Νέα

Ο bbwlover και η χοντρή γυναίκα του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bbwlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 172K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.421
Πόντοι
7.885
Ξεροχύνω με αννούλα να ποστάρει στο μπου  :rockon: :rockon: :rockon: :cum: :cum: :cum:. Αννούλα μη δίνεις σημασία στους αγάμητους εδώ μέσα,είναι σαν τους χωριάτες που σε κοροιδευαν το Πάσχα :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Δώσε φωτό στο κοινό σου,ότι έχεις εύκαιρο,που μαγειρεύεις,που απλώνεις,που τραβάς μαλακία,ότι να 'ναι :grin: :grin: :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.421
Πόντοι
7.885
τυπε ο μπιμπις ειναι αυστηρων αρχων και ηθικης.....δεν επιτρεπει στην γυναικα του να ποσταρει σε μπουρδελοσαιτ

Εύχομαι να κάνει μια εξαίρεση για μερικά μέλη αυτού του μπουρδελοσάιτ :rockon: :rockon: :grin: :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.421
Πόντοι
7.885
τυπε οχι γιατι μπορει μετα να θελουν να πηδηξουν την αννουλα

Εντάξει αλλά μόνο αν το επιτρέψει ο μπιμπι :knockinb: :zfuck: :grin: :grin:.Νομίζω ότι δεν θα θελε να τα βάλει κανείς μαζί του,τον έχω κόψει για ζόρικο τύπο :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εντάξει αλλά μόνο αν το επιτρέψει ο μπιμπι
αν βεβαια του πας τιποτα τροφιμα πιστευω θα γαμησεις κιολας,ο ταριφας βλεπεις με το να πηγαινει κασερια και μπυρες και σαλαμια ριχνει και καναν πουτσο

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν ανεβασω και άλλες φωτο αν το θελει ο κοσμος. Η γυναικα μμου ειπε ότι δεν εχει πρόβλημα αρκει να μην δειχνω το προσωπο της.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
128
Like
8.421
Πόντοι
7.885
δεν ανεβασω και άλλες φωτο αν το θελει ο κοσμος. Η γυναικα μμου ειπε ότι δεν εχει πρόβλημα αρκει να μην δειχνω το προσωπο της.

Έλα μπιμπι περιμένουμε  :cum: :cum: :cum:.Εκτός κι αν έχετε κανονίσει να δείτε την εθνική με τον ταρίφα,οπότε θα περιμένουμε λίγο ακόμη :rolleyes: :grin: :grin:

OP
OP
B

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
Έλα μπιμπι περιμένουμε  :cum: :cum: :cum:.Εκτός κι αν έχετε κανονίσει να δείτε την εθνική με τον ταρίφα,οπότε θα περιμένουμε λίγο ακόμη :rolleyes: :grin: :grin:
ναι ξυπνησα αργα  γιατι βλέπαμε εθνικη με τον ταριφα και κατι φιλους του.
Την γυναικα μου την ειχα ολο το βραδυ στιν κουζινα και μαγηρευε. Τωρα παλι την εχω βαλει και μαγηρευει γιατι ο ταρίφας και οι φιλοι του πεινανε. εχανε γινει και δαβλι ολοι από τις μπυρες

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Την γυναικα μου την ειχα ολο το βραδυ στιν κουζινα και μαγηρευε. Τωρα παλι την εχω βαλει και μαγηρευει γιατι ο ταρίφας και οι φιλοι του πεινανε. εχανε γινει και δαβλι ολοι από τις μπυρες
τι σας εφτιαξε μαν;κανα μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονι χοντρο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εγινε τιποτα χτες το βραδυ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κοιτα,δεν θυμαται πολλά αλλα τον τσουζει ο κωλος του.Απο τις πολλες μπυρες θα ειναι!! :2funny:
μαν λες οτι μπουκαλι αδειαζει ο ταριφας να του το βαζει μετα στον κωλο;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μαν λες οτι μπουκαλι αδειαζει ο ταριφας να του το βαζει μετα στον κωλο;
Δεν παρακολουθεις νομιζω και θα σε μαλωσω.Δεν θυμασαι που ο ταξιτζης τον πηδηξε;Ευτυχως ομως δεν επιασε παιδι .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν παρακολουθεις νομιζω και θα σε μαλωσω.Δεν θυμασαι που ο ταξιτζης τον πηδηξε;Ευτυχως ομως δεν επιασε παιδι .
τυπε φυσικα και παρακολουθω ανελλιπως αυτο το θρεντ και θυμαμαι οτι τον πηδηξε ο ταριφας παλια.....λεω μηπως τωρα του κανε και τιποτα ανωμαλιες με τα μπυρομπουκαλα.....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε φυσικα και παρακολουθω ανελλιπως αυτο το θρεντ και θυμαμαι οτι τον πηδηξε ο ταριφας παλια.....λεω μηπως τωρα του κανε και τιποτα ανωμαλιες με τα μπυρομπουκαλα.....
τυπε μπερδεψες τα θρεντ
εδω ειναι του bbwlover οχι του λιλα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom