαι καλά, το είχε πει σε κάποια σύνοδο υπουργών στην ΕΕ.Το '92 λες, που είχε πει ότι η Γερμανία είναι γίγαντας με γυάλινα πόδια; Μετά τα μάζεψε λέγοντας ότι λυπάται και πως το είπε για να ξυπνήσει λίγο το κοιμώμενο ακροατήριο που είχε την ύψιστη τιμή να τον ακούει.
Πάντως, πέραν αυτού του γεγονότος, γενικά μου αρέσουν τύποι που με τον λόγο τους ταράζουν λίγο τα νερά, αρκεί να μην τα παίρνουν πίσω όταν βρίσκουν τα σκούρα.
Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά το έργο του γενικότερα, δεν θα επεκταθώ, άλλωστε νομίζω ότι πρέπει να τους κρίνουμε με βάση τον Μ.Ο. των πολιτικών, που δεν είναι και ιδιαίτερα υψηλός.
Τέλος, θεωρώ ότι πολιτικούς μπορούμε να τους κρίνουμε αφού σταματήσουν να ασχολούνται με το άθλημα, είτε λόγω σύνταξης (αν και σε αυτή την περίπτωση είναι ικανοί να πούνε διάφορες μαλακίες και να τα κάνουν όλα άνω-κάτω) ή αφού πεθάνουν. Ο λόγος απλός: όσο καλοί και να είναι σήμερα, με την μαλακία και έπαρση που τους δέρνει, είναι ικανοί για το χειρότερο αύριο. Κατά προτίμηση λοιπόν, τους κρίνουμε αφού πεθάνουν και όταν δεν μπορούν πια με μία μαλακία της στιγμής να σπιλώσουν την οποιαδήποτε εικόνα τους.
Κινητό telemarketing είναι ο τύπος. Όσο για την αγάπη για την Ελλάδα, άμα γίνει κανα μπαμ - είναι από τους πρώτους στα Σπάτα.Και στη Βουλη για το βιβλιοπωλειο του λεει το βουρλο ΕΛΕΟΣ
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Δύσκολο, πολύ δύσκολο...
Ο Πάκης οπωσδήποτε διεκδικεί μια θέση στο πάνθεον.
Αλλά ποιός μπορεί ν'αφήσει έξω τον Σάββα (τ'αρχίδια μου τράβα) Τσιτουρίδη; Σε όποιο υπουργείο πήγε έφυγε κακήν κακώς λόγω σκανδάλων... Ή πολύ λαμόγιο ή πολύ μαλάκας ή πολύ γκαντέμης... Πιθανόν και τα τρία...
Να ξεχάσουμε τον Κοντογιαννόπουλο που έκανε τη χώρα άνω-κάτω με το νομοσχέδιο για την Παιδεία (οι καταλήψεις πάντως δε με είχαν χαλάσει καθόλου);
Αμ γιατί ο (κάτσε καλά Γεράσιμε) Αρσένης (πού εξαφανίστηκε αυτός);
Ο Γιάννος με το χρηματιστήριο και τα εξοπ-ληστρικά μετέπειτα;
Ο γίγαντας Λαλιώτης με το ρεκόρ μηνύσεων κατά παντός;
Για να μη τα πολυλογώ, οι καλύτεροι υπουργοί είναι οι... υπηρεσιακοί... Όσο λιγότερο κάθονται, τόσο καλύτερα...
Χωρίς πλάκα, νομίζω ότι υπόδειγμα εντιμότητας και προσφοράς σε όποιο υπουργείο κι αν χρημάτισε ήταν ο Γεννηματάς... Δε θυμάμαι δηλαδή ποτέ να είχε ακουστεί οτιδήποτε μεμπτό...
Ο Πάκης οπωσδήποτε διεκδικεί μια θέση στο πάνθεον.
Αλλά ποιός μπορεί ν'αφήσει έξω τον Σάββα (τ'αρχίδια μου τράβα) Τσιτουρίδη; Σε όποιο υπουργείο πήγε έφυγε κακήν κακώς λόγω σκανδάλων... Ή πολύ λαμόγιο ή πολύ μαλάκας ή πολύ γκαντέμης... Πιθανόν και τα τρία...
Να ξεχάσουμε τον Κοντογιαννόπουλο που έκανε τη χώρα άνω-κάτω με το νομοσχέδιο για την Παιδεία (οι καταλήψεις πάντως δε με είχαν χαλάσει καθόλου);
Αμ γιατί ο (κάτσε καλά Γεράσιμε) Αρσένης (πού εξαφανίστηκε αυτός);
Ο Γιάννος με το χρηματιστήριο και τα εξοπ-ληστρικά μετέπειτα;
Ο γίγαντας Λαλιώτης με το ρεκόρ μηνύσεων κατά παντός;
Για να μη τα πολυλογώ, οι καλύτεροι υπουργοί είναι οι... υπηρεσιακοί... Όσο λιγότερο κάθονται, τόσο καλύτερα...
Χωρίς πλάκα, νομίζω ότι υπόδειγμα εντιμότητας και προσφοράς σε όποιο υπουργείο κι αν χρημάτισε ήταν ο Γεννηματάς... Δε θυμάμαι δηλαδή ποτέ να είχε ακουστεί οτιδήποτε μεμπτό...
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Nιανιας ..................................... γατα ..............
Η διεύρυνση τηε ΕΕ το 1994 σου λέει τίποτα;
Δεν είπαμε ότι είναι ο Έλληνας Μπίσμαρκ αλλά η εμπάθεια μ'ενοχλεί.
Όχι εμπάθεια, συμπάθεια. Αλλά έχει κάνει γκάφες και κωλοτούμπες, πολλές. Για τον Σημίτη έλεγε μέχρι πρότινος, να πάει να ιδιωτεύσει, όπως έκανε π.χ. ο Σρέντερ στη Γερμανία αλλά και άλλοι πρώην Πρωθυπουργοί, και τώρα λέει να τον βάλει το ΠΑΣΟΚ επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο. Τον έχω ακούσει να κοροϊδεύει στεγνά τον Αλογοσκούφη επειδή τον λένε Αλογοσκούφη. Και άλλα πολλά...
Στη διεύρυνση έπαιξε ρόλο όπως και στα ΜΟΠ (Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα) αλλά και στην ένταξη της Κύπρου. Δεν ήταν φυσικά ο χειρότερος υπουργός αλλά, άποψη μου, είναι ένα πολυτελές περιτύλιγμα χωρίς αντίστοιχο περιεχόμενο (έργα). Βέβαια, όπως λέει και ο Yorgos, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παρορμητικος ειναι μην ξεχνατε τι ειπε στους ΤουρκουςΌχι εμπάθεια, συμπάθεια. Αλλά έχει κάνει γκάφες και κωλοτούμπες, πολλές. Για τον Σημίτη έλεγε μέχρι πρότινος, να πάει να ιδιωτεύσει, όπως έκανε π.χ. ο Σρέντερ στη Γερμανία αλλά και άλλοι πρώην Πρωθυπουργοί, και τώρα λέει να τον βάλει το ΠΑΣΟΚ επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο. Τον έχω ακούσει να κοροϊδεύει στεγνά τον Αλογοσκούφη επειδή τον λένε Αλογοσκούφη. Και άλλα πολλά...
Στη διεύρυνση έπαιξε ρόλο όπως και στα ΜΟΠ (Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα) αλλά και στην ένταξη της Κύπρου. Δεν ήταν φυσικά ο χειρότερος υπουργός αλλά, άποψη μου, είναι ένα πολυτελές περιτύλιγμα χωρίς αντίστοιχο περιεχόμενο (έργα). Βέβαια, όπως λέει και ο Yorgos, στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό...
δεν συζηταω με ληστες βιαστες και φονιαδες
μετα φυσικα τα γυρισε.Αυτο δειχνει ελλειψη σοβαροτητας
Aσχετα με το ποιος ξεκίνησε το thread και για ποίους λόγους, θα εμπλουτίσω το διάλογο προσφέροντας εντελώς δωρεάν τη γνώμη μου. Που άλλοι πληρώνουν για να έχουν. Αλλα πάμε παρακάτω
εδώ μιλάμε για χειρότερο υπουργό. Όχι βουλευτάκο.
Ο χειρότερος κατά τη γνώμη μου θα πρέπει
1 - η να έχει κάνει κάτι που να αντιστοιχεί σε εθνική καταστροφή - βλέπε γελoιο υποκείμενο με το όνομα πολυδώρη η κάπως έτσι
2 - η να έχει εξευτελιστεί πολύ και απότομα - βλέπε γύφτο-μαγγίνα, η βουλγαράκι. H τσιτουριδα. H μήπως τσιτσιρίδη
3 - Η να έχει επιδείξει για μεγάλο χρονικό διάστημα σημαντική και συστηματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Εδώ κορυφαίος είναι ο περούκας με το τουπέ. Διπλα του στέκεται επάξια η ανύπαρκτη και εθνικά επικίνδυνη πρώην δήμαρχος και ακολουθεί "όλα τα χτίζω, στα αρχίδια μου το περιβάλλον" χωριάτης-υπάλληλος κατασκευαστικών
Μια παρένθεση
Ο πάγκαλος είναι ίσως ο εξυπνότερος έλληνας πολιτικός. Αντίθετα με άλλους γελοίους, ποτε δε ντράπηκε να πει τη γνώμη του άσχετα με το πολιτκό κόστος. Και ναι, για πολλά από όσα είπε έχει δικαιωθεί
εδώ μιλάμε για χειρότερο υπουργό. Όχι βουλευτάκο.
Ο χειρότερος κατά τη γνώμη μου θα πρέπει
1 - η να έχει κάνει κάτι που να αντιστοιχεί σε εθνική καταστροφή - βλέπε γελoιο υποκείμενο με το όνομα πολυδώρη η κάπως έτσι
2 - η να έχει εξευτελιστεί πολύ και απότομα - βλέπε γύφτο-μαγγίνα, η βουλγαράκι. H τσιτουριδα. H μήπως τσιτσιρίδη
3 - Η να έχει επιδείξει για μεγάλο χρονικό διάστημα σημαντική και συστηματική αποτυχία σε όλα τα επίπεδα. Εδώ κορυφαίος είναι ο περούκας με το τουπέ. Διπλα του στέκεται επάξια η ανύπαρκτη και εθνικά επικίνδυνη πρώην δήμαρχος και ακολουθεί "όλα τα χτίζω, στα αρχίδια μου το περιβάλλον" χωριάτης-υπάλληλος κατασκευαστικών
Μια παρένθεση
Ο πάγκαλος είναι ίσως ο εξυπνότερος έλληνας πολιτικός. Αντίθετα με άλλους γελοίους, ποτε δε ντράπηκε να πει τη γνώμη του άσχετα με το πολιτκό κόστος. Και ναι, για πολλά από όσα είπε έχει δικαιωθεί
Προσπαθώ να θυμηθώ αλλα χωρίς επιτυχία
Ποιος θυμάται επί αλογοσκουφα ένα γελοίο και γλοιώδη υφυπουργό οικονομικών με μουσάκι, πρώην συνδικαλιστή εφοριακό που είχε ζητήσει από τους εφοριακούς να μη ζητάνε πολλά για γρηγορόσημο στην κοπή πίττας?
Ποιος θυμάται επί αλογοσκουφα ένα γελοίο και γλοιώδη υφυπουργό οικονομικών με μουσάκι, πρώην συνδικαλιστή εφοριακό που είχε ζητήσει από τους εφοριακούς να μη ζητάνε πολλά για γρηγορόσημο στην κοπή πίττας?
και γιατι μην το πουμε αλλιως .. η χειροτερη κυβερνηση(πρωθυπουργος) απο το '74 διοτι τον εκαστοτε υπουργο τον εχει επιλεξει καποιος.. οπως η σημερινη δεν ειναι τυχαιο ΤΟΣΟ ατυχεις επιλογες δν θυμαμε ποτε απο τη μεταπολιτευση και μετα τοσα σκανδαλα τοσες παραιτησεις τοση ανικανοτιτα και παραγογη εργου μηδεν .. διοτι και οι κυβερνησεις σημητη ειχαν σκανδαλα και λαθη ιμια χρηματιστιριο πορτο καρας σαμινα κ αλλα.. αλλα τουλαχιστον αφησε ενα μετρο μια γεφυρα ενα αεροδρομιο.. για της προηγουμενες ας μιλησει καποιος μεγαλυτερος
με εξαίρεση τους πραγματικά κομματοσκυλους, κατά γενική παραδοχή η παρεούλα αυτή που κέρδισε τις εκλογές αυτές όπως και τις προηγούμενες (σε καμια περίπτωση δε μπορεί κανεις να μιλάει για κυβέρνηση) είναι η χειρότερη που έχει περάσει από το 74 και μετά
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πορτο καρρας?
πιο μουφα σκανδαλο δεν υπηρχε ποτε
επιδη θα κοβανε 500 δεντρα για μια επενδυση το κανανε μεγα σκανδαλο
στο χωριο μου μεσα σε μια νυχτα κοψανε πολλα στρεμματα πευκοδασος για μια τουριστικη επενδυση αλλα ο ταρζαν πουθενα
πιο μουφα σκανδαλο δεν υπηρχε ποτε
επιδη θα κοβανε 500 δεντρα για μια επενδυση το κανανε μεγα σκανδαλο
στο χωριο μου μεσα σε μια νυχτα κοψανε πολλα στρεμματα πευκοδασος για μια τουριστικη επενδυση αλλα ο ταρζαν πουθενα
Αν και συμφωνώ ότι μιλάμε για θέατρο του παραλόγου όταν μιλάμε για τον συγκεκριμένο και την παρέα του....στο συγκεκριμένο video (με εξαίρεση τα τελευταία 40 δευτερόλεπτα), έχει απόλυτο δίκιο.
Δεν είναι δύσκολο να έχεις δίκιο, όταν μιλάς κατακρίνοντας τη διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ. Οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν για να δώσουν δικαιώματα σε ανθρώπους τύπου Γεωργιάδη να "έχουν δίκιο" όταν τους τα χώνουν. Επαναλαμβάνω, δεν είναι δύσκολο.
Αλλά για μένα το ρεκόρ "χειρότερου" το έχει άλλος.
Και δυστυχώς του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά να μην επεκταθώ.
Προσπαθώ να θυμηθώ αλλα χωρίς επιτυχία
Μιλάς για τον Ρεγκούζα (δε θυμάμαι το μικρό του όνομα, ίσως Αδάμ).
Και δεν ήταν εφοριακός, τελωνειακός ήταν.
Μεγάλη μορφή.