brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.286
- Πόντοι
- 2.606
αλι κορίτσι μου εδώ υπάρχουν τύποι εδώ μεσα που τον παίζουν με τα βυζα σουΜην το γελάς.Τους έχω ικανούς εδώ μέσα να την παίζουν με την Αννούλα.
αλι κορίτσι μου εδώ υπάρχουν τύποι εδώ μεσα που τον παίζουν με τα βυζα σουΜην το γελάς.Τους έχω ικανούς εδώ μέσα να την παίζουν με την Αννούλα.
τυπε ο μπιμπις λεει οτι δεν εχει καθολου κυτταριτιδα η αννουλαΜπίμπι ξερόχυσα με αυτή την φωτό .Εγώ γουστάρω και μια ποδομαλακία να μου τραβάει η αννούλα και να την χύνω πάνω στην κυτταρίτιδα
γιατι εσυ βλέπεις κατι άλλο?τυπε ο μπιμπις λεει οτι δεν εχει καθολου κυτταριτιδα η αννουλα
ειναι freak of nature τυπεΠώς γινεται ρε μπιμπι να ειναι 200 κιλα και αβυζη?
Φανταζομαι ποσο τελειωμενος θα ειναι και ο ταξιτζης!!!Στην πανω φωτο περιμενει να την γαμησει ο ταξιτζής
Αυτο δεν ειναι καλτιλα!!Αυτο ειναι λογος να γινεις πουστης!!!Να την γαμάω από μπροστά και να της κρατάω την κοιλιά μη με βαράει .ΑΥΤΗ είναι καλτίλα
Μην το γελάς.Τους έχω ικανούς εδώ μέσα να την παίζουν με την Αννούλα.
απο το φακλ-ανναΣε όποιον αρεσω
Αννα
Αυτη σου αρεσει με την κοιλια
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=188801.0;attach=562335;image[/img[/URL]]
[/quote] :S :S :S :S :S
Στα αρχιδια μας και εμας.Σε όποιον αρεσω
Αννα
Ναι ,των 5 ηπειρων και τον επτα θαλασσων !!!Γιατι σου φαινεται αστειο? Υπερμουναρος ειναι....
κανε ενα τατου i love pakistani boysΟι αντρες κανουν ουρα να πανε μαζι μου.
αστην ολο μαλακιες λεει.