kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.509
- Πόντοι
- 7.885
Μπίμπι θα έχει καρναβαλικά γαμήσια αυτές τις μέρες με τον ταρίφα η αννούλα
φαλαινα να ντυθει που ειναι και ευκολο....της ειπα να ντυθεί κατι για τις αποκριεσ. Μπαλαρινα μαλλον.. η χορευτρια της κοιλιας όπως θελει ο ταξιτζησ
Δεν προλαβαινει να αδυνατισει ρε φιλε!!!Του χρονου!!!φαλαινα να ντυθει που ειναι και ευκολο....
η κυρα εκλαιγε ολη μερα. Μου ειπε ότι αισθανετε σαν κρεας. Ρε παιδια κανεις εδώ να της ανεβασει το ηθικο
της ειπα να ντυθεί κατι για τις αποκριεσ. Μπαλαρινα μαλλον.. η χορευτρια της κοιλιας όπως θελει ο ταξιτζησ
τι γυναικα μου την νοικιασα στο ταξιτζή για ένα μηνα. Σημερα την εφερε σπιτι και περιμενω ολο χαρα να μου καστει
για καθαρίστρια στο σπιτι του. καθαριζε και μαγηρευε . Ετσι μου ειπε
για καθαρίστρια στο σπιτι του. καθαριζε και μαγηρευε . Ετσι μου ειπε
τι γυναικα μου την νοικιασα στο ταξιτζή για ένα μηνα. Σημερα την εφερε σπιτι και περιμενω ολο χαρα να μου καστει
Δεν παμε πουθενα δεν υπάρχει μια. Μαλλον θα έρθει ο ταξιτζή ς
θες να ρθω εγω να σε γαμησω .....;θα φερω και ενα αρνιΔεν παμε πουθενα δεν υπάρχει μια. Μαλλον θα έρθει ο ταξιτζή ς
θα ερθει θα φερει αρνι και κοκορετσι . και πολύ κρασι. χαρη μας κανει μπραβο στην κυρα γιατι αν δεν ερχοταν μονον τσιπς εχουμε