Νέα

Ο Χειρότερος Υπουργός Από Το 1974

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HotScorpios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
H

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ρε μάγκες έχετε πάρει χαμπάρι τις ιστορίες του Πάκη
με τον νέο κώδικα ιθαγένειας ? Άλλο ένα 'λιθαράκι'(ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ)
στο 'έργο' της 'Αποδόμησης' του Ελληνικού Κράτους.

Την ίδια στιγμή που το πάνε λάου λάου να 'κάνουν "έλληνες"'
διάφορους λαθραίους με 'διακομματική συναίνεση' στο θέμα του
να μπορούν να ψηφίζουν οι Απόδημοι Έλληνες το ΠΑΣΟΚ και η
'αριστερά' 'τσινάνε'.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και άλλος άχρηστος αλλά
και πρωταθλητής βλακείας
Πανίκας the Great!!!
2004-07-05-________________.jpg

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ποιος μπορει να συναγωνιστει εναν Πολυδωρα ρε παιδια;

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ο στρατηγος ανεμος :rockon:
δεν υπαρχει ο τυπος λεμε

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ανεξαρτήτως του αρχικού ποσταρίσματος, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο Πάκης είναι πρωταθλητής στη  :jerking:.

Αν και ο συναγωνισμός του είναι αρκετά σκληρός.
Τεό, Αντώναρος, Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος (τον θυμάστε ρε παλικάρια;), Τσιτουρίδης, Βουλγαράκης, κλπ.
Η κυβέρνηση της ΝΔ μας χάρισε πολλά αστέρια τα τελευταία πέντε χρόνια. 

ξεχασες και μερικα αλλα αστερια.

ρουσσο,γιαννακου,παυλιδης,στυλιανιδης,παπαληγουρας.

OP
OP
H

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ρε σείς Ξεχάσατε το 'Αναψυκτήριο' του Μαγγίνα,
που 'φιλοξενούσε' ως Υπουργός Εργασίας 'Λαθραίους Ινδούς'
φυσικά ανασφάλιστους ...μπούχαχαχα !!!

Το μόνο που θα είχε περισσότερη πλάκα θα ήταν εάν ο
Βουλγαράκης με 'τις νόμιμες και ηθικές offshore' ήτανε
υπουργός Οικονομικών ....χαχαχα
Θυμάμαι κι εκείνη την διαφήμιση για την φορολογική συνείδηση
που είχε βγεί σχεδόν αμέσως μετά 'τα γεγονότα' του Βουλγαράκη
...χαχαχα, Ούτε στην Λιμνούπολη του Μίκυ Μάους Να Είμασταν !!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εμενα παντως η δικαιολογια του Παυλιδη για την αγορα 130τ.μ. σπιτι στο Ν.Ψυχικο στην κορη του,οτι ηταν δωρο του αδερφου του με ικανοποιησε.
Αυτα να τα βλεπει ο μαλακας ο αδερφος μου
καλα για την αδερφη μου δεν μιλαω καν.Αυτη ειναι τετοιο ζωο που πηγε και εγινε αθλητρια στο ΠΑΟ μονο και μονο να μου την σπασει.Σιγα μην μου χαρισει και διαμερισμα

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θυμάστε τον Κούβελα, υπουργό στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη; Αυτός δεν είχε πει για τους "λαπάδες"; Τον Μένιο τον Κουτσόγιωργα; Τον Βαγγέλη τον Γιαννόπουλο; Τι να λέμε τώρα... Μορφές...Πιστεύω ότι και ο Πάγκαλος πρέπει να συμπεριληφθεί στη λίστα. Έχει κάνει κατά καιρούς δηλώσεις που έχουν μείνει στην ιστορία.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.531
Πόντοι
42.697
ο πρώτος που μου ερχεται στο νού, αν και σίγουρα υπήρξαν πολλοί χειρότεροι απο αυτόν είναι ο Βυρων Πολύδωρας...με το ανεκδιήγητο που είχε πει ("στρατηγός Άνεμος") 'οταν κάηκε ο Εθνικός μας Δρυμός στην Πάρνηθα.....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εμενα παντως η δικαιολογια του Παυλιδη για την αγορα 130τ.μ. σπιτι στο Ν.Ψυχικο στην κορη του,οτι ηταν δωρο του αδερφου του με ικανοποιησε.
Αυτα να τα βλεπει ο μαλακας ο αδερφος μου
καλα για την αδερφη μου δεν μιλαω καν.Αυτη ειναι τετοιο ζωο που πηγε και εγινε αθλητρια στο ΠΑΟ μονο και μονο να μου την σπασει.Σιγα μην μου χαρισει και διαμερισμα

οικογενειακα δρωμενα των μελων του σαιτ :2funny:

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
παμε...ντορα,παπαθανασιου,μειμαρακης,χατζηγακης,σπηλιωτοπουλος,στυλιανιδης,χατζηδακης,παυλοπουλος,μαρκογιαννακης,δενδιας,αβραμοπουλος,φανη,σουφλιας,σαμαρας,καμενος.....και βεβαια ο μεγας αρχηγος,ο σεμνος,ο ταπεινος,ο αθληταρας,ο ξεκουραστος,ο ανιψιος,ο κουμπαρος,ο αντρας της νατασας :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:...ΥΓ.οι λαοι εχουν τις κυβερνησεις που τους ταιριαζουν

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν είναι στους χειρότερους αλλά ο Βυρωνάκος θα μου μείνει για πάντα στην μνήμη ως αφασίας πολιτικός!!! :grin:

Vassilias

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ο πρώτος που μου ερχεται στο νού, αν και σίγουρα υπήρξαν πολλοί χειρότεροι απο αυτόν είναι ο Βυρων Πολύδωρας...με το ανεκδιήγητο που είχε πει ("στρατηγός Άνεμος") 'οταν κάηκε ο Εθνικός μας Δρυμός στην Πάρνηθα.....

Ίσως τον αδικεί κάποια ιδιομορφία στην έκφραση,αλλά είναι άνθρωπος με τεράστια καλλιέργεια που λίγοι έχουν στην Ελλάδα.Και σίγουρα υπάρχουνε άπειροι χειρότεροι από αυτόν από το 74 και μετά.

Για μένα ανυπαρξία,γελοιότητα και ανικανότητα ίσον Γιώργος Κατσιφάρας!!!

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Σίγουρα είναι πολλοί οι υποψήφιοι αλλά τελευταία αγαπημένος μου είναι ο μέγιστος : Αθανάσιος Μπούρας
Φυσικός στο επάγγλεμα, νυν Υφυπουργός Οικονομικών εν καιρώ κρίσης  :think:
Και με αξιόλογο έργο στο παρελθόν όπως μπορείτε να θαυμάσετε :

1) Μετά τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2007 τάζει ρουσφέτι σε δημοσιογράφους του Ευαγγελάτου με κρυφή κάμερα, δήθεν ψηφοφόρους, για αποχαρακτηρισμό δασικών εκτάσεων.
Ο Εισαγγελάτος τον καλεί στην εκπομπή χωρίς να του πει τίποτα και του την έχει στημένη.
(από 8:30 - 9:30 το βιντεάκι στο γραφείο του)

2) Πρόσφατα, ως υφυπουργός οικονομίας  :jerking: αναφέρεται σε νομπελίστα οικονομικών μες στη Βουλή νομίζοντας ότι είναι γυναίκα. Ούτε που τον είχε ακούσει ποτέ...

leon212

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μακραν οι χειροτεροι μανος και ανδριανοπουλος.ειναι ικανοι να δηλωνουν οτι πρεπει να καταργηθουν οι συνταξεις,οι εισφορες των εργοδοτων,
να αυξηθουν οι ωρες απασχολησης,να μειωθουν οι μισθοι και να παραξενευονται γιατι οι αλλοι δε συμφωνουν μαζι τους.και μετα να καταγγελουν το πολιτικο συστημα οτι τους εχει απ'εξω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom