life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Στην περιπτωση του ναι ισχυει το....."Κι απο πισω τρενα"Το χωριό των γενναίων ....
Χωρανε ναι
Στην περιπτωση του ναι ισχυει το....."Κι απο πισω τρενα"Το χωριό των γενναίων ....
Κρεμασες και ματωμενο σεντονι τυπε;ναι αλλά φύλαγε την παρθενιά της γι μενα
ναι το θελανε οι συγγενείς της από την Αλβανια. Δεν το κρεμασα το εδειξα μονον.Κρεμασες και ματωμενο σεντονι τυπε;
κωλοφαρδη γαρΠαντος τον κωλο τον δουλευε πολύ καλα.
στο γαμο εγινε χαμοσ στο χωριο. Ηρθε ολο το χωριο να δει που παντρευετε η χοντρη.κωλοφαρδη γαρ
Αλβανιδα ή Βορειοηπειρωτισα είναι τυπε;ναι το θελανε οι συγγενείς της από την Αλβανια. Δεν το κρεμασα το εδειξα μονον.
Με το δικιο τους οι ανθρωποι.Δεν είχε ξαναπαει τσιρκο στο χωριο ρε φιλε.στο γαμο εγινε χαμοσ στο χωριο. Ηρθε ολο το χωριο να δει που παντρευετε η χοντρη.
ειχαν νταουλια και αλλα οργανα . Εγινε χαμος πολύ δημοτικο. Μεταφεραν τα προικια και αλλα πολλα.
Η δικια μου ειχε γινει φεσι από το πολύ κρασι στο τραπεζι. Εκεινο που με πειραξε ηταν ότι λεγανε διαφορα αστεια
το τυλιξε η χοντρη. είναι και παρθενα από μπροστα και αλλα πολλα. Από το βαρος εσπασε η καρεκλα (πλαστικη) που καθοταν και επεσε η νυφη κατω
βόρειο ηπειρωτικά βεαβαιΑλβανιδα ή Βορειοηπειρωτισα είναι τυπε;
Όχι και τσίρκο ρε φίλεΜε το δικιο τους οι ανθρωποι.Δεν είχε ξαναπαει τσιρκο στο χωριο ρε φιλε.
Αλβανικο το χωριο τυπε;
Εσυ Αλβανος εισαι;Ποσα χρονια εχεις Ελλαδα;βόρειο ηπειρωτικά βεαβαι
εγώ είμαι Έλληνας και η γυναίκα μου το ίδιο.Την χοντρη ήρθαν να δουν ή τον μαλάκα που την πήρε?
μαλακες,οπως το ειπες!!!εγώ είμαι Έλληνας και η γυναίκα μου το ίδιο.
Το χωριό είναι μαλακές που γελάνε επειδή έσπασε το κρεβάτι την πρώτη μέρα του γάμου. Την άλλη μέρα κοροϊδεύουν όλοι στο καφενείο
Π
ζηλέυαν τυπε που πηρες τετοια γυναικαρα διπλα σου.....Σκασίλα μου
Παντος τον κωλο τον δουλευε πολύ καλα.
αυτό είναι αλήθεια. Η ζήλια τους έχει φαειζηλέυαν τυπε που πηρες τετοια γυναικαρα διπλα σου.....
χωριατες τυπε.....δεν εχουν επιπεδοαυτό είναι αλήθεια. Η ζήλια τους έχει φαει