gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ετσι δειξτης ποιος ειναι το αφεντικο......παρε την ζωστηρααμα ξαναπιασει το κομπουτερ θα της βαλω την μουρι στην τουαλετα
ετσι δειξτης ποιος ειναι το αφεντικο......παρε την ζωστηρααμα ξαναπιασει το κομπουτερ θα της βαλω την μουρι στην τουαλετα
Οι αντρες κανουν ουρα να πανε μαζι μου
τυπε ο μπιμπις ειναι αυστηρων αρχων και ηθικης.....δεν επιτρεπει στην γυναικα του να ποσταρει σε μπουρδελοσαιτΞεροχύνω με αννούλα να ποστάρει στο μπου
τυπε ο μπιμπις ειναι αυστηρων αρχων και ηθικης.....δεν επιτρεπει στην γυναικα του να ποσταρει σε μπουρδελοσαιτ
τυπε οχι γιατι μπορει μετα να θελουν να πηδηξουν την αννουλαΕύχομαι να κάνει μια εξαίρεση για μερικά μέλη αυτού του μπουρδελοσάιτ
τυπε οχι γιατι μπορει μετα να θελουν να πηδηξουν την αννουλα
αν βεβαια του πας τιποτα τροφιμα πιστευω θα γαμησεις κιολας,ο ταριφας βλεπεις με το να πηγαινει κασερια και μπυρες και σαλαμια ριχνει και καναν πουτσοΕντάξει αλλά μόνο αν το επιτρέψει ο μπιμπι
δεν ανεβασω και άλλες φωτο αν το θελει ο κοσμος. Η γυναικα μμου ειπε ότι δεν εχει πρόβλημα αρκει να μην δειχνω το προσωπο της.
ναι ξυπνησα αργα γιατι βλέπαμε εθνικη με τον ταριφα και κατι φιλους του.Έλα μπιμπι περιμένουμε .Εκτός κι αν έχετε κανονίσει να δείτε την εθνική με τον ταρίφα,οπότε θα περιμένουμε λίγο ακόμη
τι σας εφτιαξε μαν;κανα μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονι χοντρο;ναι ξυπνησα αργα γιατι βλέπαμε εθνικη με τον ταριφα και κατι φιλους του.
Την γυναικα μου την ειχα ολο το βραδυ στιν κουζινα και μαγηρευε. Τωρα παλι την εχω βαλει και μαγηρευει γιατι ο ταρίφας και οι φιλοι του πεινανε. εχανε γινει και δαβλι ολοι από τις μπυρες
Ολη νυχτα λεει ρε φιλε!!!!τι σας εφτιαξε μαν;κανα μοσχαρι κοκκινιστο με μακαρονι χοντρο;
τυπε εγινε τιποτα χτες το βραδυ?ναι ξυπνησα αργα γιατι βλέπαμε εθνικη με τον ταριφα και κατι φιλους του.
Την γυναικα μου την ειχα ολο το βραδυ στιν κουζινα και μαγηρευε. Τωρα παλι την εχω βαλει και μαγηρευει γιατι ο ταρίφας και οι φιλοι του πεινανε. εχανε γινει και δαβλι ολοι από τις μπυρες
Κοιτα,δεν θυμαται πολλά αλλα τον τσουζει ο κωλος του.Απο τις πολλες μπυρες θα ειναι!!τυπε εγινε τιποτα χτες το βραδυ?
μαν λες οτι μπουκαλι αδειαζει ο ταριφας να του το βαζει μετα στον κωλο;Κοιτα,δεν θυμαται πολλά αλλα τον τσουζει ο κωλος του.Απο τις πολλες μπυρες θα ειναι!!
τυπε λες να του τον ακουμπησε κανενας οπως την προηγουμενη φορα? :SΚοιτα,δεν θυμαται πολλά αλλα τον τσουζει ο κωλος του.Απο τις πολλες μπυρες θα ειναι!!
Δεν παρακολουθεις νομιζω και θα σε μαλωσω.Δεν θυμασαι που ο ταξιτζης τον πηδηξε;Ευτυχως ομως δεν επιασε παιδι .μαν λες οτι μπουκαλι αδειαζει ο ταριφας να του το βαζει μετα στον κωλο;
τυπε φυσικα και παρακολουθω ανελλιπως αυτο το θρεντ και θυμαμαι οτι τον πηδηξε ο ταριφας παλια.....λεω μηπως τωρα του κανε και τιποτα ανωμαλιες με τα μπυρομπουκαλα.....Δεν παρακολουθεις νομιζω και θα σε μαλωσω.Δεν θυμασαι που ο ταξιτζης τον πηδηξε;Ευτυχως ομως δεν επιασε παιδι .
τυπε μπερδεψες τα θρενττυπε φυσικα και παρακολουθω ανελλιπως αυτο το θρεντ και θυμαμαι οτι τον πηδηξε ο ταριφας παλια.....λεω μηπως τωρα του κανε και τιποτα ανωμαλιες με τα μπυρομπουκαλα.....