kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 128
- Like
- 8.509
- Πόντοι
- 7.885
Ναι παρεξηγουνται. Το βραδυ εμεινε ο ταξιτζης και οι φιλοι του μονον
Εσύ είδες τι έγινε μπίμπι ή κρύφτηκες πάλι σε καμιά τουαλέτα
Ναι παρεξηγουνται. Το βραδυ εμεινε ο ταξιτζης και οι φιλοι του μονον
ε ναι ρε τυπε,εσενα γιατι να σε δερνει;Οχι δεν κρυβομαι πια του λεω αν κατι δεν παει καλα να δερνει την γυναίκα μου
Να μην εχω εγω προβλήματα
μια φορα ηθελε να με δείρει γιατι η γυναίκα μουε ναι ρε τυπε,εσενα γιατι να σε δερνει;
δεν ειχα ιντερνετ γιατι δεν το πληρώσε ο ταξιτζής. Σημερα ηρθε και παλουκωσε την κυρα και μας πληρωσε και το ιντερνετ
τι διπλο ταμπλο . είναι πολύ χοντρος και μαλακας. εχει μεγαλη και αρεσει στην κυρα.
σημερα μαγειρευει γιατι θα ερθει με μια παρεα να φανε για Κυριακη.
σ'αφηνουν να παρεις ματι?πηδαει την κυρα ο ταξιτζής και εγω καθομαι και γραφω και λεω τον καιμο μου
και ματι και πουτσα και αρχιδια ,οτι μπορεί κάνει και αυτός για να μην παει αλλου ο ταριφας γιατί θα πεινάσουν.σ'αφηνουν να παρεις ματι?
ταραμα δεν εφερε;σημερα το πρωι ηρθε ο ταξιτζής και εφερε πολύ χαλβα για την Καθαρη δευτερα. Πολύ καλος ανθρωπος.
θα μας πει τις θελει
Θα ειναι ο μπιμπης εκει,τι τον θελουν και αλλον ταραμά;Κανα βαρελι πικλες για την χοντρή ομως έπρεπε να φερει.Κανουν καλο και στην κυτταρίτιδα .ταραμα δεν εφερε;
Να ντυθει μπριτζολα ή πανσετα.Η αποφρακτικό!Επίσης μπετονιερα θα της πηγαινε πολύ.Σε ιπποποταμος το εχει σκεφτεί;της ειπα να ντυθεί κατι για τις αποκριεσ. Μπαλαρινα μαλλον.. η χορευτρια της κοιλιας όπως θελει ο ταξιτζησ
Μια χαρα αισθανεται.Και ειναι τυχερη που σημερα δεν τρωνε κρεας.η κυρα εκλαιγε ολη μερα. Μου ειπε ότι αισθανετε σαν κρεας. Ρε παιδια κανεις εδώ να της ανεβασει το ηθικο