Iceman_82
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
αυτό είναι αλήθεια. Η ζήλια τους έχει φαει
Ίσως και να τους φάει καμιά ξανθιά στέκα με βυζάρες
αυτό είναι αλήθεια. Η ζήλια τους έχει φαει
ναι το ξερω. μολις πηγαινα στο καφενειο το πασχα ολοι σταματάγανε να μιλανε. Με σεβονται.χωριατες τυπε.....δεν εχουν επιπεδο
ναι το ξερω. μολις πηγαινα στο καφενειο το πασχα ολοι σταματάγανε να μιλανε. Με σεβονται.
άσε ρε. Είναι ερωτευμένοι με την γυναίκα μου.Φοβούνται βασικά μην αμολύσεις το τεθωρακισμένο και τους πατήσει
ξεχασα να σας πω ότι η γυναικα μου εχει συγγενείς στην Αλβανια.
στο γαμο εγινε χαμοσ στο χωριο. Ηρθε ολο το χωριο να δει που παντρευετε η χοντρη.
ειχαν νταουλια και αλλα οργανα . Εγινε χαμος πολύ δημοτικο. Μεταφεραν τα προικια και αλλα πολλα.
Η δικια μου ειχε γινει φεσι από το πολύ κρασι στο τραπεζι. Εκεινο που με πειραξε ηταν ότι λεγανε διαφορα αστεια
το τυλιξε η χοντρη. είναι και παρθενα από μπροστα και αλλα πολλα. Από το βαρος εσπασε η καρεκλα (πλαστικη) που καθοταν και επεσε η νυφη κατω
εγώ είμαι Έλληνας και η γυναίκα μου το ίδιο.
Το χωριό είναι μαλακές που γελάνε επειδή έσπασε το κρεβάτι την πρώτη μέρα του γάμου. Την άλλη μέρα κοροϊδεύουν όλοι στο καφενείο
Π
δηλαδη την πρωτη νυχτα του γαμου αντι για το σεντονι εσεις δειξατε τα σανιδια τυπε?εγώ είμαι Έλληνας και η γυναίκα μου το ίδιο.
Το χωριό είναι μαλακές που γελάνε επειδή έσπασε το κρεβάτι την πρώτη μέρα του γάμου. Την άλλη μέρα κοροϊδεύουν όλοι στο καφενείο
Π
έχει κλανει πολύ δυνατά.ολο πλεονεκτηματα ειναι η γυναικα σου τυπε.δεν εχει κανενα μειονεκτημα;δεν μπορει
σηκωνει και το ποδι τυπε?έχει κλανει πολύ δυνατά.
Ναι την φωτο δεν την ειδεςσηκωνει και το ποδι τυπε?
για ξαναβαλτην τυπεΝαι την φωτο δεν την ειδες
Για να μπορει να της βγαζει καρτα καυσαεριων τυπε.πως να βαλει τον αισθητηρα αλλιως?σηκωνει και το ποδι τυπε?
και το τζουκμποξ επαιζε στο βαθος τοναι το ξερω. μολις πηγαινα στο καφενειο το πασχα ολοι σταματάγανε να μιλανε. Με σεβονται.
αυτή ηταν παλια φωτο. Παρτε μια πιο καινουργια
τυπε πρεπει να της βαλουν σιγαστηραΓια να μπορει να της βγαζει καρτα καυσαεριων τυπε.πως να βαλει τον αισθητηρα αλλιως?
δηλαδη την πρωτη νυχτα του γαμου αντι για το σεντονι εσεις δειξατε τα σανιδια τυπε?
[/quote
δηλαδη την πρωτη νυχτα του γαμου αντι για το σεντονι εσεις δειξατε τα σανιδια τυπε?
επεσε το κρεβατι και εγινε μεγαλη φασαρια. Ξυπνησαν ολοι στο σπιτι. τελος παντων